МТС тарифи Ростовська область

Anonim

Основні тарифи оператора МТС у Ростовській області. Як підключитися, вимкнутись. Переваги та недоліки ТП. Можливе підводне каміння при використанні.

Тарифище

Опис тарифу

Вартість цього тарифу для жителів Ростовської області становить 500 рублів на місяць. Абонент отримує 30 Гб мобільного інтернету по всій Росії, а також 600 хвилин на дзвінки та 600 SMS. Дані умови діють по всій території Росії, де підтримується зв'язок МТС, при цьому дзвонити та надсилати повідомлення можна на номери будь-яких операторів. Додатково можна підключити функцію "Безлімітний інтернет", її вартість - 150 рублів на місяць, щоправда, опція активна лише на території регіону підключення.Абонент може користуватися додатковими бонусами, зокрема безкоштовно отримати доступ до МТС Music, Apple Music, сховища ICloud і до онлайн-кінотеатру IVI на строк 6 місяців. Оплата списується 1 раз на місяць у повному обсязі на початку місяця.

Плюси та мінуси Дзвінки та SMS можна використовувати по всій країні незалежно від оператора. Дзвінки та SMS можна використовувати по всій країні, незалежно від оператора. Безкоштовний піврічний період на низку додатків. З підключенням безлімітного інтернету тариф вийде значно дорожче, ніж конкуренти. Безлімітний інтернет не можна використовувати в поїздках, крім того немає можливості роздавати Wi-Fi зі свого пристрою. Тариф не поширюється на півострів Крим та Севастополь. Невикористані гігабайти, хвилини та SMS не переносяться на наступний місяць. У більшості тарифів після вичерпання пакета хвилин можна безкоштовно дзвонити на номери всередині мережі, цей тариф не підтримує цю функцію. Після вичерпання пакета за дзвінки на номери МТС списується плата.

Як підключити

Перехід на Тарифище здійснюється безкоштовно. Відразу після підключення абонент отримає 30 Гб інтернету, 600 хвилин дзвінків та 600 SMS, з рахунку одночасно спишеться 500 рублів. Перейти на тариф можна декількома способами: зателефонувавши оператору за допомогою команди 1111115, а можна зайти у свій особистий кабінет на сайті або в мобільний додаток. Якщо абонент купує нову SIM-картку, підключити бажаний тариф можна під час покупки. Найбільш зручно скористатися особистим кабінетом або мобільним додатком, зокрема через те, що під час переходу на цей тариф нерідко відбувається додатково підключення деяких додаткових опцій. В особистому кабінеті або додатку можна відразу перевірити всі додаткові передплати та вимкнути непотрібні.

Персональний

Опис тарифу

Це, напевно, найгнуткіший тариф МТС. Його вартість та умови можуть сильно коливатися в залежності від потреби клієнта. Перед тим, як підключити Персональний тариф, абоненту буде запропоновано заповнити невелику анкету, яка дозволить штучному інтелекту визначити найвідповідніші умови. Наприклад, тим, хто користується лише дзвінками, більше не доведеться оплачувати мобільний інтернет та пакет SMS, а ті, хто більшу частину часу проводять в інтернеті та соцмережах, зможуть уникнути переплат за телефонні дзвінки, якими вони фактично не користуються.

Плюси та мінуси Немає переплат за послуги, якими абонент не користується, наприклад, пакет SMS або невикористані Гб інтернету. Вартість варіюється. На тариф можна перейти безоплатно. Немає можливості безкоштовно роздавати Wi-Fi на інші пристрої. При підключенні тарифу частина активується додаткові опції та підписки. Тариф доречний тільки для тих, хто протягом тривалого часу використовує приблизно однакову кількість хвилин та Гб інтернету, якщо потреба у різні місяці кардинально відрізняється, то підключати персональний тариф невигідно.

