Ігри на двох на Андроїд

Anonim

Будь-яка гра стане набагато цікавішою та захоплюючою, якщо проходити її разом з другом. Це допоможе не лише весело провести час, а й зміцнити дружні стосунки. Розглянемо найпопулярніші ігри для двох на телефон.

Рейтинг ігор

Нижче наведено список найпопулярніших ігор на Android, грати в які можна абсолютно в будь-якому місці. Рейтинг складено на основі оцінок користувачів Google Play.

Найменування гри Жанр Рейтинг
Морський бій Екшен ★★★★★
Довгі нарди Настільні ★★★★★
Supreme Duelist Stickman Екшен ★★★★★
Викрутаси Словісні ігри ★★★★★
Badland Пригоди ★★★★★
Stickman Party Аркади ★★★★★
Glow Hockey Аркади ★★★★★
Ice Rage Спортивні ігри ★★★★★
Brothers: A Tale of Two Sons Пригоди ★★★★★
Worms 2: Armageddon Стратегії ★★★★★

1. Морський бій

Улюблена всіма гра тепер стала ще динамічнішою. Встановивши її на Android, можна буде грати не тільки вдвох, але і з користувачами з усього світу.

У розпорядженні гравців знаходяться кораблі, літаки, міни та багато іншого. Розмістивши на полі військову техніку, необхідно завдавати ударів по полю противника. Виграє та людина, яка швидше вигубить всю ворожу техніку.

Плюси та мінуси Хороша графіка Зручний інтерфейс Наявність кількох режимів гри Можливість вибору військової техніки У мережному режимі гра може вилітати Присутність реклами Відсутня вибір рівня складності Купівля скінів за реальні гроші

У грі присутні кілька режимів: гравець проти Android; два гравці; бій по Bluetooth; онлайн-бій.

Зручний і зрозумілий інтерфейс гри не дасть заплутатися користувача в налаштуваннях. У грі показана лише та інформація, яка необхідна.

В арсенал гравець входять: військові кораблі, літаки, міни, радари та бомбардувальники.

Основним недоліком нової версії гри «Морський бій» багато користувачів вважають зникнення вибору рівня складності. Також більшість гравців скаржаться на появу реклами, яка заважає ігровому процесу.

Сюжет 10 Графіка 9 Геймпле 8 Звук 8 Мультіплеер 9 Разом 8.8 Відмінна гра з чудовою графікою та простим керуванням.

2. Довгі нарди

Любителям класичної гри будуть приємно здивовані отримати її яскраву альтернативу на свій смартфон. Ця гра здатна розвинути стратегічне мислення у гравців, а також навчити їх правилам ведення комбінованої боротьби.

Плюси та мінуси Введена система рейтингу Присутня чат Розвиток мислення Наявність кількох режимів Збій гри через з'єднання Bluetooth Настирлива реклама Для збереження результатів необхідна авторизація в Google Play, в іншому випадку-окуляри згоряють Немає можливості вибору рівня складності.

У даній грі передбачені чотири режими: гра з Андроїдом; мережева гра; два гравці та гра з Bluetooth.

В оновленій версії з'явився чат, в якому гравці можуть спілкуватися між собою на будь-які вільні теми. А для підняття ігрового азарту, розробники ввели рейтинг гравців.

Нарди сприяють розвитку мислення, пам'яті, розумових здібностей людини, а також дозволяє стратегічно мислити.

Після завершення раунду багато гравців скаржаться на надокучливу рекламу, яка заважає нормальній роботі гри. Серед недоліків багато користувачів виділяють той факт, що при підключенні через Bluetooth, ігровий процес починає гальмувати.

Сюжет 8 Графіка 9 Геймпле 8 Звук 8 Мультіплеер 8 Разом 8.2 зрошуючи гра з простим і приємним інтерфейсом.

3. Supreme Duelist Stickman

Supreme Duelist Stickman – це захоплююча гра, в якій учасникам належить взяти участь у веселих дуелях стикменів. Необхідно завдати противнику якнайбільше руйнівних ударів і перемогти його.

