Тарифи Danycom «Сімейний» та «Сімейний плюс»: опис

Anonim

Нові тарифи Danycom «Сімейний» та «Сімейний плюс» покликані забезпечити недорогими послугами зв'язку всю сім'ю. Вони включають пакети хвилин, SMS і трафіку з невеликою абонентською платою. Тарифні плани запущено 14 серпня 2019 року, колишню лінійку пакетних тарифів, за винятком «Безкоштовного», відправлено до архіву. Ми вивчили нові тарифи та склали їх докладний опис. Наприкінці читачів чекають відповіді на найчастіші запитання.

Опис тарифів «Сімейний» та «Сімейний плюс»

14 серпня Danycom запустив відразу три нові тарифи – це «Дзвони безкоштовно», «Сімейний» та «Сімейний плюс».Директор із розвитку та управління продуктами Петро Кушиков повідомив, що нові тарифні плани орієнтовані на сімейне використання. «Дзвони безкоштовно» підійде для дітей, бабусь та дідусів, «Сімейний» – для глави сім'ї, а «Сімейний плюс» – для мами, якій потрібен збільшений інтернет-пакет і великий пакет хвилин.

Переваги сімейних тарифів:

  • Включають не тільки хвилини та SMS, а й пакети трафіку – для тих, хто користується мобільним інтернетом та користується традиційною телефонією;
  • Відсутність прихованих підписок – в інших операторів вони часто стають причиною витоку коштів з балансу. З Danycom такого не станеться;
  • Відсутність міжміста - пакети хвилин витрачаються по всій Росії. Понад пакет абонентів чекає єдина тарифікація дзвінків у будь-яких напрямках;
  • Посекундна тарифікація дзвінків по Росії – дозволить заощадити гроші на дзвінках понад пакет;
  • Є можливість підключити додаткові пакети послуг – це хвилини та трафік для тих, кому не вистачило базових пакетів;
  • Низька абонентська плата – порівняно з конкурентами;
  • Відсутність внутрішньоросійського роумінгу – подорожуйте по всій країні та користуйтеся послугами зв'язку за домашнім тарифом.

Недолік – для деяких абонентів базові пакети послуг можуть здатися надто маленькими. Але для них передбачені додаткові пакети за розумною ціною.

Що входить у пакет

Наповнення тарифних планів справді не найбагатше. Оператор орієнтується на акуратне використання пакетів трафіку, підтримуючи низькі ціни. Давайте розберемося, що включають дані тарифи.

«Сімейний»

Цей тариф включає 150 хвилин по Росії на будь-які мобільні та стаціонарні номери.Також цей пакет використовується для дзвінків на кримські та севастопольські телефони. Інтернет пакет містить скромні 3 Гб трафіку. Цього вистачить на спілкування у месенджерах та соціальних мережах, рідкісний серфінг та роботу з електронною поштою. Ймовірно, тут мається на увазі, що абонент (голова сімейства згідно сімейної концепції Danycom) буде користуватися домашнім, робочим або публічним Wi-Fi. Перелік включених пакетів завершують 50 SMS на будь-які російські (зокрема кримські) мобільники – надсилайте повідомлення по всій країні. Абонентська плата - 150 руб/міс.

«Сімейний плюс»

Насиченіший тариф, що включає три пакети:

  • 350 хвилин по всій Росії – на стаціонарні та мобільники, у тому числі в Крим та Севастополь;
  • 10 Гб трафіку – пристойний інтернет-пакет для спілкування, перегляду стрічок у соціальних мережах, серфінгу та навіть голосових викликів через месенджери;
  • 50 SMS по Росії – достатній обсяг на місяць, враховуючи низьку затребуваність цього способу спілкування (месенджери практично повністю знищили SMS).

Абонплата становить 350 руб/міс.

Ціни після вичерпання пакета

Після вичерпання базових пакетів включається поштучна тарифікація всіх послуг. Дзвінки по Росії коштують 3 коп/сек - повна хвилина коштує 1, 8 руб, незалежно від напрямку. Надсилання SMS обійдеться в 25 коп/шт. Мобільний інтернет тарифікується по 8 коп/Мб. Аналогічна тарифікація включається за відсутності коштів на списання абонентської платы. Крім того, вона зберігається в поїздках країною.

Як перейти на тариф

Для переходу на інші тарифні плани (ТП) скористайтесь особистим кабінетом або мобільним додатком «Мій Danycom». Вартість зміни тарифу - 0 рублів, але на рахунку повинна бути достатня сума для списання абонентської плати - 150 або 350 рублів, залежно від обраного тарифного плану.Перехід можливий за будь-яких тарифів, за винятком ТП «Ксенон».