Як підключити

Підключення тарифу здійснюється безкоштовно і досить легко. Для цього потрібно просто зайти у свій особистий кабінет або мобільний додаток, перейти у вкладку з тарифами та клацнути на банері з персональною пропозицією. Щоправда, ті абоненти, які придбали SIM-карту нещодавно, змінювали тариф протягом місяця або обслуговуються за програмою VIP-клієнтів, не зможуть скористатися цією пропозицією. Відразу після підключення тарифу потрібно перевірити в особистому кабінеті всі підписки та підключені послуги, оскільки іноді при переході на новий тариф активуються додаткові опції.

Мій Smart

Опис тарифу

Тариф Мій Smart дозволяє самостійно вибрати для себе необхідну кількість хвилин та гігабайт інтернету, вартість безпосередньо залежатиме від того, який пакет вибере абонент. Клієнт сам може встановити, скільки йому потрібно інтернету, дзвінків та SMS, середня вартість становитиме від 400 до 700 рублів.Максимально можна отримати 20 Гб інтернету, 600 хвилин на дзвінки та 600 SMS. Дзвінки до інших регіонів оплачуються згідно з тарифом, також потрібно врахувати, що дзвінки всередині мережі також витрачають пакет. Що стосується доступу до мобільного інтернету, то він діє по всій країні.

Плюси та мінуси Можливість самому вибрати умови та вартість тарифу. Є можливість роздачі Інтернету на інші пристрої. Часто проходять різні знижки та бонусні програми. Дзвінки всередині мережі витрачають пакет хвилин. Більшість конкурентів надають їх безкоштовно. За всі дзвінки та SMS до інших регіонів додатково списується плата. У всіх запропонованих варіантах кількість хвилин і SMS одно, немає можливості вибрати більше хвилин і менше SMS, якщо людина не користується повідомленнями. Невикористані хвилини, повідомлення та гігабайти згоряють наприкінці місяця.

Як підключити

Підключити тариф можна кількома способами. Ті, хто тільки придбав SIM-карту, може активувати тариф при її підключенні.Також можна скористатися простою командою 1113888 або зателефонувати до мобільного оператора. Абонентам інших операторів, які вирішили перейти на МТС зі своїм номером, тариф можна буде підключити під час переходу. Найбільш зручні способи – активувати тариф у власному особистому кабінеті або через додаток Мій МТС, тут же відразу можна буде відключити всі небажані послуги, опції та підписки, які часто активуються при переході на новий тариф.

Ми МТС

Опис тарифу

Цей тариф дуже зручний для сімейних людей. Тут є можливість створити групу з кількох абонентів, які користуватимуться загальним тарифом, а плата списуватиметься з однієї особи. У пакет входить безлімітний інтернет, 1600 хвилин на дзвінки по всій країні та 500 SMS на номери домашнього регіону, а також мобільне TV. Вартість тарифу в Ростовській області – від 890 рублів на місяць, максимально можна підключити 5 різних номерів, відповідно, що більше підключено номерів, то вище вартість тарифу.При підключенні абонент отримує безкоштовний доступ на півроку до програм МТС Musiс, онлайн кінотеатру IVI та сховища ICloud.

Плюси та мінуси Не потрібно постійно турбуватися про поповнення рахунку всіх своїх домочадців, набагато простіше контролювати стан одного рахунку. Наявність безлімітного Інтернету для всіх учасників групи. Піврічний безкоштовний доступ до ряду програм та програм. Якщо до тарифу підключено 4-5 номерів, сума виходить досить значною, а якщо деякі учасники групи не користуються, наприклад, пакетом SMS або мобільним інтернетом, то переплата виходить значною. Оплата за перший місяць списується щодня, а далі – раз на місяць. Але якщо в день платежу на рахунку не вистачає коштів, то оплата також списуватиме щодня, але вже з комісією 10 рублів, внаслідок чого за місяць виходить солідна сума. Дзвінки всередині мережі витрачають пакет хвилин. Абоненти не зможуть отримати через мобільний інтернет доступ до файлообмінників.

Як підключити

Підключення тарифу безкоштовно, але за кожен додатково підключений номер спишеться 150 рублів. Протягом першого місяця використання тарифу оплата списується щодня, далі – раз на місяць. Підключити тариф можна за допомогою команди 111 1025, при покупці нової SIM-карти в салоні або через офіційний сайт МТС або самостійно в особистому кабінеті. Також можна скористатися мобільним додатком Мій МТС. У процесі використання тарифу за додаткову плату можна буде підключити додаткові номери (всього до 5 номерів).

