Тінькофф Мобайл у Красноярську: тарифи в Красноярському краї

Anonim

На території Красноярського краю Тінькофф Мобайл запрацював з 21 січня 2019 року. У регіоні запустилися продажі SIM-карток і з'явилися перші абоненти. Ми вивчили тарифи Тінькофф Мобайл у Красноярську, розглянули зону покриття, виявили плюси та мінуси оператора у регіоні. Про все це буде розказано в рамках нашого огляду. На закінчення ми розповімо про діючі способи підключення до мережі.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Красноярську та краї

Абонентів Тінькофф Мобайл чекає налаштований тарифний план, в якому відсутня жорстка прив'язка пакетів хвилин до пакетів трафіку. Це дозволяє вибрати такий обсяг послуг, який потрібен окремому клієнту – відповідно до його потреб. Також абонентів порадують численні безліміти для популярних соціальних мереж, месенджерів, музичних сервісів та відеохостингів.

Мобільний інтернет представлений п'ятьма пакетами загального трафіку:

  • 4 Гб за 139 руб - мінімальний пакет для економного витрачання. Підійде малоактивним абонентам, які вважають за краще підключатися до мережі через Wi-Fi або дуже рідко користуються інтернетом;
  • 8 Гб за 189 руб – солідний інтернет-пакет для абонентів середньої активності. Цього вистачить на регулярний серфінг, періодичний перегляд відеороликів, роботу з електронною поштою, спілкування в месенджерах та соціальних мережах;
  • 15 Гб за 239 руб – досить практично будь-яких потреб, зокрема перегляду відео, скачування файлів і довгих годин у соціальних мережах. Також можна не обмежувати себе у дзвінках через месенджери;
  • 25 Гб за 349 руб – великий інтернет-пакет для активного використання. Його вистачить на все, починаючи від серфінгу і закінчуючи довгим переглядом відео;
  • Безліміт за 999 руб – необмежений обсяг трафіку для інтернет-користувачів, які не звикли до обмежень. Це нескінченний перегляд відео, завантаження файлів, необмежений перегляд стрічок у соціальних мережах, відеотрансляції та багато іншого. Роздача безліміту обійдеться в 499 руб (перші 500 Мб безкоштовно), роздача звичайних пакетів - безкоштовно.

Тінькофф Мобайл передбачив набір безлімітів:

  • Для соціальних мереж – користуйтесь Однокласниками, Вконтакте, Instagram, IGTV, Facebook, Snapchat, Twitter та сервісом знайомств Tinder без обмежень за 59 рублів;
  • Для месенджерів – необмежене спілкування через IMO.IM, Facebook Messenger, WhatsApp, iMessage, ТамТам, Viber та WhatsApp за 49 руб;
  • Для музики – насолоджуйтесь музичними сервісами Deezer Music, Apple Music, Shazam, Spotify, Zvooq, Boom, Яндекс.Радіо, Яндекс.Музика, Google Play Music та Shazam за 59 руб;
  • Для відеохостингів – безлімітний перегляд відео на YouTube та YouTube Дітям, Google Play Фільми, Rutube, Vimeo, iTunes Відео та трансляції у Twitch за 159 руб.

При підключенні пакета на 25 Гб кожна група сервісів обійдеться всього в 1 рубль (або 4 рублі за все відразу). Усі пакети оплачуються на 30 днів. Загальний розмір абонентської плати вказаний у додатку та особистому кабінеті.

Вартість дзвінків без підключення пакета хвилин і при його вичерпанні становить 2, 9 руб/хв у будь-якому напрямку по Росії. Ті, хто вимовив усі хвилини, можуть підключити додатковий пакет на 100 хв за 99 руб. Також передбачені додаткові пакети трафіку об'ємом 1 Гб по 99 руб. Окремо оплачуються безлімітні SMS – їхня вартість становить 49 рублів за 30 днів.Поштова вартість відправки SMS по Росії - 2, 9 руб/шт.

Тарификація в Криму

Пакети в рамках тарифного плану діють по всій Росії, крім Криму та Севастополя. Тут немає базових станцій Теле2, які використовуються віртуальним оператором Тінькофф Мобайл. Через це в регіоні діють альтернативні умови тарифікації - все, що входять безкоштовно, а вихідні по Росії по 2, 9 руб/хв. Пакети хвилин і трафіку не діють, мобільний інтернет тарифікується помегабайтно - 1, 9 руб/Мб. Відправка SMS по Росії обійдеться в 2, 9 руб/шт, в інші країни - 5, 9 руб/шт. Вартість міжнародних дзвінків становить 49 руб/хв у будь-якому напрямку.