Плюси та мінуси Наявність безліч локацій Великий вибір зброї Кілька режимів гри Гра є безкоштовною Відсутня мультиплеєр Набридлива реклама Незручне керування

Гра складається з трьох ігрових режимів: одиночний; на двох; виживання. Перед початком битви гравцеві надається велика карта та різноманітний вид зброї, яким необхідно перемогти свого ворога.

За відгуками багатьох геймерів, можна зробити висновок про те, що управління у гри незручне, постійно з'являється реклама, а розробники вкрай рідко їх радують новими оновленнями.

Сюжет 9 Графіка 9 Геймпле 8 Звук 8 Мультиплеер 6 Разом 8 Динамічна та весела гра, але грати в неї по мережі – неможливо.

4. Викрутаси

Ця гра була створена на основі однієї з найпопулярніших розваг молоді. Суть полягає у вгадуванні слів, які будуть закріплені на лобі.

Плюси та мінуси Різноманітність тем Зрозумілий геймплей Можливо грати удвох або компанією Збереження та публікація ігрового процесу Платні теми Поява рекламних роликів

«Викрутаси» - цікава гра, за допомогою якої можна весело провести час із друзями. Гравці можуть вибрати будь-яку тему на вибір: тварини, кіно, музика, пантоміма та багато інших. Кожен ігровий тур автоматично зберігається на телефоні, його можна буде опублікувати в мережі «Вконтакте».

Спочатку гравцям доступно лише вісім тем, а інші, на жаль, платні. Це головний недолік гри.

Сюжет 10 Графіка 10 Геймпле 10 Звук 10 Мультіплеер 10 Разом 10 Захоплююча гра, яка скрасить час будь-якої компанії.

5. Badland

У цій аркадній грі чорній істоті необхідно пройти через зачарований ліс, який сповнений небезпек і пасток.

Плюси та мінуси Красива графіка Захоплюючий сюжет Розрахований на багато користувачів режим Відмінний звуковий супровід Гра вимагає великого об'єму внутрішньої пам'яті пристрою Відсутня онлайн-режим Платне відключення рекламних роликів

Головною особливістю гри є наявність понад 90 унікальних рівнів. Вона оснащена чудовою графікою, завдяки якій можна чітко розглянути локації: ліс, гори, небо та навіть тварин. Badland була удостоєна кількох нагород за дизайн.

У грі немає мелодій, але ігровий світ наповнений великою кількістю звуків, здатні перемістити гравців у захоплюючий світ Badland.

Додаток є дуже енерговитратним, тому телефон користувача може нагріватися. Також багато користувачів виділяє такі два основні недоліки, як неможливість грати по мережі та платне відключення реклами.

Сюжет 8 Графіка 9 Геймпле 9 Звук 9 Мультиплеер 9 Разом 8.8 Дуже захоплююча гра з гарною графікою, звуковими ефектами та зручною системою управління

6. Stickman Party

Stickman Party є збіркою ігор про стикмена, в які можна грати як одному, так і з кількома людьми на одному гаджеті. Завдяки зростаючій популярності, розробники додають все нові рівні, що приємно радує шанувальників гри.

Плюси та мінуси Велика кількість міні-ігор Можливість грати без доступу до Інтернету Просте керування На одному пристрої одночасно можуть грати 4 особи Наявність великої кількості реклами.

Stickman Party включає такі ігри: бій танків, футбол, гоночні змагання, розмальовки, біг і багато іншого. У грі було розроблено локальний мультиплеєр, що дозволяє людям насолоджуватися ігровим процесом у будь-якому місці. Управління дуже просте, всі дії здійснюються в один клік.

З мінусів можна лише виділити рекламу, яка з'являється після завершення ігрового туру.

Сюжет 10 Графіка 10 Геймпле 10 Звук 10 Мультіплеер 10 Разом 10 Весела гра, яка дозволить весело провести час із друзями.

7. Glow Hockey

Glow Hockey – популярна гра, в якій гравцям доведеться змагатися у віртуальний хокей і здобути перемогу. Мета гри – швидше забити шайби у ворота противника.