Тариф X

Опис тарифу

Цей тариф – просто знахідка для тих, хто багато часу витрачає на соцмережі. Він надає безлімітний доступ на багато соцмереж, а також дозволяє користуватися месенджерами навіть при нулі або негативному балансі. Вартість тарифу становитиме 385 рублів на місяць.У перший місяць використання плата списується щодня, у наступні раз на місяць. Крім соцмереж та месенджерів користувач отримає 7 Гб мобільного інтернету та 100 хвилин дзвінків на всіх операторів у домашньому регіоні, дзвінки всередині мережі – безкоштовно на території всієї Росії, а також у пакет входить 200 SMS.

Плюси та мінуси Безлімітний доступ до соцмереж та месенджерів, багатьма з них можна користуватися навіть при негативному балансі, що допоможе завжди залишатися на нулі. Інтернет можна роздавати на інші пристрої. Безлімітні безкоштовні дзвінки в мережі по всій Росії. Іноді при використанні соцмереж та месенджерів витрачається основний мобільний трафік. Мало мобільного інтернету, продовження коштуватиме дуже дорого. Дзвінки на номери інших операторів за межами домашнього регіону до пакета не входять. Пакет SMS. У більшості випадків цією функцією зараз ніхто не користується, проте вона входить у вартість. Було б розумніше підключати SMS за бажанням клієнта.

Як підключити

Є кілька способів перейти на тариф Х, зробити це можна самостійно. Найпростіший спосіб – скористатися власним особистим кабінетом або мобільним додатком Мій МТС. Для цього потрібно перейти у вкладку Тарифи, вибрати тариф Х та активувати його. Потрібно, щоб на рахунку була достатня сума для списання – протягом першого місяця платежі списуються щодня. Також можна перейти на тариф за допомогою простої команди 11110101. При переході на МТС із збереженням номера тариф можна буде підключити при оформленні документів.

Smart

Опис тарифу

Вартість цього тарифу в Ростовській області складе 315 рублів на місяць, до нього входить 5 Гб мобільного інтернету, 300 хвилин на дзвінки і 300 SMS. Дзвінки на номери МТС – безлімітні та безкоштовні. Всі умови є актуальними для домашнього регіону, за дзвінки та повідомлення в інші регіони буде списуватися додаткова плата.Є можливість роздавати мобільний інтернет на інші гаджети, однак, слід зазначити, що в порівнянні з іншими пропозиціями, в тому числі і конкурентів, тариф виглядає не особливо привабливо, особливо з урахуванням того, що трафік дуже маленький, зате є пакет SMS, які останнім часом не є затребуваними.

Плюси та мінуси Відносно низька вартість порівняно з іншими тарифами. Можна роздавати мобільний інтернет на інші аксесуари. Тариф працює на території півострова Крим за підключення додаткових функцій. Безкоштовні дзвінки всередині мережі. Маленький трафік мобільного інтернету та дороге автоподовження. Спілкування з іншими регіонами за допомогою дзвінків та SMS коштуватиме дуже дорого. Безлімітні дзвінки всередині мережі діють лише всередині регіону, дзвінки на номери МТС по Росії оплачуються окремо. Невикористані Гб та хвилини згоряють наприкінці місяця.

Як підключити

Користувачам МТС перейти на тариф легко: досить просто використовувати команду 11110241.Також можна скористатися своїм особистим кабінетом або додатком Мій МТС, це особливо зручно, тому що одразу можна буде побачити всі додаткові підписки та опції, які могла активуватись при переході на новий тариф. Зміна тарифу здійснюється безкоштовно. Тим, хто купує нову SIM-карту МТС або переходить з іншого мобільного оператора зі збереженням номера, активувати тариф можна буде відразу при підключенні.

