Стабілізатор для телефону

Anonim

Стедикам для телефону. Як вибрати стабілізатор для телефону Рейтинг найкращих стабілізаторів цього року. Їх переваги та недоліки, докладні характеристики.

Рейтинг стабілізаторів для телефону

Назва Опис Ціна Рейтинг
FeiyuTech Vimble 2 Має розширені функціональні можливості, відрізняється середньою вартістю. 7190 рублей ★★★★★
Snoppa Atom Міцний, легкий стабілізатор з надійним кріпленням. 7899 рублів ★★★★★
Zhiyun Smooth 4 Виріб має велику кількість режимів зйомки, однак відрізняється не дуже надійним кріпленням, яке часто ламається. 6490 рублів ★★★★★
Moza Mini-S Essential Має низьку вартість, легко складається, компактний. Стабілізатор підтримує не багато смартфонів. 4290 рублей ★★★★★
Gmini GM-STD3200B Стильний за зовнішнім виглядом пристрій з розширеним функціоналом. 6250 рублей. ★★★★★
Zhiyun Crane-M2 Надійний стабілізатор за високою ціною. Пристрій задовольнить потреби пересічного користувача та професіонала. 16450 рублів ★★★★★
Sirui Pocket Stabilizer Компактний стабілізатор, який забирається в кишені. Має кілька корисних додаткових функцій стабілізації відеозйомки. Відрізняється низькою ціною. 2990 рублей ★★★★★
DJI Ronin-SC Топовий стабілізатор для тих, хто займається професійною відеозйомкою. Має кілька інтелектуальних систем, оснащений великою кількістю функцій. 27490 рублів ★★★★★
Relice S5 Відмінний стедикам, що повністю виправдовує свою вартість. Має усі необхідні режими. Наприклад, стабілізація, стеження і панорама. 4599 рублів ★★★★★
DJI Osmo Mobile 2 Прилад має вражаючі технічні характеристики за свою ціну. Є можливість об'єднання кількох зображень в єдину фотографію. 13990 рублів ★★★★★

Детальніша інформація про описані вище стабілізатори для телефонів буде представлена ​​далі. При виборі стедикаму необхідно враховувати власні потреби та бюджет.

FeiyuTech Vimble 2

Плюси та мінуси Можливість заблокувати осі або змістити камеру на заданий кут за потреби. Сумісність із багатьма моделями мобільних пристроїв. Висока автономність. Акумулятор дозволяє приладу активно працювати протягом п'яти годин. Можливість заряджати акумулятор за допомогою USB-кабелю, який постачається в комплекті. Можливість сильного нагрівання у процесі роботи. У кріплення можна встановити не всі смартфони, що підтримуються. Значна вага, громіздка. Незнімна батарея, що ускладнює її заміну при поломці. Автономність 10 Вартість 8 Функціональні можливості 9 Якість складання 7 Зручність використання 10 Разом 8.8 Непоганий стабілізатор за свою вартість, проте використовувати гаджет, що розглядається, потрібно акуратно, щоб не поламати. Якість складання залишає бажати кращого.

Таблиця «Оцінка» для FeiyuTech Vimble 2

Snoppa Atom

Плюси та мінуси Міцний та легкий пристрій, який зручно тримати в одній руці. Відмінна автономність. Девайс можна безперервно використовувати протягом доби. Адекватна ціна. Можливість робити уповільнену зйомку відео, автопанораму, стеження за сторонніми кадрами об'єктами. Є безліч ефектів. Складність налаштування. У налаштуванні основних параметрів одразу складно розібратися без інструкції. Недостатньо функціоналу. Ця проблема гостро відчувається лише у професійних фотографів. Сильне нагрівання при функціонуванні, можливість перегріву. Відсутня можливість підключення додаткового мікрофона, також немає швидкої зарядки. Автономність 10 Вартість 10 Функціональні можливості 5 Якість складання 9 Зручність використання 9 Разом 8.6 Апарат задовольнить потреби користувачів, які купили його для аматорської фотосесії. Однак для професійної зйомки його не вдасться використати.

Таблиця «Оцінка» для Snoppa Atom

При покупці будь-якого стабілізатора для мобільного пристрою в офіційному магазині людина отримає річну гарантію на його використання.

Zhiyun Smooth 4

Плюси та мінуси Стабілізатор має три осі та підтримує всі способи здійснення фото та відео зйомки. Прилад, що розглядається, відрізняється високою якістю зйомки. Може тримати зарядку протягом 12 годин і заряджається від кабелю USB. Можливість використовувати не лише телефони, а й інші гаджети, для кріплення яких знадобиться перехідник. Великі габарити. Пристрій не вдасться прибрати в кишеню навіть у складеному стані. Криве програмне забезпечення Для усунення збоїв у роботі користувачеві доведеться встановлювати додатковий софт. Поганої якості кріплення, що не дозволяє надійно зафіксувати смартфон в одному положенні.Убогі функціональні можливості, відсутність деяких ефектів. Автономність 10 Вартість 9 Функціональні можливості 4 Якість складання 8 Зручність використання 4 Разом 7 Апарат дозволяє робити знімки високої якості, проте незручний у використанні через свої значні розміри. Також багатьом користувачам може вистачити деяких функцій.

