Акція Даніком «3 Гіга на здоров'я!»: опис

Anonim

Мобільний оператор DANYCOM.Mobile запускає унікальну акцію «3 Гіга на здоров'я!». В рамках даної акції всі нові абоненти отримують додатково 3 ГБ інтернет-трафіку до обраного тарифного плану. Щоб стати учасником акції, необхідно зробити замовлення з 23 березня по 23 квітня 2020 року. При цьому активувати сім-карту потрібно не пізніше 31 травня 2020 року.

Опис акції

Компанія Даніком пропонує підключитися до мережі та отримати додатково 3 ГБ мобільного інтернету.Акційна пропозиція поширюється на всіх нових абонентів, які замовлять стартовий пакет на офіційному сайті оператора у період з 23 березня до 23 квітня 2020 року. Активувати сім-карту потрібно до кінця травня цього року. 3 ГБ мобільного інтернету буде нараховано додатково до ліміту у вибраному тарифному пакеті.

Як стати учасником

Учасником промо може стати будь-яка фізична особа, яка досягла повноліття. До підключення доступні всі тарифи оператора: «Безкоштовний», «Дзвони безкоштовно», «Сімейний» та «Сімейний плюс». Бонуси нараховуються одноразово, наступного дня, після активації стартового пакета.

Щоб взяти участь в акційній пропозиції, учаснику необхідно:

  • Оформити замовлення сім-карти на офіційному сайті в обумовлені терміни, обравши будь-який актуальний тариф;
  • Отримати стартовий пакет можна будь-яким зручним способом, через Пошту Росії чи кур'єрською службою;
  • Укласти договір на надання послуг та активувати сімку в особистому кабінеті на сайті;
  • Протягом доби після активації учаснику нараховується бонус. Інформація про нарахування додаткових 3 ГБ надходить у вигляді смс-повідомлення;

Бонусні гігабайти діють лише до закінчення розрахункового періоду за тарифним планом. На інший звітний період цей трафік не переноситься.

У чому каверза

Подвоха у цій акції ніякого немає, все максимально прозоро. Кожен новий абонент отримує додатково 3 ГБ трафіку, що не може не тішити.

Однак людей, які звикли уважно читати правила проведення акцій, може дещо збентежити пункт 2.7. Зокрема, там прописано, що учасник акції підтверджує, що він ознайомлений з умовами її проведення, і не має права утриматися або відмовитися від участі в промо. Тобто хочеш чи не хочеш, але участь тобі нав'язують.

Організатор збирає та обробляє дані учасників відповідно до чинного законодавства. Конфіденційні дані зберігаються у компанії протягом 5 років, після закінчення промо, після чого підлягають знищенню.

А чи вас залучають такі акції? Так, добре, коли оператори пропонують щось безкоштовно. 75% Ні! Безкоштовний сир лише в мишоловці – однозначно, спишуть за щось інше чи нав'яжуть послуги. 25% Проголосувало: 8