Smart Top

Опис тарифу

Мабуть, цей тариф – один із найдорожчих із усіх представлених тарифів. Він дає можливість абонентам використовувати безлімітний інтернет та безлімітні дзвінки всередині мережі на території всієї Росії. Додатково до пакету входить 1800 хвилин дзвінків на номери всіх операторів по Росії та 1800 SMS на території Ростовської області. Додатково можна отримати безкоштовний доступ до МТС Music, онлайн-кінотеатру IVI, а також до сховища ICloud та піврічну передплату на Spotify Premium.Його вартість складе 1100 рублів.

Плюси та мінуси Безлімітний інтернет та дзвінки всередині мережі. Безкоштовні дзвінки на всіх операторів Росії. Невикористані хвилини наприкінці місяця переносяться наступного місяця. Дзвінки всередині мережі витрачають пакет, проте ними можна користуватися, коли пакет хвилин закінчиться. Роздавати інтернет на інші пристрої можна, але лише 3 Гб на місяць, понад 3 Гб оплачується додатково. Мобільний інтернет не можна використовувати для роботи з файлообмінниками.

Як підключити

Перейти на тариф можна самостійно, найзручніше це зробити за допомогою особистого кабінету або мобільного додатка. Для цього достатньо вибрати у вкладці тарифів потрібний та активувати його. Списання коштів відбувається щомісяця. Новий користувачам МТС можна вибрати потрібний тариф одразу ж при підключенні, що стосується абонентів, які перейшли на МТС зі збереженням свого старого номера. Але треба врахувати, що змінювати тариф можна не частіше ніж один раз на тиждень, а в деяких тарифів, на місяць.

Ultra

Опис тарифу

Цей тариф можна спокійно використовувати на всій території Росії. По-перше, абонент отримає доступ до безлімітного інтернету та безлімітних дзвінків усередині мережі по всій Росії. Пакет хвилин на номери інших операторів становитиме 3500 хвилин, включаючи дзвінки до інших регіонів, пакет SMS – 3500 SMS, також на території всієї країни. Додатково абонент отримає можливість безкоштовно скористатися партнерськими програмами. Вартість цього тарифу в Ростовській області складе 1700 рублів. Плюси та мінуси Тариф працює на території всієї Росії, що дуже зручно для тих, кому доводиться багато подорожувати. Тариф передбачає преміальне обслуговування, що дозволить максимально швидко вирішувати всі проблеми. Залишки пакетів переносяться наступного місяця. Можна безкоштовно роздавати інтернет на інші пристрої. Для того, щоб користуватися безлімітним інтернетом, потрібно підключити додаткову опцію.При дзвінках у мережі витрачається пакет хвилин. Тариф не працює у Криму та Севастополі. Тариф не працює у Криму та Севастополі.

Як підключити

Підключитися до тарифу можна як при покупці нової SIM-карти, так і при використанні іншого тарифу. У першому випадку підключення здійснюється відразу при активації. Ті, хто використовує інший тариф, можуть змінити його самостійно у своєму особистому кабінеті чи мобільному додатку. Перехід здійснюється безкоштовно, але потрібно врахувати, що з рахунку одразу спишеться абонентська плата. Списання відбувається раз на місяць у повному обсязі.

Порівняння тарифів - таблиця

Назва Включений трафік, ГБ Місячна абонентська плата, рублів Хвилини, СМС Інші опції
Тарифище 30 500 600 хвилин

600 SMS

Безкоштовний доступ до партнерських пропозицій
Персональний Індивідуально Індивідуально Індивідуально -
Мій Smart 20 700 600 хвилин

600 SMS

-
Ми МТС Безліміт Від 890 1600 хвилин

500 SMS

Мобільна TV, безкоштовний доступ до партнерських програм.
Тариф Х 7 385 100 хвилин

200 SMS

Безлімітні соцмережі, можливість використовувати месенджери при 0
Smart 5 315 300 хвилин

300 SMS

Smart Top Безліміт 1100 1800 хвилин

1800 SMS

Безкоштовний доступ до партнерських програм.
Ultra Безліміт 1700 3500 хвилин

3500 SMS

Преміальне обслуговування, можливість отримати безкоштовний доступ до ряду партнерських програм.