Дешеві тарифи МТС без абонентської плати у 2019 році

Anonim

Незважаючи на достаток пакетних тарифних планів, тарифи МТС без абонентської плати не втрачають своєї актуальності. Вони потрібні серед десятків тисяч абонентів, які потребують недорогого мобільного зв'язку без обов'язкових щомісячних платежів. У зв'язку з цим ми підготували для читачів детальний огляд усіх тарифів, що діють, без абонплати.

Також в огляді наведено тарифні плани для інтернету. Вони надаються з абонентської плати, але без цього не обійтися – пакетна тарифікація трафіку в рази дешевша за помегабайтну. Ці тарифи підійдуть не тільки для мобільного телефону, але й для інших пристроїв – це смартфони, планшети, модеми та роутери.

«Супер МТС»

Тарифи МТС без інтернету та абонентської плати поступово йдуть у минуле, але «Супер МТС» поки що на плаву. У 2019 році він зазнав змін, і сьогодні його не можна назвати найвигіднішим. Він розрахований на абонентів, які найчастіше здійснюють дзвінки всередині мережі МТС по домашньому регіону. Базова тарифікація:

  • Мобільні телефони МТС Москви та Московської області – 1, 75 руб/хв;
  • Інші московські мобільники – 2, 5 руб/хв;
  • Стаціонарні телефони Москви та МО – 2, 5 руб/хв;
  • Загальноросійські номери МТС - 5, 5 руб / хв;
  • Виклики міжгородом – 14 руб/мин;
  • Мобільний інтернет – 25 руб за кожні 20 Мб згідно опції «Базова тарифікація інтернету».

Тариф похвилинний, абонентської плати немає, для внутрішньомережевих дзвінків щодо недорогий.

Якщо ж підключити до нього опцію «Все супер», оплата за яку складає 10 руб/добу, тарифікація зміниться:

  • Дзвінки на місцеві телефони МТС – безлімітно;
  • Дзвінки на міські номери Москви та МО – безлімітно;
  • Мобільний інтернет – 100 Мб/добу.

Опція підключається командою 1112491. Але треба мати на увазі, що при внутрішньомережевому безліміті з опцією "Все супер" знімається щоденна оплата за опцію - 10 руб/добу. Відключення виконується USSD-запитом 1112492.

«Red Energy»

Тарифний план «Red Energy» – найдешевший тариф МТС. Кожен дзвінок коштує 1, 6 руб/хв, незалежно від напрямку - це найпростіший тариф, який є в арсеналі МТС. Дзвінки на МТС Росії коштують 5 крб/хв, міжмісто – 8 крб/хв.Абонентська плата відсутня, жодних доплат на тарифному плані немає.

Мобільний інтернет порівняно дорогий - 25 руб. за кожні 20 Мб. Така тарифікація є оптимальною для простої трубки, але не для смартфона. Дешевший інтернет реалізується підключенням опції «Перший інтернет-пакет» - це 3 Гб трафіку за 12 руб/добу. Опція включена до тарифу за замовчуванням – вона активується після витрачання перших 3 Мб трафіку. Відключіть її командою 1111431 для переходу на базову тарифікацію.

"Твоя країна"

Перед нами вигідний тариф МТС для міжміських та міжнародних дзвінків. Тарифікація місцевих дзвінків:

  • На внутрішньомережевих мобільних телефонах – 2, 5 руб/хв;
  • На інші місцеві телефони – 2, 5 руб/хв;
  • Абонентам тарифу «Твоя країна» – 1 руб/хв.

Междгород (у тому числі на загальноросійські номери МТС) - всього 5 руб/хв. Вартість міжнародних дзвінків вказана на скріншоті.

«Гостьовий»

На сьогоднішній день тариф «Гостьовий» у Москві та Московській області не працює. Натомість він є чинним в інших регіонах. Наприклад, у Санкт-Петербурзі та Ленінградській області. Зв'язок по России:

  • На всі місцеві номери – 2 руб/хв;
  • Абонентам тарифу «Гостьовий» – безкоштовно та безлімітно;
  • Межгород (у тому числі на МТС) - 5 руб/хв.

Вартість інтернету – за аналогією з ТП «Супер МТС» та «Red Energy». Тарифи на дзвінки в інші країни представлені на скріншоті.

