Найкращі програми для знайомств

Anonim

Найкращі програми для знайомств: докладний опис сервісів, переваги та недоліки в роботі кожного майданчика, а також особливості роботи в системі та підводні камені.

Рейтинг додатків

Щоб визначити найкращі програми для знайомств, було проаналізовано кілька десятків сервісів і майданчиків, де самотні серця шукають одне одного. У рейтингу беруть участь топові додатки, які мають великий показник завантаження і багато позитивних відгуків.

Найменування Опис Рейтинг
Друг навколо Найпопулярніший додаток ★★★★★
Darling Система надає докладніші анкети користувачів ★★★★★
Muzmatch Додаток для мусульман ★★★★★
Navsegda Окрім знайомства, сервіс пропонує конкурси та ігрові заходи ★★★★★
Tastebuds Сервіс для меломанів ★★★★★
Tinder Більше 50 мільйонів користувачів ★★★★★
Мамба Одна з перших програм для знайомств ★★★★★
Badoo Найбільша мережа у світі ★★★★★
MyLove Молодіжний сервіс, де можна знайти не тільки друзів, а й другу половинку. ★★★★★
LovePlanet Тут є можливість познайомитися з іноземцем ★★★★★

Друг навколо

Цікавий майданчик, де можна знайти людину зі свого регіону або спілкуватися з людьми з інших міст і навіть країн.

Плюси та мінуси Можна використовувати по всій країні. Приємний інтерфейс: все просто і зрозуміло Можна надсилати фото, відео та навіть надсилати голосові повідомлення. Є три окремі чати: по регіону, області та країні, де можна відкрито писати будь-які речі, пропозиції і навіть звертатися до користувачів з проблемою. Є шахраї, типу ворожок та екстрасенсів, тому слід бути пильнішими. Багато анкет з індивідуальками, які пропонують кохання за гроші Якщо людина бажає брати участь у спільних чатах або відсилати подарунки, необхідно поповнювати рахунок. в налаштуваннях, але майданчик просто ідеальний.

Darling

На цьому майданчику можна познайомитися з людиною зі свого міста або знайти кохання всіх свого життя за кордоном. Офіційні дані: понад 21 тисяча нових користувачів на тиждень та 250 щасливих пар на місяць. Щоб допомогти користувачам вибирати кандидатів, придумано спеціальний алгоритм підбору, який розробляли психологи міжнародного класу. Більш детально:

Плюси та мінуси Німецький сервіс з якісною модерацією Щоб знайти другу половинку, передбачений психологічний тест Можна бачити, як близько від людини знаходиться її співрозмовник Вказуючи свою електронну адресу, потім пошту завалюють автоматичні розсилки про нових кандидатів Незважаючи на регулярні зачистки майданчика, багато спаму, шахраїв та людей, які шукають одноразові відносини Після введених параметрів складно змінити їх. Наприклад, якщо поставити інше місто, то при оновленні, колишні налаштування повертаються Відвідуваність 9 Функціональність інтерфейсу 10 Наявність платних послуг 7 Наявність розважальних ніш 7 Зручність використання 9 Можливість знайти другу половинку 10 Разом 8.7 Одна з найпопулярніших програм.

Muzmatch

Нарешті з'явився сайт знайомств, де можуть шукати другу половинку націонали. Всі знають, що це питання у кавказьких сім'ях стоїть суворо. Передбачено систему збігів, що дозволяє швидше знайти людину для знайомства за інтересами. Більш детально:

Плюси та мінуси Зручно спілкуватися. Гарантована повна конфіденційність Можна не тільки писати, але також відправляти голосові повідомлення та спілкуватися через веб камеру Присутні фільтри за релігійними уподобаннями, що дуже важливо для націоналів SMS-підтвердження, перевірка розташування GPS і необхідне завантаження фото не всіх влаштовує Російській людині знайти на такому майданчику другу половинку складно, навіть якщо людина бажає пов'язати свою долю з представником іншої нації. За спілкуванням можна спостерігати і навіть писати в чужих чатах, що багатьом не подобається. 7 Разом 8.2 Весь функціонал абсолютно безкоштовний.

Navsegda

Сайт знаходиться за адресою, там же можна перейти за посиланням та завантажити мобільну версію. Проект створювався у 2015 році, але мобільного додатка немає. Натомість портал чудово працює на мобільних апаратах, без нарікань. Інші особливості ресурсу:

Плюси та мінуси Можна переглядати активність інших користувачів на своїй сторінці та змінювати налаштування повідомлень Не заходячи на сайт, людина отримує повідомлення, що їй написали. Це дуже зручно Система може оцінювати сумісність у відсотковому співвідношенні Щоб усі функції працювали коректно, потрібна платна підписка Фільтрування дуже слабке, багато спаму та ботів, які пишуть новим користувачам Багато заборон, які прописані в угоді користувача Відвідуваність 7 Функціональність інтерфейсу 7 Наявність платних послуг 1 розважальних ніш 1 Зручність використання 5 Можливість знайти другу половинку 6 Разом 4.5 За відгуками експертів: примітивний майданчик, що не розвивається.

