Як перевести гроші з МТС на МТС: 3 способи

Anonim

Перед вами добірка інструкцій, що дозволяють переказати гроші з МТС на МТС – з телефону на телефон. Використовуються SMS, USSD-команди та зручний додаток «Гаманець МТС Гроші». Інструкції покрокові та гранично зрозумілі – читайте та пробуйте. Також ми дамо інформацію щодо комісій та обмежень.

1. Через СМС

Це швидкий та надійний платіжний інструмент, що дозволяє миттєво перекинути гроші з номера на номер. Спосіб працює всередині мережі та з номерами інших стільникових операторів. Щоб перерахувати гроші іншому абоненту, наберіть та відправте SMS з текстом «переклад сума» (лапки опускаємо). Наприклад, наберіть «переклад 500» і надішліть повідомлення на номер одержувача мобільного перекладу. Підтвердьте наміри у наступному SMS та дочекайтесь СМС-повідомлення про списання – через пару хвилин кошти зарахуються на вказаний номер.

2. USSD-команда

USSD-комбінація 115 офіційно ніде не документована – з офіційного сайту її опис прибрано. Але сама комбінація працює – ми перевірили та переконалися в цьому. Щоб перекинути гроші з сімки на сімку, виконайте такі кроки:

  • Наберіть 115 і дочекайтеся відображення USSD-меню;
  • Виберіть пункт «Мобільний телефон», вкажіть оператора МТС;
  • Впишіть у наступному полі номер телефону в 10-значному форматі;
  • Встановіть суму платежу в рублях;
  • Виберіть оплату з особового рахунку МТС.

На номер надійде SMS з повідомленням – підтвердіть наміри повідомленням у відповідь. Перед цим на екрані з'являться параметри угоди – тут з'являться сума платежу та розмір комісії.

3. У додатку «МТС Гроші»

Переслати гроші на інший номер і навіть на банківську картку допоможе додаток «МТС Гроші» від сервісу «Гаманець МТС Гроші». Використовуйте або сервіс, або програму – обидва способи рівнозначні. Авторизація відбувається за допомогою логіну та пароля від особистого кабінету.

Зайдіть у гаманець, виберіть пункт «На телефон» у меню «Перевести гроші», вкажіть реквізити платежу – номер отримувача, суму та спосіб оплати (з картки або з балансу – виберіть друге). Ознайомтеся з комісією, натисніть кнопку «Оплатити», підтвердіть наміри за допомогою інструкції, отриманої в SMS.

Способи, які вже не працюють

В мережі часто зустрічається інструкція, яка використовує USSD-команду 112номерсума. Її опис на офіційному сайті відсутній. Ми перевірили її та переконалися у відсутності працездатності. Цей спосіб не працює – можна не намагатися.

Також у мережі зустрічається опис послуги «Пряма передача». Вона дозволяла поповнювати чужий рахунок через телефон та налаштувати автоматичне поповнення. Переказ грошей через «Пряму передачу» не працює з 26 січня 2016 року – послугу відключено.

Комісія та обмеження

Всі види перекладів, зазначені в нашому огляді, проводяться без комісії. А гаманець від МТС надається абонентам абсолютно безкоштовно. Працює він і в Криму – достатньо встановити додаток та авторизуватися з логіном та паролем від особистого кабінету.

Максимальна кількість перекладів на добу становить 5 шт. Їхня добова сума обмежена планкою в 30 тис. рублів. Місячний ліміт на відправлення коштів складає 40 тис. рублів. Допустима сума одного платежу - 14999 руб., Мінімальна - всього 10 рублів.

З усіх способів, описаних у нашій статті, найбільш зручним є додаток з гаманцем. Воно встановлюється безкоштовно та дозволяє виконувати будь-які платежі – наприклад, тут можна гасити кредити та оплачувати комунальні послуги. Використовуйте програму для поповнення рахунків на чужих та своїх телефонах – це зручно та безпечно.