Тарифи мобільного зв'язку оператора СберМобайл

Anonim

Сбербанк запустив власного мобільного оператора. Тарифи мобільного зв'язку СберМобайл розроблені з урахуванням потреб абонентів, у вартості немає прихованих платежів.

Оператор Ощадбанку

Сбербанк значно досяг успіху на ранку банківських послуг у Росії і вирішив освоїти новий напрямок у сфері стільникового зв'язку. Фінансовою установою був запущений новий оператор зв'язку, який отримав назву СбербанкМобайл. За рахунок високої конкуренції над ринком послуг новий оператор пропонує користувачам вигідніші умови связи.

Мережі повноцінно працюють у 32 регіонах країни. З кожним днем ​​все більше абонентів підключається до оператора мобільного зв'язку, і компанія поступово розширює зону присутності. Компанія СберМобайл регулярно представляє своїм абонентам цікаві акції та вигідні пропозиції.

Тарифи

Щоб залучити клієнтів, СберМобайл пропонує унікальні умови користування мобільним зв'язком.

Тарифи-конструктори

Немає жодних фіксованих тарифних пакетів. Абонент сам підбирає опції, які йому потрібні – хвилини розмов, СМС-повідомлення, гігабайти інтернету та інші. На офіційному сайті розміщено спеціальний калькулятор, за допомогою якого можна швидко сформувати індивідуальний тарифний план. СберМобайл працює на мережах Теле2.

Мінімальний та максимальний тариф

Вартість послуг не дуже відрізняється від інших компаній, що надають мобільний зв'язок. При мінімальному тарифі 200 рублів абонент отримує:

  • 150 хвилин вихідних дзвінків по России;
  • 50 СМС;
  • 3 ГБ інтернету.

Максимальний тариф в 1150 рублів включає:

  • 1500 хвилин дзвінків країною;
  • 50 стандартних повідомлень;
  • і 30 ГБ інтернет-трафіку.

Дзвінки без сигналу мобільної мережі

Власники пакетів від Ощадбанк Мобайл отримують можливість телефонувати навіть там, де зникає сигнал мобільної мережі. Якщо людина під час розмови потрапила до зони, яка не покривається зв'язком, розмова не переривається, а продовжується при автоматичному підключенні до інтернету. Опція доступна лише при підключенні до високошвидкісного інтернету від ЕР-телеком Холдинг.

Вигідний роумінг

СберМобайл пропонує своїм клієнтам найвигідніші тарифи на дзвінки в роумінгу. У списку країн з доступними тарифами є всі найпопулярніші напрямки. Вартість інтернету в роумінгу така сама, як і вдома. Отримати 100 Мб трафіку можна лише за 99 рублів.

Рахунок у формі віртуальної карти

Діє кешбек. Отримуючи сім-карту Ощадбанку, кожен абонент отримує особливий рахунок у формі віртуальної картки. Їй можна розплачуватися в інтернеті або за допомогою смартфона. Якщо товари замовляються в інтернеті, частина грошей повертається на рахунок клієнта. Повний список компаній, на який поширюється кешбек, можна побачити на офіційному сайті оператора. Повернені гроші можна використовувати для оплати послуг зв'язку.

Використання «Спасибі» від Ощадбанку

Бонуси «Дякую». Якщо клієнт поповнює телефон через мобільний додаток від Ощадбанку, то йому зараховується до 30% бонусів «Спасибі». Ці бали потім можна використовувати для оплати зв'язку.

Для зручності користування мобільним зв'язком, а також підключення та відключення послуг рекомендується підключити мобільний додаток СберМобайл. Завантажити його можна в магазинах додатків Google Play та AppStore.

Тарифи в Криму та місті Севастополі відрізняються.

Зона покриття

На момент запуску нового оператора його послуги були доступні лише в Москві, Санкт-Петербурзі та прилеглих областях. Наразі покриттям охоплено близько 20 областей, і оператор поступово розширює зону присутності.

Оператор намагається покрити мережею великі міста та області. Завдяки такому підходу вдається залучити велику кількість нових абонентів.

Вартості та недоліки СберМобайл

У мобільного оператора СберМобайл є свої переваги та недоліки. До плюсів можна віднести:

  • Відносно невисока абонентська плата, до якої включено невеликий обсяг безкоштовних дзвінків. Якщо розкинути на місяць, приблизно вийде по 5 хвилин на добу. Такий тариф цілком підійде людям, які дзвонять нечасто;
  • Довіра людей пенсійного віку до Ощадбанку. Багато пенсіонерів підключаються до цього оператора;
  • У поїздках країною відсутній роумінг, тобто немає необхідності доплачувати;
  • Якщо десь немає мережі Теле2, на якій працює СберМобайл, то абонент автоматично підключається до будь-якого іншого оператора та користується його мережами безкоштовно;
  • Можна оплатити послуги бонусами «Спасибі»;
  • Предбачено кешбек;
  • Якщо ліміт інтернет-трафіку витрачено, то немає автоматичного підключення до платного пакета.

Є новий мобільний оператор і кілька мінусів, деякі з яких перекреслюють плюси.

  1. Не передбачено обмін гігабайт інтернету на хвилини і навпаки. Якщо враховувати, що цей тариф буде цікавий пенсіонерам, то можна припустити, що їм інтернет ні до чого, а ось зайві хвилини знадобилися б.
  2. Якщо рахунок не поповнюється протягом 3-х місяців, то в день списується 3 рублі до закінчення грошей на рахунку.
  3. Користуватися зв'язком у Москві та області можна лише за наявності сучасного смартфона, який підтримує формати 3G та 4G.
  4. Після вичерпання лімітного пакета доступ до безлімітних сервісів також може бути заблокований. Тут все чисто на розсуд оператора.
  5. На офіційному сайті дуже важко відразу знайти телефон гарячої лінії. Зрозуміло, навіщо він ховається, якщо оператор намагається збільшити абонентську базу.

Зв'язатися з оператором можна по телефону +7 499-651-4444 і 901 (Для абонентів СберМобайл).

Як видно плюсів і мінусів у нового стільникового оператора майже однаково.

Як підключитися до оператора

Підключитися до СберМобайл можна двома способами.

У першому випадку на сайті або в мобільному додатку знаходять кнопку замовити карту, потім заповнюють просту анкету і підтверджують замовлення. Сім-карта буде доставлена ​​абоненту у зручний час на роботу чи додому. Також можна заповнити анкету через Ощадбанк-Онлайн.

Можна замовити картку і в будь-якому відділенні Ощадбанку, для цього фахівцю потрібно пред'явити паспорт та підписати договір.

Якщо хочеться перейти на СберМобайл зі своїм старим номером, то слід повідомити про це менеджера у відділенні Ощадбанку. Перенесення номера на нову карту зазвичай здійснюється протягом 8 діб.