Тарифи для мобільного інтернету

Всі тарифи МТС для інтернету – з абонплатою. Розглянемо тарифні плани, що діють, з інтернетом для смартфона:

  • «Тарифище» - на борту безлімітний трафік і 500-3000 хвилин/SMS з абонплатою від 650 руб/міс;
  • «Мій Smart» – доступні пакети на 10, 15 або 20 Гб. Тут же хвилини та SMS – 200, 400 або 600 шт. Щомісячний платіж - від 500 до 700 руб;
  • «Наш Smart» – підходить для сімейного використання. На борту – 25 Гб та 1500 хвилин по РФ. Кількість членів сім'ї у групі – до 6 осіб (включно з організатором). Абонплата - 1000 руб/міс;
  • «X» – колишній «Хайп», який зазнав перейменування через порушення авторських прав на назву. Вміст – 7 Гб звичайного трафіку, купа безлімітів для онлайн-ігор, соціалок, месенджерів, музики та відео. Додаткове навантаження – 100 хвилин та 200 SMS по домашньому регіону. Щомісячно до оплати - 500 руб;
  • «Smart» - найдешевший з усіх представлених, абонплата всього 400 руб/міс. На борту – 200 місцевих хвилин, внутрішньомережевий безліміт по регіону, 4 Гб інтернету;
  • «Smart Top» – для людей, які не терплять обмеження. Абонентам доступні 3000 хвилин по всій країні, безліміт на МТС та 20 Гб інтернету;
  • «ULTRA» – найдорожчий тариф для фізичних осіб. Вміст - 20 Гб трафіку, 5000 хвилин по Росії, внутрішньомережевий анлім за 2900 руб/міс. Бонус – Premium-сервіс на гарячій лінії.

Слідкуйте за акціями – вони роблять підключення та спілкування вигіднішим.

«Для планшета»

Тариф з інтернетом для смартфона ми розглянули – на черзі планшети з тарифним планом «Для планшета». Оплачуємо 550 руб/міс та отримуємо 10 Гб інтернету. Сюди входить один з безлімітів на вибір – на месенджери, соцмережі, МТС ТБ або відеохостинг YouTube (для вибору безліміту скористайтеся особистим кабінетом). Також тариф дозволяє дзвонити - коштує хвилина розмови на МТС всього 1, 5 руб/хв, інші номери регіону - 3 руб/хв. Міжмісто – 3 руб/хв на МТС та 14 руб/хв на інші російські номери.

«Для ноутбука»

На погляд інтернет-користувачів, це найвигідніший і недорогий тариф з повноцінним безлімітом - всього 800 руб/міс без обмежень на трафік. Але є ліміт на швидкість – максимум 4 Мбіт/сек. Якщо не дивитися відео у Full HD, вистачить на будь-які потреби – серфінг, музика, соцмережі та багато іншого. Тариф підходить не лише для модемів, а й для бездротових роутерів. Роздача трафіку через роутери – безкоштовно.

Діючі архівні тарифи МТС

Деякі тарифні плани досі працюють, хоча підключення до них неможливе. Це «Посекундний» із чесною посекундною тарифікацією та «Маяк» для розумних пристроїв та факсів.

«Посекундний»

Будь-який дзвінок по домашньому регіону коштує 5 коп/сек – тарифікація єдина, у тому числі на стаціонарні телефони. Абонентська плата відсутня повністю. Інтернет коштує 25 руб/20 Мб – для мобільного телефону це норма, для смартфона – дорого.Міжгород дорогий і щохвилинний – 5 руб/хв на МТС Росії та 14 руб/хв на інші телефони.

«Маяк»

Тарифний план для телематичних послуг – SIM-картки з ним постачаються в комплекті з «розумними» пристроями. Також він підходить для надсилання факсимільних повідомлень без використання стандартного факсового апарата. Дзвінки у форматі «факс» та «дані» – 1, 5 руб/хв на МТС та 3 руб/хв на інші мережі, міжмісто – 5 руб/хв на МТС та 14 руб/хв на інші номери. Інтернет - 4, 5 руб/Мб з можливістю підключення пакетів:

  • 200 Мб – 400 руб.;
  • 300 Мб – 500 руб.;
  • 450 Мб – 600 руб.;
  • 900 Мб – 700 руб.

Пакети підключаються через особистий кабінет. Перехід на тарифний план неможливий.

Тарифи без абонплати нікуди не зникнуть – законодавство вимагає від операторів надати хоча б один тарифний план без регулярних платежів.Всі вони описані в нашому огляді – виберіть відповідний та дзвоніть. А найбільш збалансованим з них виглядає Red Energy, що пов'язано з єдиною вартістю всіх місцевих викликів.