Щоб придбати нову SIM-карту, оформіть заявку на офіційному сайті оператора та підтвердіть свої дані через Держпослуги. Доставка здійснюється кур'єром (у великих містах та прилеглих населених пунктах) або поштою – простим або рекомендованим листом. Вартість SIM-карти - 0 рублів, потрібно лише поповнити рахунок для списання абонентської плати.

Як відключити

Відключення виконується шляхом зміни тарифу – можна перейти на «Безкоштовний», «Дзвони безкоштовно» та на «Сімейний»/«Сімейний плюс» (залежно від того, який ТП підключений на даний момент). Також абонент має право перейти до іншого оператора, відвідавши його офіс або заповнивши онлайн-заявку (якщо підтримується).

Додаткові послуги

На вибір абонентів представлені додаткові пакети хвилин, SMS та інтернет-трафіку. Усього їх чотири:

  • «Пакет 50 SMS» - додатковий пакет повідомлень по Росії вартістю 10 рублів;
  • «Пакет 100 хвилин» - його вартість становить 130 рублів (це вигідніше, ніж дзвонити по 3 коп/сек, що виходить в 1, 8 руб/хв);
  • «Пакет 1 Гб» вартістю 70 рублів - невеликий пакет додаткового трафіку;
  • «Пакет 5 Гб» вартістю 200 рублів – для тих, кому не вистачило основного пакета.

Підключення здійснюється двома способами – по телефону гарячої лінії 1001 або через особистий кабінет. Перед підключенням необхідно поповнити баланс у будь-який доступний спосіб. Наприклад, через банкомат або банківською карткою.

Вартість тарифів у роумінгу

Внутрішньоросійського роумінгу в Danycom немає – пакети послуг та домашня тарифікація зберігаються по всій Росії, за винятком Криму та Севастополя. Що стосується міжнародного роумінгу, то тут використовується поштова тарифікація послуг зв'язку. Щоб уточнити вартість дзвінків, повідомлень та трафіку, скористайтесь калькулятором на сайті оператора, вибравши країну майбутньої поїздки.

Вартість послуг у роумінгу залежить від країни. У Європі вони низькі, у країнах СНД – трохи вищі, у нерозвинених країнах Африки – ще вищі. Наприклад, у Чехії хвилина вихідного дзвінка світом коштує 30 рублів, відправка SMS обійдеться в 5 рублів, що входять коштують по 2 руб/хв, трафік – 2 руб/Мб. В Алжирі вихідний дзвінок коштує 85 руб/хв, вхідні – по 2 руб/хв, SMS – 15 руб/шт, а мобільний інтернет – 30 руб/мб.

Тарифікація в Криму та Севастополі

Крим та Севастополь увійшли до складу Російської Федерації у 2014 році. Проте, своїх мереж материкові оператори на півострові не мають – абоненти обслуговуються в мережах місцевих операторів зв'язку.Danycom використовує для своєї діяльності базові станції Теле2, яких у Криму немає. У зв'язку з цим тут діє альтернативна тарифікація:

  • Вихідні дзвінки по Росії та на номери півострова, мобільні та стаціонарні – 2 руб/хв на щохвилини;
  • SMS на будь-які російські мобільники – 2 руб/шт;
  • Мобільний інтернет – 1, 5 руб/Мб;
  • Вихідні дзвінки на номери країн СНД – 20 руб/хв;
  • Международные дзвінки до інших країн – 30 крб/хв, незалежно від направления;
  • SMS на міжнародні номери – 7 руб/шт.

Пакети хвилин, SMS та трафіку, включені до тарифів «Сімейний» та «Сімейний плюс» на півострові не працюють.

Поширені запитання

Переходимо до відповідей на найчастіші запитання:

  • Через скільки днів заблокується SIM-картка, якщо не користуватися послугами зв'язку? – При нульовому або негативному балансі SIM-картка повністю блокується через 180 днів. Якщо баланс позитивний, через 90 днів включається послуга «Збереження номера» з абонплатою 20 руб/тиждень;
  • Як дізнатися залишки з пакетів послуг? – Скористайтеся мобільним додатком або особистим кабінетом на сайті оператора;
  • Чи можна ділитися трафіком з іншими абонентами? – Можна, в рамках послуги «Ділись із друзями». Управління послугою здійснюється через особистий кабінет або мобільний додаток;
  • Чи можна перенести свій номер від іншого оператора з підключенням до тарифу «Сімейний»? – Так, оформіть заявку на Danycom. Перенесення займає від 8 днів.

Тарифні плани «Сімейний» і «Сімейний плюс» вийшли цілком збалансованими. Вони підійдуть тим, хто акуратно витрачає інтернет-трафік і не дуже довго розмовляє мобільним телефоном.До того ж тут немає мобільних підписок та купи безлічі додаткових послуг, через які пропадають гроші – відмінний вибір для всієї родини.