Як підключитися до Тінькофф Мобайл

Підключення до Тінькофф Мобайл в Красноярську та Красноярському краї здійснюється двома способами – в дилерських офісах та з кур'єрською доставкою SIM-карток. Дилерські точки продажу в регіоні представлені салонами-магазинами «Зв'язковий» та «Євросєть» – в одному Красноярську їх кількадесят, також вони працюють в інших населених пунктах регіону.Для підключення дилерів знадобиться паспорт абонента.

Доставка SIM-карт здійснюється як по Красноярську, так і по всьому Красноярському краю (в населені пункти, де працює мережа оператора).

Для підключення заповніть заявку на сайті Тінькофф Мобайл. Вкажіть у ній регіон підключення та адресу доставки, ПІБ абонента, контактний телефон, електронну пошту та бажану дату доставки. Представник доставить SIM-карту у вказане місце, дасть підписати договір, допоможе встановити та активувати сімку. Аналогічно доставляються SIM-картки для перенесення номерів від інших операторів.

Переваги від підключення до Тінькофф Мобайл очевидні:

  • Гнучкий тариф, що дозволяє підключити тільки те, що потрібно;
  • Багато акцій – безкоштовний місяць спілкування для нових абонентів,
  • Підключення та обслуговування без походів до офісів;
  • Можливість підключити до одного балансу до п'яти SIM-карток;
  • Миттєве підключення другого віртуального номера.

Управління мобільним зв'язком здійснюється за допомогою зручного мобільного додатка та особистого кабінету на сайті оператора.

Зона покриття в Красноярському краї

Красноярський край має значні розміри, простягаючись територією Росії від Шушенського до Диксона. Покриття Тінькофф Мобайл є тільки на обжитих територіях, де живуть і працюють люди – тут панує покриття мереж другого покоління 2G. Мережі третього покоління працюють тільки на території великих та середніх за розмірами населених пунктів.

Найбільший інтерес викликає покриття 4G - в цій зоні працює високошвидкісний інтернет на швидкостях до 20-30 Мбіт/сек. Мережі 4G охоплюють Красноярськ, Дивногорськ, Залізногірськ, Микільське, Сухобузимське, Велику Мурту, Лісосибірськ, Єнісейськ, Мотигіно, Норильськ, Дудинку, Краснотурганськ, Мінусинськ, Курагино, Ідринське, Кошурніково, Артемівськ, Журав, Канськ, Зеленогірськ, Заозерний, Бородіно, Саянський, Шеломки, Дзержинське, Тасєєво, Кодинськ та деякі інші населені пункти Красноярського краю.

Якість зв'язку в регіоні

Звязок від Тінькофф Мобайл у Красноярську та Красноярському краї готові рекомендувати приблизно 36% абонентів. Це досить вагомий показник - конкуренти з "великої четвірки" знаходяться на схожих позиціях (не буває оператора, що задовольняє якість понад 50-60% користувачів). Абоненти відзначають:

  • Швидке з'єднання зі співрозмовниками;
  • Високу швидкість інтернету – до 20-25 Мбіт/сек;
  • Наявність покриття у всіх великих населених пунктах Красноярського краю.

Частина абонентів як завжди незадоволена покриттям – особливо за межами населених пунктах. Ще один прошарок лає якість інтернету, залишаючись незадоволеною швидкістю доступу. Аналогічні проблеми виникають і у конкурентів.

Плюси та мінуси оператора в регіоні

Одна з головних переваг Тінькофф Мобайл – швидка та безкоштовна доставка SIM-карт по Красноярську та Красноярському краю. абонентів час. Також слід зазначити стійке покриття мережі в межах населених пунктів – практично всі більш-менш великі міста, селища та СМТ регіону охоплені мережами третього та четвертого поколінь, що забезпечує високу швидкість мобільного інтернету.

В число недоліків включимо не найкраще покриття на заміських автомобільних дорогах. Втім, враховуючи гігантські розміри Красноярського краю (це другий за розмірами російський регіон, що займає 2339700 кв. км), це абсолютно нормально. Інші оператори працюють тут не набагато краще, а в деяких місцях і гірше. До того ж мережа безперервно розширюється - Теле2, який виступає основою Тінькофф Мобайл, безперервно розширює зону покриття, встановлюючи нові базові станції.За темпами розвитку він посів у Росії почесне перше место.