Тариф Білайна «СуперСІТІ»

Anonim

Оператор мобільного зв'язку Beeline регулярно оновлює лінійку своїх тарифних планів. Восени 2020 року компанія представила новий тариф СуперСІТІ, розрахований на мешканців великих міст Росії.

Детальний опис тарифу «СуперСІТІ»

СуперСІТІ – нова пропозиція, яка з'явилася слідом за популярним тарифним планом Зв'язок Z. Тариф передбачає наявність абонентської плати, а тому кожен місяць клієнт отримує цілий спектр безкоштовних послуг, які не потрібно оплачувати додатково.Розмір щомісячного платежу становить 550 р/міс.

Що включено до тарифу

Відповідно до умов використання тарифного плану СуперСІТІ клієнт Beeline, який вибрав цю пропозицію, щомісяця отримує у своє розпорядження наступний пакет послуг:

  • безлімітні дзвінки всередині мережі;
  • 500 хвилин на вихідні дзвінки по Росії;
  • 300 СМС;
  • 25 Гб трафіку;
  • безлімітні соцмережі та месенджери;
  • 20 безкоштовних каналів Білайн ТБ та підписка ViP Play.

Хоча тариф СуперСІТІ не може порадувати наявністю безлімітного інтернету, той факт, що в соціальних мережах та месенджерах не витрачається трафік, допоможе клієнтам суттєво заощадити.Безліміт доступний у таких популярних додатках, як WhatsApp, Telegram, Instagram, ВКонтакті та інших.

Доступ до сервісу Білайн ТБ доступний усім, хто підключить цей ТП. Однак безкоштовний перегляд каналів та каталогу фільмів можливий лише на смартфонах, планшетах та комп'ютерах. Також важливим уточненням є те, що період без додаткової плати триває перший місяць. Тобто через 30 днів за використання пакету фільмів ViP Play щодня списуватиметься 7 рублів. Опцію можна будь-коли відключити в особистому кабінеті.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Традиційно до щомісячного пакету не включаються деякі послуги, які доведеться оплачувати додатково за такими цінами:

  • відправка MMS – 10, 65 рубля;
  • вихідні SMS за кордон – 8 рублів;
  • дзвінки до країн СНД, України та Грузії – 35 р/хв;
  • вихідні до Європи, США, Канади, Китаю, В'єтнаму та Туреччини – 55 р/хв;
  • виклики абонентів інших країн – 85 р/хв.

Дія пакету послуг поширюється на поїздки Росією. Домашнім у разі вважається регіон фактичного перебування. Однак у Криму та Севастополі діють особливі умови:

  • вихідні дзвінки – 2, 5 р/хв;
  • СМС – 2, 5 рубля;
  • інтернет – автоматична активація опції 300 Мб на добу за 249 рублів.

Додаткові опції до тарифного плану

Клієнт, який підключив тариф СуперСІТІ від оператора Білайн у будь-який момент може розширити пакет послуг, що діє, підключивши додаткову опцію. Зокрема, пропонується пакет трафіку понад виділені 25 Гб:

  • 300 Мб – 50 рублів;
  • 3 Гб – 150 рублів;
  • 15 Гб – 300 рублів;
  • 30 Гб – 450 рублей.

Крім того, абоненти тарифного плану СуперСІТІ можуть активувати будь-які інші додаткові послуги, які не входять до складу щомісячного пакету. Наприклад, опцію «100 Мб у Криму та в мережах інших операторів» за 99 рублів, якщо планується поїздка до регіонів, де зв'язок не надається Білайном. Те саме стосується пропозицій роумінгу (Дзвінки без кордонів за 6 р/добу та інші опції).

Вартість послуг після використання пакета

Пакет послуг, що включає хвилини, СМС і гігабайти оновлюється щомісяця. Залишок не переноситься на наступний розрахунковий період, а при вичерпанні пакета до закінчення місяця клієнт змушений оплачувати послуги за такими цінами:

  • вихідні дзвінки – 3 р/хв;
  • відправка СМС – 3 рубля.

Ціни дійсні як у домашньому регіоні, так і в поїздках Росією. Розцінки не відрізняються навіть у тому випадку, якщо дзвінок здійснюється в іншу область чи республіку Росії. Винятком є ​​номери Білайн, для яких діють безлімітні вихідні протягом усього терміну використання тарифу.

