Сім-карта з доставкою від Даніком: як купити

Anonim

Мобільний оператор DANYCOM.Mobile запустив безконтактну доставку стартових пакетів. Кур'єр, який доставив замовлення абоненту, залишає посилку біля дверей і чекає на підписання документів на безпечній відстані. Такий підхід дозволяє виключити передачу замовлення та підписаних документів з рук до рук, тим самим, виключаючи прямі контакти. Це зроблено в рамках боротьби з коронавірусом, щоб запобігти поширенню небезпечної інфекції.

Як замовити сім-карту Даніком

Замовлення сім-карти як і раніше відбувається дистанційно в онлайн-режимі на сайті мобільного оператора. Тут клієнт може вибрати зручний для нього спосіб доставки. Для підключення необхідно:

  • Зайти на сайт оператора ;
  • Вибрати розділ Підключитися онлайн;
  • Далі потрібно вибрати один з трьох пунктів: Вибрати номер/Перейти зі своїм номером/Активувати sim-карту.

В онлайн-режимі відбувається оплата обраного тарифного пакета та віддалена ідентифікація. Надалі активація сім-карти теж відбувається дистанційно.

Доставка стартового пакета

На період карантину компанія Данником запровадила нові правила доставки. Згідно з цими правилами, кур'єр при передачі замовлення та документації дотримується безпечної відстані в 3-4 метри.

Всі кур'єри компанії обов'язково використовують захисні маски, рукавички та дезінфікуючі засоби. В обов'язковому порядку всі працівники двічі на день вимірюють температуру тіла. Навіть при незначних відхиленнях від норми співробітник усувається від роботи до нормалізації стану і допускається до виконання своїх обов'язків тільки після відповідного висновку лікаря.

Кому доступна кур'єрська доставка сім-карт

Кур'єрська доставка стартових пакетів Даніком доступна в 30 російських регіонах. Повний список є на офіційному сайті оператора. При цьому ось у всіх 56 регіонах, де є покриття цього оператора, сім-карту можна замовити безкоштовно через «Пошту Росії». Забрати посилу можна через кілька днів у своїй поштовій скриньці.

Оператори зв'язку продовжують працювати

Мобільні оператори увійшли до списку підприємств, які мають працювати в період карантину. Всі розуміють, що в цей складний період дуже важливо захистити абонентів від зайвих прямих контактів, підтримуючи тим самим самоізоляцію населення.

Оператор Даником з самого початку роботи передбачала особливий digital-підхід. У режимі онлайн можна не тільки вибрати та сплатити обраний тариф, а й потім активувати сімку.

На безконтактну роботу зараз переведено і кур'єрську службу. Такі правила діятимуть до повної нормалізації ситуації у Росії. Але якщо безконтактна доставка сподобається абонентам, то цю послугу планується зберегти навіть після завершення карантину.