Tastebuds

Сервіс, створений для того, щоб шукати собі другу половинку за інтересами. Багато хто використовує програму навіть чисто для того, щоб безкоштовно качати та трапляти якісну музику. Через те, що сайт створений для меломанів, відвідувачів тут менше, ніж на інших ресурсах. :

Плюси та мінуси Багато відвідувачів, можна створювати власні групи для колективного спілкування Синхронізація з Songkick, що дозволяє віртуальним друзям організувати зустріч на концертах та публікувати особисті події Щоб швидко зареєструватися, потрібна наявність профілів на Facebook або Last.fm Для людей за 35 цей ресурс не дуже цікавий Додаток працює тільки на iPhone, тому власником Андроїдів доведеться пошукати інший сервіс Відвідуваність 6 Функціональність інтерфейсу 3 Наявність платних послуг 9 Наявність розважальних ніш 3 Зручність використання 10 Можливість знайти другу половинку 7 Разом 6.3 Додаток для меломанів.

Tinder

Єдиний додаток, що працює на алгоритмах, взятих із шахів. З одного боку – це добре, програма бере участь у просуванні окремих анкет. Чим більше конкретна людина сподобалася інших, тим вищий рейтинг. Складніше, коли людина не бажає викладати фото і тоді, у пошуковій системі відображаються лише анкети з мінусовим рейтингом. Плюси і мінуси:

Плюси та мінуси Повсюдне блокування спаму, служба безпеки працює 24 години на добу. Якщо користувач буде робити рекламну розсилку, то його одразу заблокують. Є унікальна функція – Super Like. Без платних підписок можливість зробити профіль інформативним і привабливим Система часто дає збій і може повторно пропонувати анкети людей, яким вже було відмовлено раніше.Таким чином, створюється замкнене коло. Послуга Super Like коректно працює тільки на платній основі Надмірний і обов'язковий свайпінг напружує багатьох людей.

Мамба

Один із перших сайтів знайомств, який з'явився в Росії. Підтверджено стабільність сервісу. Рідко трапляються скидання та зависання. Є безкоштовні функції програми, але можна встановити преміум-версію та змінити налаштування конфіденційності та безпеки. Можна шукати співрозмовників за конкретними параметрами. Інші особливості системи:

Плюси та мінуси Велика кількість користувачів. Програма відмінно працює навіть на застарілих смартфонах Можна знайти людину за геомітками на фото Гарантована сумісність з різними платформами операційної системи Безкоштовний режим діє, але неможливо нормально спілкуватися через рекламні вікна Передбачено обмеження при додаванні друзів Дуже багато спаму.Адміністратори працюють дуже погано Відвідуваність 7 Функціональність інтерфейсу 8 Наявність платних послуг 3 Наявність розважальних ніш 9 Зручність використання 5 Імовірність знайти другу половинку 6 Разом 6.3 Добре продумана фільтрація.

Badoo

Лаконічний і простий інтерфейс системи гарантує зручність спілкування як на сайті, так і в мобільному додатку. Сервіс вимагає, щоб учасники чатів заповнювали розширену анкету про себе, а таємниця особистих листування гарантована. Програма використовує фотоверифікацію – перевірку вашої реальності через спеціальних модераторів. Користуватися програмою можна лише після того, як системою буде підтверджено особу. :

Плюси та мінуси Добре працює служба безпеки, є захист персональних даних Адміністратори порталу регулярно чистять систему від фейкових акаунтів За окрему плату можна підняти свою анкету в пошуковій системі, надсилати друзям подарунки та активувати невидимий режим Дуже багато реклами у безкоштовній версії програми Через рекламні спливаючі вікон додаток сильно зависає Не можна відмовитися від геолокації, а багато користувачів не бажають, щоб випадкові знайомі знали їх місцезнаходження. Відвідуваність. 8 Функціональність інтерфейсу.8 Додаток для тих, хто готовий платити за окремі послуги.

MyLove

Додаток, створений у 2018 році, має хорошу оцінку на Плей Маркеті – 4, 6. MyLove – цікавий варіант ресурсу, який дозволить знайти другу половинку. Багато користувачів засмучує, що цей сайт скопійований з іншої програми - LoveStory, хоча і трохи доопрацьований. Більшість відвідувачів – люди, які просто вбивають вільний час. Знайти другу половинку вдалося не багатьом. Інші плюси та мінуси:

Плюси та мінуси На порталі зареєстровано більше 30 мільйонів осіб Додаток працює швидко, а розібратися в інтерфейсі легко Користувачі відзначають зручність використання Надійність сервісу користувачі відзначають нижче середнього Посередня якість інтерфейсу Є боти, які приваблюють людей на розмову, заважаючи реальному спілкуванню платних послуг 7 Наявність розважальних ніш 5 Зручність використання 7 Можливість знайти другу половинку 7 Разом 6.7 Копія майданчика LoveStory.

LovePlanet

Loveplanet цікавий сайт, який вже давно обзавівся мобільним додатком. У ньому багато плюсів, за винятком великого мінусу: більшість функцій, які допомогли б знайти другу половинку – платні. Є функція геолокації, що дозволяє шукати людей у ​​своєму регіоні та цікаве додавання: позначка «взаємної симпатії» під час перегляду фотографій. :

Плюси та мінуси Система підтримує багато мов, тому сервіс можна вважати міжнародним. доступні лише при оформленні платної підписки Часто підвисає система, коли додаєш фотографії до профілю Відвідуваність 9 Функціональність інтерфейсу 10 Наявність платних послуг 3 Наявність розважальних ніш 9 Зручність використання 10 Можливість знайти другу половинку 9 Разом 8.3 Щоденний потік - від 800 тисяч і вище. Щоб правильно вибрати гідний додаток, необхідно брати до уваги декілька основних критеріїв: популярність, зручний інтерфейс, відсутність великої кількості платних послуг, а також відсоток щасливих пар, які познайомилися в інтернеті, а потім продовжили будувати любов у реального життя.