Плюси та мінуси тарифного плану «СуперСІТІ»

Новий тариф Білайна виглядає цікавою пропозицією, проте перед підключенням рекомендується зважити всі «за» та «проти», виділивши плюси та мінуси СуперСІТІ.

Плюси та мінуси Адекватний розмір абонентської плати Великий пакет хвилин та СМС Безлімітні дзвінки всередині мережі Інтернет-трафік не витрачається в соціальних мережах та месенджерах Відсутній безлімітний інтернет Тариф доступний для підключення далеко не скрізь

СуперСІТІ – це дійсно цікавий тарифний план, що пропонує клієнтам великий пакет послуг. Однак відсутність безлімітного інтернету дуже обмежує користувачів, які користуються стрімінговими сервісами. Крім того, пропозиція дійсна в обмеженій кількості міст, про що буде розказано далі.

Кому підійде тариф «СуперСІТІ»

Відштовхуючись від виділених переваг та недоліків тарифу, можна виділити кілька груп людей, яким підійде нові пропозиції Beeline:

  • тим, хто часто дзвонить та відправляє СМС;
  • тем, хто використовує інтернет для спілкування в соцмережах та месенджерах;
  • тим, хто хоче отримати оптимальне співвідношення послуг у складі пакета.

Таким чином, СуперСІТІ є універсальним тарифним планом, який підійде практично всім.Водночас слід розуміти, що ТП має обмеження щодо надання інтернет-трафіку. Якщо клієнт часто використовує мобільну мережу для перегляду потокового відео, є сенс придивитися до тарифів з безлімітним трафіком або великою кількістю.

Як підключити тариф «СуперСІТІ»

Якщо є впевненість у тому, що тарифний план вам абсолютно точно підійде, важливо розглянути всі способи підключення. В першу чергу вибір конкретного варіанту залежить від того, чи людина є чинним клієнтом Білайн. Якщо ні, то доведеться подбати про покупку SIM-картки.

Оформити сімку можна як самостійно при відвідуванні будь-якого фізичного офісу Beeline, так і у форматі онлайн через сайт beeline.ru. У цьому випадку потрібно перейти на офіційний ресурс, а потім у розділ «Тарифи». Тут вибирається пропозиція, що цікавить, і натискається кнопка «Підключити».

Далі буде запропоновано заповнити коротку інформацію про адресу доставки та надати контакти для зв'язку. SIM-картку можна доставити кур'єром. Також її можна забрати в офісі після складання заявки. Всі деталі обговорюються разом з менеджером, який передзвонює клієнту.

Діючим клієнтам оператора є значно більше способів активації тарифу СуперСІТІ:

  • через особистий кабінет;
  • в мобільному додатку «Мій Білайн»;
  • за допомогою дзвінка за номером гарячої лінії 0611;
  • самостійне звернення до офісу Білайн.

Найбільш зручними виглядають перші 2 варіанти. В даному випадку пропонується авторизуватися в ЛК через офіційний сайт beeline.ru або мобільний додаток, а потім перейти в розділ «Тарифи» та натиснути кнопку «Підключити» навпроти СуперСІТІ.

Підключення тарифного плану для чинних клієнтів абсолютно безкоштовно у тому випадку, якщо протягом останнього місяця не здійснювався перехід з одного ТП на інший. Щоб активувати СуперСІТІ, на особовому рахунку має бути сума, необхідна для списання абонентської плати.

Міста, в яких можна підключити тариф

СуперСІТІ є новим тарифним планом, і зараз підключення можливе тільки в Москві та Московській області. Інформації щодо того, чи з'явиться пропозиція Білайн в інших містах, поки що немає.

Як відключити тарифний план

Для відключення тарифу використовуються ті самі способи, що й для активації. Найпростіший спосіб – перейти на інший ТП. Для цього знадобиться авторизуватися в особистому кабінеті або мобільному додатку, а потім вибрати тарифний план, що цікавить.

Якщо клієнт більше не хоче користуватися послугами зв'язку Білайн, знадобиться розірвати договір. Зробити це можна у будь-якому офісі оператора на території Росії. Для виконання операції необхідно взяти з собою паспорт.