Тінькофф Мобайл у Воронежі: тарифи у Воронезькій області

Anonim

На даний момент тарифи Тінькофф Мобайл у Воронежі, як і за рештою Росії, представлені у вигляді одного «конструктора», що дозволяє налаштувати пакет послуг на свій розсуд. Такий спосіб персоналізації дуже вигідний і дає змогу заощадити на мобільному зв'язку. Розглянемо особливості підключення та рівень зв'язку для клієнтів у Воронежі та області.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Воронежі та в області

Тінькофф передбачив для всіх абонентів країни єдиний тарифний план, який можна налаштувати на власний розсуд. Відрізняється лише вартість пакетів послуг залежно від регіону.

У Воронежі та Воронезькій області доступні такі умови:

  • 2, 5, 15 і 30 Гб за 99, 129, 229 і 349 рублів відповідно;
  • безлімітний інтернет - 999 рублів;
  • 200, 400, 600 і 1200 хвилин за 69, 99, 139 і 249 руб.;
  • безлімітні виклики всередині мережі - 999 рублів.

Крім того, абонентам доступний безлімітний інтернет за одним або декількома вибраними напрямками - музика (59 руб.), Месенджери (49 руб.), Соціальні мережі (59 руб.) І відео (159 руб.) . Трафік не оплачуватиметься, якщо використовуються офіційні програми та сайти сервісів, наприклад, Яндекс.Музика або Youtube. Витрата буде помітна в тому випадку, якщо платформа використовує якісь додаткові хостинги для зберігання медіа-конента.

Клієнт може замовити безлімітні СМС всередині мережі за 49 рублів.

Зона покриття у Воронезькій області

Тінькофф пропонує своїм клієнтам покриття від 2 до 4G, а це означає, що абоненти як мінімум зможуть здійснювати голосові виклики, відправляти СМС та спілкуватися через месенджери в будь-якій точці Воронежа та області.

Сам оператор так пояснює рівні G:

  • 2G - стабільні дзвінки, СМС, спілкування в месенджерах та стрічки новин без проблем;
  • 3G - відеодзвінки, групові чати, онлайн-трансляції та прослуховування музики без пауз та затримок;
  • 4G - високошвидкісний інтернет, що дозволяє переглядати фільми та відео на високій якості без затримок, слухати музику, здійснювати відеодзвінки та працювати з великими обсягами даних онлайн.

Якість зв'язку в регіоні

Згідно з інтерактивною картою, представленою на офіційному сайті оператора, по всьому Воронежу та в більшій частині області якість мережі знаходиться на рівні 4G.

Це означає, що абонент зможе легко переглядати відео у високій роздільній здатності, працювати з об'ємними документами онлайн та здійснювати аудіо та відео-дзвінки будь-яким способом - через стандартний функціонал дзвінка або месенджери.

Плюси та мінуси оператора в регіоні

У мобільного оператора Тінькофф Мобайл є такі переваги: ​​

  • велика зона покриття з широким охопленням країни, у тому числі курортних та далекосхідних зон (оператор використовує вежі Теле2);
  • низька вартість тарифного плану за рахунок його самостійного налаштування;
  • можливість підключити певний безлімітний пакет, не переплачуючи за непотрібні додаткові послуги;
  • немає окремих тарифів для зв'язку міжгородом, тарифікація залишається єдиною по всій країні;
  • особливі умови для користувачів банку Тінькофф та власників клієнтської картки;
  • вигідні умови для міжнародних дзвінків;
  • безкоштовний зв'язок у мережі оператора, хвилини з наданих пакетів не витрачаються.

З мінусів можна відзначити лише наступні моменти:

  • підключення пакетів хвилин та СМС для спілкування всередині мережі невигідно - оператор з'явився зовсім недавно, отже, краще замовляти пакети інтернету від нього, якщо хочеться перевірити рівень зв'язку;
  • в маленьких населених пунктах оператор працює не завжди стабільно.

Як підключитися до Тінькофф Мобайл

Підключення здійснюється безпосередньо через офіційний сайт, абоненти, що знову підключилися, отримують у подарунок місяць безкоштовного зв'язку та пакет інтернету. На сайті достатньо вказати необхідні пакети послуг, заповнити коротку заявку та натиснути «Замовити сім-картку».Після оформлення замовлення користувач зможе вибрати відповідний спосіб доставки або самовивезення.

Тарифний план тільки один, його налаштування залежить тільки від клієнта. Це дуже зручно для тих, хто не впевнений, чи потрібна йому сімка від нового оператора.

Банк порівняно недавно надає послуги мобільного оператора, але вже встиг підключити досить широку зону покриття, тому всі абоненти Воронежа та області зможуть користуватися зв'язком рівня 4G. Завдяки цьому абоненти можуть спробувати нові послуги та підключитися на вигідних для себе умовах.