Тінькофф Мобайл у Казані: тарифи в Татарстані

Anonim

Тарифи Тінькофф Мобайл у Казані – це різні за обсягом пакети послуг, які пропонуються на вибір користувача. Певних тарифних планів із фіксованим набором послуг у Тінькофф немає. Абонент вирішує, який пакет хвилин та інтернету йому вибрати. Для цього на сайті оператора в розділі "Тарифи" встановлений конструктор. У ньому налаштовується індивідуальний тариф для кожного абонента.

Ще недавно Тінькофф Мобайл працював тільки в Московському регіоні. Але компанія швидко розвивається, постійно зростає карта охоплення мережі. Тепер мобільний зв'язок доступний по всій країні, у тому числі в Казані та інших містах республіки.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Казані та Татарстані

Окремо вибирається час для голосових дзвінків та гігабайти із запропонованих варіантів. Від їхньої величини залежить щомісячна плата. Залежно від того, як багато розмовляє абонент, він може підключити такі пакети:

  • 200 хвилин – 89 руб/міс;
  • 400 хвилин – 129 руб/міс;
  • 600 хвилин – 179 руб/міс;
  • 1200 хвилин – 299 руб/міс;
  • Безліміт – 999 руб/міс.

Є варіант «0 хвилин». У цьому випадку абонентська плата не буде списуватися з рахунку. Дзвінки тарифікуються щохвилини: 1 хвилина=2, 9 рубля по всій Росії.

Друга частина конструктора – варіанти пакетів трафіку. Вибирайте той, що відповідає вашим потребам у мобільному інтернеті:

  • 4 ГБ – 139 руб/міс;
  • 8 ГБ – 199 руб/міс;
  • 15 ГБ – 249 руб/міс;
  • 25 ГБ – 379 руб/міс;
  • Безліміт – 999 руб/міс.

Загальна сума абонентської плати складається з вартості вибраних пакетів. Якщо не користуєтеся мобільним інтернетом, виберіть перший рядок у списку – «0 ГБ». У цьому випадку платити потрібно лише за хвилини, а трафік надаватися не буде.

До свого персонального тарифу можна підключити додаткові опції. Вони дозволяють не витрачати гігабайти з пакета, якщо абонент спілкується в інтернеті та використовує розважальні послуги:

  • Месенджери – 49 р.
  • Соцмережі – 59 р.
  • Музика – 59 р.
  • Відео – 159 р.

Під час налаштування тарифу на сторінці сайту вже проставлено галочки в пунктах «Месенджери» та «Соцмережі», а загальна сума показана з урахуванням цих послуг. Якщо вони не потрібні, не забудьте прибрати позначки, інакше доведеться платити за них.

Як підключитися до Тінькофф Мобайл

Точки продажу у оператора немає. Сім-карту потрібно замовляти в Інтернеті. Для цього:

  1. Зайдіть на сайт Tinkoff Mobile за цим посиланням - оператор запропонує перший місяць зв'язку безкоштовно.
  2. Виберіть свій набір послуг у конструкторі.
  3. На цій же сторінці вкажіть П.І.Б., телефон, e-mail, громадянство.
  4. Натисніть на кнопку «Замовити сім-карту».

Далі користувач потрапляє на сторінку, де потрібно вказати адресу для доставки та зручний час отримання. Заповніть усі поля форми. Якщо потрібно щось повідомити додатково, залиште коментар у нижньому вікні. Після заповнення натисніть "Замовити доставку". Сім-карту привезуть за вказаною адресою безкоштовно.

Для всіх нових абонентів перший місяць зв'язку безкоштовно .

Зона покриття в Татарстані

Зовсім недавно стати абонентами Тінькофф могли тільки жителі Москви та Московської області. Але поширення зони покриття оператора швидко зростає і тепер у всіх великих містах Росії можна підключити сім-карту (крім Північних регіонів та Далекого Сходу).

В Татарстані сигнал зв'язку Тінькофф покриває всю територію Казані, а також інших великих міст республіки (Набережні Челни, Нижньокамськ, Чистополь). Щоб переглянути покриття мережі у своєму місті, відкрийте картку на сайті оператора.У рядку пошуку введіть «Татарстан» або назву населеного пункту.

Якість зв'язку в регіоні

Тінькофф Мобайл в республіці надається за технологіями 2G і 3G, а також працює високошвидкісний інтернет покоління 4G.

Тінькофф не ставить своїх вишок для передачі сигналу. Він співпрацює з компанією Теле2 і саме від цього оператора залежить якість зв'язку у регіоні. У такий спосіб віртуальний постачальник мобільного зв'язку Тінькофф поширює свою мережу по всій країні.

Жителям маленьких населених пунктів поки не варто переходити до цього оператора. Як правило, стабільний сигнал є тільки у великих містах.

Плюси та мінуси оператора в регіоні

Які переваги отримує абонент Тінькофф Мобайл:

  • Низькі ціни на стільниковий зв'язок: якщо відключити всі інші послуги і вибрати мінімальний пакет із 200 хвилин, то плата становитиме всього 89 рублів на місяць.
  • Якщо не використовується мобільний інтернет, то й платити за нього не потрібно.
  • Самостійний вибір абонентів пакетів послуг.
  • Доступне підключення повного безліміту, як на голосові дзвінки, так і на інтернет.
  • Для тих, хто мало користується зв'язком, є варіант без пакетів – з щохвилини тарифікацією.
  • Предбачено опції для безлімітного спілкування в інтернеті, перегляду відео, використання музичних сервісів, відправки СМС.
  • Не практикується самовільне підключення послуг та підписок від сторонніх контент-провайдерів.

А чи є негативні сторони цього оператора? Судячи з відгуків у мережі, часто трапляються перебої зі зв'язком. Але служба підтримки працює швидко і намагається вирішити питання кожного абонента, який зіткнувся з проблемою.

Для виїздів за місто варто використовувати сім-карту іншого оператора, тому що в селі або на трасі сигнал Тінькофф Мобайл не ловитиметься.

Тінькофф Мобайл – молодий оператор. З розвитком мережі по всій країні він став цікавим для багатьох користувачів мобільного зв'язку. Насамперед він привертає увагу своїми низькими цінами проти конкурентами. Ще одна цікава особливість – це можливість самостійно обирати набір послуг. Абонент платить лише за ту кількість інтернету та хвилин, які йому потрібні.