Плюси та мінуси Можливість вибору рівня складності Зручне керування Можливість грати вдвох на одному пристрої Відсутні онлайн-режим Гра англійською мовою

У грі існує два режими гри: одиночний і два гравці. Перший режим розділений на чотири рівні складно: легкий, середній, складний і дуже складний, кожен із яких відрізняється швидкістю руху біти та шайби. А гра на двох дозволить змагатися з другом на одному пристрої.

Ігрове поле має неонове підсвічування, яке захоплює з першого погляду.

Російськомовної версії гри, на жаль, не існує.

Сюжет 8 Графіка 9 Геймпле 10 Звук 10 Мультиплеер 8 Разом 9 Цікава гра з гарною графікою, але її інтерфейс англійською мовою.

8. Ice Rage

Ice Rage – це спортивна гра, в якій зіштовхнути дві хокейні команди за звання переможця. Симулятор був випущений у 2013 році, але й досі користується популярністю серед любителів хокею.

Плюси та мінуси Кілька режимів гри Приголомшлива 3D графіка Зручне керування Платний контент Відсутній мережевий режим

Користувачам доступні три варіанти гри: турнір, бій і швидкий матч. Присутній у грі мультиплеєр дозволяє зіграти в гру разом з другом на одному пристрої.

Красива 3D графіка дозволить повністю поринути у захоплюючий хокейний поєдинок.

У системі управління передбачено кілька варіантів: автоматичний режим (управління ключкою), ручний режим (управління ключкою та хокеїстом).

Сюжет 10 Графіка 10 Геймпле 9 Звук 10 Мультиплеер 8 Разом 9.4 Активна, весела і затягуюча гра, яка має чудову графіку і велику кількість цікавих героїв.

9. A Tale of Two Sons

Brothers: A Tale of Two Sons – пригодницька гра, головними героями якої є брати, які оговталися на пошуки Древа Життя.Дізнавшись про хворобу свого батька, брати сподіваються, що чарівне дерево здатне вилікувати його. Тільки вдвох вони зможуть пройти цей тернистий шлях і досягти заповітної мети.

Плюси та мінуси Захоплююча сюжетна лінія Різноманітні головоломки Зручне керування Є вимогливою грою Платна гра

За сюжетом два брати відправляються на пошуки ліків для свого вмираючого батька. На шляху зустрічаються багато перешкод, загадок і мерзенних чудовиськ. Керувати братами можна як окремо, так і одночасно за допомогою зручних джойстиків. Також можна розділити управління братами зі своїм другом.

Розмір гри складає 809 Мб. Це означає, що не всі мобільні пристрої можуть безперебійно відтворити гру.

Сюжет 10 Графіка 8 Геймпле 9 Звук 10 Мультіплеер 9 Разом 9.2 Гра має цікавий сюжет, гарні локації, а також зручний принцип управління.

10. Worms 2: Armageddon

Worms 2: Armageddon – весела гра, що занурює користувачів у протистояння двох команд розлючених черв'ячків. В арсеналі черв'яків знаходяться кілька видів смертоносної зброї від базуки та пістолетів, до смертельних мін та бомб.

Плюси та мінуси Велика кількість різноманітних місій Різноманітність режимів гри Зручне управління Управління англійською мовою Платна гра

Розробники пропонують на вибір 30 захоплюючих рівнів при одиночній грі та 5 абсолютно нових тем: середні віки, поверхня сиру, будівництво та інші.

Гравці можуть пограти в онлайн-режимі, який підтримує до чотирьох осіб. Після завершення бою переможець нагороджується монетами, якими можна скористатися в магазині.

Оригінальна версія гри розроблена повністю англійською мовою, що може викликати деякі труднощі у багатьох любителів черв'ячків. Середня вартість гри становить 100 рублів.

Сюжет 10 Графіка 9 Геймпле 9 Звук 10 Мультіплеер 10 Разом 9.6 Гра має відмінний інтерфейс, чітку анімацію та якісний звук. Є мережевий режим.