Особистий кабінет Danycom: вхід

Anonim

У віртуального оператора Danycom особистий кабінет неймовірно простий і зручний. Інтерфейс орієнтований на користувачів із будь-яким рівнем технічної підготовки – з ним впорається кожен. Кабінет дозволяє керувати тарифами, послугами та опціями, також у ньому дуже зручно контролювати залишки. Ми розповімо, як зареєструватися в ньому та як користуватися.

Як увійти

Форма входу в особистий кабінет (ЛК) розташовується тут. Для входу потрібні логін та пароль, де логіном є телефонний номер.

Введіть дані у форму, дочекайтеся авторизації – на екрані з'явиться головна сторінка сервісу. Тепер можна приступати до роботи.

Як зареєструватися

Реєстрація в особистому кабінеті здійснюється на офіційному сайті оператора. Перейдіть на сторінку та виберіть пункт «Отримати пароль через SMS». Вкажіть у полі номер мобільного телефону та поставте галочку «Я не робот». Пароль надійде на телефон протягом кількох хвилин. Після цього можна приступати до роботи з ЛК.

Аналогічним чином здійснюється реєстрація в мобільному додатку. Завантажте його з магазину програм для своєї мобільної платформи, встановіть та запустіть. Виберіть пункт реєстрації та вкажіть номер телефону. Дочекайтеся надходження SMS та авторизуйтесь. Цей пароль використовується для доступу до повноцінного ЛК на сайті оператора.

Додаток «Мій Danycom»

Всі ці можливості доступні не тільки в ЛК, а й у фірмовому мобільному додатку «Мій Danycom» для смартфонів та планшетів на Android та iOS. Додаток є повноцінною заміною класичному ЛК, з ним дуже зручно працювати з екрану мобільних пристроїв.

Як користуватися

Користуватися кабінетом дуже легко:

  • Для зміни тарифного плану скористайтеся модулем «Мій рахунок» – посилання на зміну тарифу знаходиться внизу цього блоку;
  • Для керування опціями та додатковими послугами скористайтесь блоком «Мої послуги». Тут же представлені доступні USSD-команди;
  • Для поповнення балансу або налаштування автоплатежу використовуйте блок «Платежі»;
  • Для надсилання текстових повідомлень скористайтесь блоком «Надіслати SMS» – оплата здійснюється згідно з встановленим тарифом;
  • Для перевірки залишків трафіку, хвилин та SMS загляньте в блок «Інформація».

Нічого складного – впорається навіть дитина.

Що робити, якщо забув логін або пароль

Забути логін проблематично – це телефонний номер абонента, його можна подивитися в договорі на підключення. 107 та натисніть кнопку дзвінка. Через кілька секунд надійде SMS з номером, що використовується.

Особистий кабінет оператора Danycom настільки простий, що з ним впорається кожен абонент. Він дозволить забути про дзвінки на гарячу лінію – тут можна отримати всю інформацію про номер. Реєструйтеся та користуйтеся – це дуже зручно. А у найскладніших та заплутаних випадках виручить служба підтримки за безкоштовним номером 8-800-350-00-10.

Можливості особистого кабінету Даніком

Особистий кабінет віртуального оператора Даніком дозволяє:

  • Менять тарифні плани – на головній сторінці відображається поточний тариф, також є можливість вибрати будь-який інший, доступний для підключення в даний момент;
  • Керувати послугами та опціями – підключайте та відключайте їх у пару кліків миші;
  • Контролювати витрати абонента – дізнайтеся, куди йдуть гроші та які були витрати за той чи інший період;
  • Переглядати історію платежів – тут вказані всі дати та суми поповнення;
  • Настроювати автоплатежі – підключіть банківську картку для автоматичного поповнення балансу;
  • Переказувати гроші з картки на картку, оплачувати будь-які послуги сторонніх організацій за реквізитами;
  • Переглядати залишки хвилин і трафіку в рамках тарифного плану;
  • Відправляти SMS відповідно до встановленої тарифікації;
  • Замовляти та переглядати деталізацію.

Тут можна змінити пароль на більш зручний і запам'ятовується.