Таблиця «Оцінка» для Zhiyun Smooth 4

Moza Mini-S Essential

Плюси та мінуси Низька та виправдана вартість. Можливість обертати смартфон на 360 градусів після його встановлення на кріплення за рахунок триосьової конструкції стабілізатора. Компактність, зручність використання на найвищому рівні. Можуть виникнути проблеми із сумісністю. Якість пластику залишає бажати кращого. При неакуратному використанні можливе відвалення елементів корпусу. Низька автономність.Автономність 7 Вартість 10 Функціональні можливості 8 Якість складання 6 Зручність у використанні 10 Разом 8.2 Легкий та зручний у використанні стабілізатор, який недорого коштує. Для невимогливих користувачів гаджет можна рекомендувати до покупки.

З детальнішою інформацією про особливості пристрою можна ознайомитись у наступному відео:

Gmini GM-STD3200B

Плюси та мінуси Підтримка багатьох смартфонів від різних виробників. У тому числі й китайські моделі. Висока автономність. Стабілізатор може працювати без підзарядки протягом 12 годин. Наявність усіх стандартних функцій та режимів фотозйомки. Дешевизна зовнішнього вигляду. Якість матеріалу, з якого виконано пристрій, бажає кращого. Висока та невиправдана вартість. Нестійкий штатив, що постачається у комплекті з гаджетом. Автономність 10 Вартість 5 Функціональні можливості 7 Якість складання 6 Зручність у використанні 10 Разом 7.6 Зручний у застосуванні стабілізатор із середньою вартістю та невеликим набором функцій. Однак функціонала достатньо, щоб задовольнити потреби невимогливого користувача.

Zhiyun Crane-M2

Плюси та мінуси Висока якість складання, надійність. Можливість знімати фото та відео, повертаючи телефон у кріпленні на заданий кут. Наявність кількох режимів відео та фотозйомки. Стильний дизайн оформлення підтримує роботу з багатьма моделями телефонів. Висока вартість. Низька ємність акумулятора, що негативно впливає на автономність пристрою. Значна маса приладу не приносить зручності при використанні. Відсутній панорамний режим зйомки. Автономність 5 Вартість 5 Функціональні можливості 7 Якість збирання 10 Зручність використання 7 Разом 6.8 Цей стабілізатор не виправдовує свою вартість, тому що це не так. не має панорамного режиму, який є навіть у найдешевших моделях.Також автономність гаджета не на висоті.

Таблиця «Оцінка» для Zhiyun Crane-M2

Sirui Pocket Stabilizer

Плюси та мінуси Низька вартість. Ця модель вважається найбюджетнішою із розглянутих у статті. Невелика маса стабілізатора підвищує зручність використання. Стильний дизайн, який не видає дешевизну апарату. Наявність додаткового дзеркала на корпусі, що дозволяє робити селфі високої якості. Наявність тільки однієї осі, що негативно впливає на загальну якість знімків. Невелика ємність вбудованого акумулятора. Прилад може працювати безперервно лише 3 години. Нетривалий строк служби. Якість збирання середнього рівня. Автономність 4 Вартість 10 Функціональні можливості 8 Якість складання 6 Зручність у використанні 10 Разом 7.6 Непоганий стабілізатор за свою ціну. Девайс має всі необхідні функції та режими, необхідні для роботи з фото чи відео.Купівлю пристрою можна рекомендувати фотографам-початківцям.

DJI Ronin-SC

Плюси та мінуси Величезна кількість різних функцій та режимів, які підійдуть як для професійної, так і для аматорської зйомки. Висока автономність. Одного заряду акумулятора вистачає на 12 годин безперервної роботи. Легка вага, через що досягається зручність використання стабілізатора. Висока вартість. Ціна стабілізатора залишає бажати кращого. Проблеми із сумісністю деяких телефонів. Не всі смартфони підтримують додаткові функції пристрою. Відсутня система інтелектуального керування. Автономність 10 Вартість 4 Функціональні можливості 10 Якість складання 10 Зручність у використанні 10 Разом 8.8 Відмінний стабілізатор для вирішення професійних завдань. Цей пристрій не рекомендується до придбання новачкам.

Relice S5

Плюси та мінуси Бюджетний стабілізатор із розширеними функціональними можливостями. Наявність потужного акумулятора, здатного забезпечити влаштування до 17 годин безперервної роботи. Забезпечує плавність відеозйомки за рахунок використання трьох осей. Дешевий пластик, якість складання залишає бажати кращого. Ненадійне кріплення камери, яке може відламатися при неакуратному використанні стабілізатора. Проблеми із сумісністю деяких смартфонів. Автономність 10 Вартість 10 Функціональні можливості 10 Якість складання 8 Зручність використання 9 Разом 9.4 Стабілізатор задовольняє вимогам пересічного користувача та може рекомендуватися до покупки. Пристрій відмінно поєднує співвідношення ціни і якості.

DJI Osmo Mobile 2

Плюси та мінуси Легкий пристрій, виготовлений із міцних матеріалів, має стильний дизайн. Велика кількість режимів для відео та фотозйомки. Висока ємність акумулятора. Стабілізатор може безперервно працювати протягом 20 годин. Можливість зафіксувати камеру в одному положенні після встановлення в кріплення. Маленька довжина кабелю USB, який використовується для заряджання апарата. Висока вартість. Якість зйомки залишає бажати кращого. Незважаючи на невеликі розміри, пристрій не можна назвати компактним. Автономність 10 Вартість 5 Функціональні можливості 10 Якість складання 9 Зручність у використанні 7 Разом 8.2 Цей стабілізатор підходить для професійного використання, проте він не зовсім зручний у використанні.

Таким чином, стабілізатори для смартфонів дозволяють робити знімки високої якості. При виборі сидикаму. Насамперед, потрібно звертати увагу на його вартість та технічні характеристики.