Тарифи Мегафон без абонентської плати на 2019 рік: для пенсіонерів

Anonim

Тарифи Мегафон без абонентської плати не включають пакети хвилин, застосовується посекундна тарифікація. Це буває зручно для тих абонентів, які мало користуються мобільним зв'язком. Також вони підійдуть тим, хто використовує як основний номер іншу сім-карту, а сімкою Мегафона користується у виняткових випадках.

На сьогоднішній день не всім вигідно користуватися великими пакетами послуг, що входять у вартість абонентської плати через подорожчання. З 1 січня 2019 року відбулися зміни – усі оператори підняли ціни на свої послуги.Тому багато хто переходить на щохвилинну тарифікацію. Особливо вигідні такі тарифи Мегафону для пенсіонерів.

Тариф «Включайся! Відкривай»

Це простий тарифний план з похвилинною оплатою дзвінків. До його базового набору послуг за замовчуванням входить платна опція «Відкривай+». За неї щодня списується абонентська плата 6 рублів. Параметри тарифу за умови підключення послуги:

  • Безлімітні дзвінки на Мегафон домашнього регіону.
  • Дзвінки на місцеві номери інших операторів – 2 руб/хв.
  • Пакет інтернету – 3 ГБ на місяць.
  • Безліміт на месенджери.

Щоб не сплачувати абонентську плату, потрібно вимкнути послугу. Після деактивації мобільний зв'язок надається на наступних умовах:

  • Безлімітні дзвінки на Мегафон місцевої мережі – 6р. в день. Списується лише під час першого дзвінка за добу. Після цього можна спілкуватися з абонентами Мегафону без обмежень. Безліміт діє до кінця дня. Якщо абонент не дзвонив за весь день, то і плата списуватися не буде.
  • Інші номери домашнього регіону – 2 руб/хв.
  • 100 МБ за 25 р. Доступно підключення 10 таких пакетів на добу. Оплата списується автоматично при виході в мережу.

Міжміські дзвінки не залежать від послуги «Відкривай+». На них встановлено фіксовану вартість:

  • На Мегафон – 5, 1 руб/хв.
  • Остальные оператори – 13 крб/мин.

Тариф «Посекундний»

Ця пропозиція з посекундною тарифікацією. Абонентську плату не передбачено.Але будьте уважні – до базового пакету входять платні послуги «Хто дзвонив+» та «Утримання виклику». Гроші списуються у момент використання. Якщо немає бажання платити за них, одразу відключіть під час переходу на тариф. Це можна зробити в особистому кабінеті.

Вартість дзвінків:

  • Всі номери домашнього регіону – 3 руб/хв.
  • На Мегафон по Росії – 5, 1.
  • Інші номери – 13 руб/хв.

Тариф «Теплий прийом»

Він створений спеціально для міжнародних викликів. Вигідні умови призначені для дзвінків до країн СНД та Азії:

Країна Ціна (руб/хв)
Китай 1
Казахстан 6
Україна 7
Вірменія 12
Білорусь 25

Інші умови:

  • На місцеві дзвінки дається пакет з 10 хвилин за 12 р. Він підключається лише під час першого дзвінка. Діє остаточно дня. Доступно не більше 6 пакетів на добу.
  • При виході в інтернет активується 100 Мб за 12 р. За добу дозволено використовувати до 10 пакетів.

До нього входить безлімітний інтернет, дзвінки всередині мережі без обмежень, пакет зі 100 хвилин для дзвінків на номери Мегафон Таджикистану, Узбекистану, Китаю та Киргизії.Виклики до інших країн оплачуються окремо, але за зниженою ціною. Повний список дивіться у описі на сайті. Для підключення наберіть запит 1051486.

Які тарифи підійдуть пенсіонерам

Якщо абонент мало використовує мобільний зв'язок, то йому підійдуть дешеві тарифи з похвилинною тарифікацією. Часто люди старшого віку спілкуються переважно стаціонарним телефоном. В цьому випадку ні до чого вибирати тариф з великим пакетом хвилин.

При активному використанні стільникового телефону тарифи без абонентської плати невигідні. Для тих, хто любить поговорити та обговорити останні новини, підійдуть тарифи з хвилинами, наприклад, «Включайся! Говори».

Діючі архівні тарифи без абонплати

Тарифні плани, які використовуються абонентами, але вже закриті для підключення:

  • "Все просто". Місцеві дзвінки по 1, 3 руб/хв.
  • «Дзвони легко». Всі номери домашнього регіону: перша хвилина - 4, 8 рубля, з другої - 3, 2 рубля.
  • «Мобільний». Усередині регіону - 2, 5 руб/хв на всі номери.
  • «Переходь на нуль». Безліміт на номери Мегафона – 6 рублів на день. Оплата списується лише за дзвінка. Інші місцеві номери – 2 руб/хв.
  • "Простіше простого". Мегафон домашній регіон - 2, 9 руб. за першу хвилину, 2, 4 руб. - Інші хвилини.

Як видно з цього списку, активні тарифи вигідніші, ніж надіслані до архіву. Змінити тарифний план можна в особистому кабінеті на сайті оператора або в мобільному додатку. Якщо немає доступу до Інтернету, зателефонуйте до служби підтримки 0500.

Вибирайте найвигідніший тарифний план відповідно до своїх потреб у стільниковому зв'язку.Якщо абонентська плата є надто великою для вас, перейдіть на тариф без фіксованих списань. Не потрібно платити за зайві хвилини, якими не користуєтесь. Зміна тарифу безкоштовна, за повторне підключення стягується плата в залежності від обраного тарифного плану.