Як підключитися до Danycom через Держпослуги

Anonim

Віртуальний оператор Danycom надав можливість придбати SIM-картки з підтвердженням даних через Держпослуги. Для підключення знадобляться паспорт та підтверджений обліковий запис. Наша інструкція розповість, як підключитися до Danycom через Держпослуги та отримати готову до використання сімку.

Як оформити сім-карту Danycom на Держпослугах

Щоб купити сімку Danycom на Держпослугах, від майбутнього абонента знадобляться:

  • Комп'ютер з доступом в інтернет;
  • Обліковий запис на порталі Держпослуги;
  • Паспорт громадянина РФ з пропискою;
  • Сканер або фотоапарат.

Переваги замовлення сімки з авторизацією через портал:

  • Оформлення онлайн прямо з дому та офісу;
  • Оперативна доставка SIM-карти за вказаною адресою;
  • Не потрібно чекати кур'єра – сімку доставлять поштою простим або рекомендованим листом;
  • Можна самостійно вибрати бажаний тарифний план.

Доставка здійснюється поштою Росії у традиційному конверті.

Інструкції з підключення:

  • Виберіть регіон на цій сторінці - їх близько 50, в майбутньому їх кількість буде розширюватися;
  • Виберіть бажаний номер – простий, із бронзової, срібної та золотої категорії;
  • Підберіть тарифний план – наприклад, «Безкоштовний», що включає 1 Гб інтернету, 30 хвилин по Росії та 50 SMS з нульовою абонентською платою;
  • Підтвердіть реєстрацію, вказавши поточний номер телефону (можна чужий) та адресу електронної пошти – на мобільник та скриньку надійде SMS з реєстраційним кодом.

Тепер настає найважливіший момент – авторизація в ESIA.

Ідентифікація та завантаження даних на Держпослугах

На цьому етапі від майбутнього абонента знадобляться паспорт, сканер або фотоапарат. Його завдання – сфотографувати/відсканувати головну сторінку з П.І.Б. та фотографією, а також сторінку з адресою реєстрації. Пройдіть авторизацію на Держпослугах, додайте фотографії або скани.

На наступному етапі вкажіть адресу доставки та тип листа з SIM-карткою. Доставка звичайним листом коштує 99 руб, замовленим з трек-номером - 119 руб.

Оплата SIM-карти

Останній етап оформлення СІМ-карти через інтернет – оплата послуг. Підсумкова сума включає вартість доставки та абонентську плату за перший місяць використання. У разі тарифів «Безкоштовний» або «Гелій» (посекундна тарифікація) оплачуються лише послуги доставки. Сама SIM-картка безкоштовна. Оплата здійснюється за допомогою банківської картки.

Така схема взаємодії потенційних абонентів з оператором позбавить необхідності чекати кур'єра.

2 до 10 днів. Реєстрація на Держпослугах з підтвердженням облікового запису займе не більше одного дня. Виняток становлять випадки, коли підтвердження здійснюється за допомогою коду, що підтверджує, одержуваного поштовим зв'язком. Найпростіше підтвердити свій обліковий запис через онлайн-банкінг чи численні центри обслуговування.

Що таке ЕСІА

ЕСІА – це Єдина система ідентифікації та аутентифікації, що забезпечує взаємодію учасників (фізособ, організацій, підприємців) та державних інформаційних систем. називають «електронним паспортом» громадянина РФ, хоча вона не є. З її допомогою здійснюється авторизація на сайті Держпослуг – люди, які мають на порталі підтверджений обліковий запис, можуть придбати SIM-карту без походів до офісів та візитів кур'єра додому.

Реєстрація на порталі Держпослуги відбувається за кілька кроків. Заходимо на реєстраційну сторінку, вказуємо мобільний телефон, ім'я та прізвище, адресу електронної пошти. Далі в систему вводяться реквізити документів - паспорти, ІПН, СНІЛС, посвідчення водія і т. д., аж до реквізитів полісу ЗМС.

На останньому етапі проводиться підтвердження облікового запису – це можна зробити за допомогою електронного підпису, листом поштою, у поштових відділеннях, МФЦ та інших пунктах підтвердження, а також в онлайн-банкінгах Ощадбанку, Пошта Банку та банку Тінькофф (Тільки для клієнтів цих банківських організацій).Тепер можна користуватися державними послугами, заповнюючи заяви та заповнюючи заявки на отримання послуг в електронному вигляді.