Купити сім-карту DANYCOM онлайн

Anonim

16 квітня 2019 року в Москві відбувся XV щорічний міжнародний форум операторів зв'язку «Телеком 2019: розширюючи межі у цифрове майбутнє». У ньому взяли участь представники багатьох операторів, у тому числі був присутній і Петро Кушиков, директор з розвитку компанії DANYCOM.Mobile. Він розповів про основні напрямки розвитку бізнесу MVNO та адаптацію пакетів мобільного зв'язку, що представляються, до потреб абонентів. Крім того, керівник розповів про продажі SIM-карт онлайн. Купити сім-карту DANYCOM можна в офісі компанії або замовити через інтернет.

Особливості роботи оператора

Щоб зрозуміти потреби цільової аудиторії, оператором використовується система Mautic. Вона дозволяє зіставляти діючу та потенційну бази на основі тригерів і потім створювати для кожного з сегментів унікальні пропозиції.

Завдяки аналізу поведінкових факторів абонентів, ще до початку запуску мережі, влітку 2018, компанією був розроблений унікальний для вітчизняного ринку продукт «Ділись з друзями». Він дає змогу абоненту ділитися з іншими клієнтами компанії своїм трафіком. Зараз кількість людей, які користуються сервісом, збільшилася ще на 15%, що показує його популярність.

Онлайн-продажу карт

Компанія DANICOM.Mobile проаналізувала досвід конкурентів і на підставі цього основним каналом збуту були обрані онлайн-продажі. рядом партнерів, які виступають як пункти видачі стартових пакетів.Ця система допомагає мінімізувати витрати та зберігати доступні для абонентів ціни.

Завдяки новим технологіям у бізнесу з'явилася можливість пропонувати свої послуги через інтернет, використовуючи єдину систему ідентифікації та аутентифікації, а також систему міжвідомчої електронної взаємодії. Директор з розвитку DANICOM.Mobile Петро Кушиков заявив, що у разі переходу на eSIM боротьба за абонентів стане ще більш жорстокою, але при цьому вона може повністю перейти до онлайн. Очікується, що перехід на вбудовані сім-картки дозволить збільшити кількість абонентів оператора Даніком, не тільки в Росії, а й за кордоном. Цей крок дозволить збільшити прибуток, оскільки повністю зникнуть витрати на утримання дилерської мережі та точок продажу стартових пакетів.

Як купити сім-карту DANYCOM

Тарифи від оператора Даніком залучають багатьох людей. Але користувачам зв'язку не зовсім зрозуміло, де можна купити сім-карту оператора і як відбувається підключення.

Якщо в населеному пункті, де проживає потенційний абонент, немає офісу компанії DANICOM, то оформити замовлення можна через інтернет, з доставкою, яка, до речі, абсолютно безкоштовна.Кур'єр доставить стартовий пакет у зручний для клієнта час та місце.

Підключення через офіційний сайт оператора відбувається за таким алгоритмом:

  • Переходять на сайт, де вибирають потрібний регіон та номер, потім натискають на активну кнопку «Далі»;
  • Вказують точну адресу доставки, ПІБ користувача мережею, електронну адресу та телефон для зв'язку. Якщо все було введено правильно, натискають кнопку «Оформити замовлення»;
  • Про успішно відправлену заявку свідчить повідомлення, що з'явиться на екрані. Крім того, користувач отримує смс-повідомлення з підтвердженням операції та лист на електронну пошту;
  • Незабаром з клієнтом зв'язується представник оператора та уточнює зручний час доставки стартового пакета;
  • Відстежити статус замовлення можна прямо в інтернет-магазині, ввівши номер замовлення у відповідний рядок.

Все на сайті оформлюється без скринів паспорта, але абонента не повинно дивувати те, що кур'єр, який привіз сім-карту, фотографуватиме сторінки паспорта. Це потрібно за законом, оператору необхідно звірити дані перед укладенням договору з новим абонентом.

Нова сім-карта оператора Данником буде автоматично підключена до мережі протягом доби.

Після того, як сімка активована абонент може користуватися послугами зв'язку за вигідними тарифами. Так оператор пропонує безкоштовні хвилини в обмін на кілька рекламних повідомлень на день. Є вигідні пропозиції й у роумінгу. Там передбачено безлімітні, безкоштовні вхідні дзвінки по всій країні. Вартість вихідних дзвінків Росією становить 2 рубля за хвилину. Умови відрізняються лише в республіці Крим та місті Севастополь.