МТС НЕТАРИФ

Anonim

Компанія МТС регулярно оновлює лінійку своїх тарифних планів. Однак догодити всім клієнтам виходить далеко не завжди. Тому оператор розробив спеціальну пропозицію НЕТАРИФ, що дозволяє абонентам самостійно налаштовувати пакет послуг.

Детальний опис НЕТАРИФу від МТС

Головна відмінність НЕТАРИФу від інших тарифних планів компанії – відсутність єдиного пакету хвилин, гігабайт та МТС. Перед підключенням користувач повинен самостійно вибрати набір послуг, від якого залежатиме розмір абонентської плати.

При виборі мінімального пакета клієнту доведеться платити 233 р/міс, а якщо буде оформлена максимальна конфігурація НЕТАРИФу, щомісячний платіж складе 1887 рублів.Вартість може відрізнятися залежно від регіону підключення, тому точна сума стане відома лише на етапі переходу на НЕТАРИФ.

Що включено до тарифу

При підключенні тарифного плану клієнт може відрегулювати на свій розсуд такі пакети послуг:

  • интернет-трафік;
  • хвилини для дзвінків по Росії;
  • СМС.

Це стандартний набір, який включає практично будь-який тарифний план будь-якого іншого оператора. Однак особливість НЕТАРИФУ від МТС полягає у дуже гнучкому налаштуванні. Наприклад, клієнту доступний широкий діапазон трафіку від 5 до 30 Гб. Причому абонент може вибрати кругле число, а 7 або 13 гігабайт. Все залежить від особистих переваг.

Пакет хвилин також регулюється в широкому діапазоні від 200 до 2000 хвилин. Клієнт вибирає будь-яке з доступних чисел і рівно стільки часу він зможе спілкуватися з іншими абонентами російських операторів зв'язку. Однак для пакета СМС можливий вибір лише з двох варіантів: 50 або 200 повідомлень на місяць.

На хвилинах, гігабайтах та СМС пакет послуг, що входять до складу НЕТАРИФу, не закінчується. Додатково до тарифного плану можна активувати такі опції та підписки:

  • безлімітний трафік у соцмережах – безкоштовно;
  • безліміт у месенджерах – безкоштовно;
  • безлімітний трафік у YouTube, Twitch та TikTok – 100 р/міс;
  • МТС ТБ з передплатою «Супер» – 299 р/міс;
  • Підписка на онлайн-кінотеатр ivi – 349 р/міс;
  • МТС Бібліотека з підпискою «Книги» – 349 р/міс;
  • безлімітні дзвінки всередині мережі – 100 р/міс;
  • блокування спам-дзвінків – 30 р/міс.

Вказана сума додається до загального розміру абонентської плати. При цьому важливо враховувати, якщо абонент оформить великий пакет гігабайт, хвилин та SMS, вартість додаткових послуг знижується.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Незважаючи на те, що клієнт може повністю відрегулювати НЕТАРИФ, зробивши тим самим практично всі послуги безкоштовними, деякі дії все-таки доведеться оплачувати окремо. Серед них:

  • дзвінки до Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану – 36, 5 р/хв;
  • дзвінки до Абхазії, Азербайджану, Грузії, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, України та Південної Осетії – 50 р/хв;
  • вихідні дзвінки в інші країни – 75 р/хв;
  • SMS на номери інших країн – 8, 5 рубля;
  • MMS у Росії – 10, 3 рубля;

Зробити зазначені дії безкоштовними або знизити їх вартість можна шляхом підключення додаткових опцій. Однак у них немає потреби, якщо клієнт не здійснює часті дзвінки за кордон і не користується сервісом мультимедійних повідомлень MMS.

Додаткові опції до тарифного плану

НЕТАРИФ пропонує абонентам МТС гнучке налаштування, завдяки якому ще на етапі підключення можна вибрати пакет послуг та окремі підписки на стрімінгові сервіси. Тим не менш, у лінійці продуктів оператора існують і інші опції, здатні працювати у зв'язці зі спеціальною пропозицією:

  • Забугорище (безкоштовний трафік та дзвінки до Росії з інших країн) – від 390 р/добу;
  • АнтиАОН (приховання номера) – 4, 2 р/день;
  • Нуль без кордонів (безкоштовні дзвінки у поїздках по світу) – 145 р/день;
  • Автоплатіж – безкоштовно;
  • Живий баланс (інформація про особовий рахунок на робочому столі смартфона) – 1, 1 р/день.

І це далеко не всі опції, які може підключити абонент з підпискою НЕТАРИФ. Повний список додаткових послуг представлений на сторінці https://mts.ru/personal/mobilnaya-svyaz/uslugi/mobilnaya-svyaz

Вартість послуг після використання пакета

Навіть найбільший пакет послуг, який можна налаштувати на НЕТАРИФІ, рано чи пізно закінчиться. Це може статися будь-якої миті, після чого всі дії починають оплачуватись окремо.

Після вичерпання стартового пакету діють такі розцінки:

  • дзвінки по Росії – 1, 75 р/хв;
  • SMS у країні – 3, 5 рубля;
  • интернет-трафік – автоматичне підключення пакета на 1 Гб за 160 рублів.
Також варто звернути увагу на той факт, що дзвінки всередині мережі на НЕТАРИФІ не є безлімітними. Тобто після вичерпання пакета хвилин доведеться платити не лише за виклики абонентів інших операторів, а й за МТС.

Кому підійде НЕТАРИФ від МТС

НЕТАРИФ – гнучка пропозиція, що дозволяє задовольнити потреби практично кожного абонента стільникового зв'язку. Це оптимальний варіант для тих, хто не хоче користуватися зайвими сервісами та послугами, які нерідко нав'язуються у складі інших тарифних планів.

В той же час НЕТАРИФ навряд чи варто розглядати людям, які не користуються інтернетом і рідко дзвонять. Навіть в умовах гнучкого налаштування передплата не дозволяє повністю відключити пакет хвилин, гігабайт та СМС.Таким чином, клієнт все одно буде вносити абонентську плату.

Також тариф не підійде тим, хто часто спілкується з друзями та родичами з-за кордону, оскільки вартість закордонних дзвінків на НЕТАРИФі така сама, як і на інших ТП. Для економії потрібно вибрати відповідний тарифний план або активувати додаткову опцію.

У всіх інших випадках НЕТАРИФ безперечно варто рекомендувати до підключення. На сьогоднішній день це одна з найвигідніших пропозицій компанії МТС, яку як мінімум варто спробувати.

Як підключити НЕТАРИФ на МТС

Процедура підключення підписки НЕТАРИФ безпосередньо залежатиме від того, чи є людина чинним клієнтом МТС. Якщо він ще не користується послугами компанії, на вибір буде доступний лише один варіант.

Користувачеві необхідно дізнатися адресу найближчого представництва компанії. Зробити це можна на офіційному сайті MTS.uk у розділі «Контакти». Як тільки офіс буде знайдено, можна сміливо надсилатись за адресою для придбання SIM-картки з НЕТАРИФом. Пам'ятайте, що для укладання договору з оператором стільникового зв'язку необхідний паспорт громадянина Російської Федерації.

У тому випадку, якщо людина вже є чинним абонентом МТС, перехід на НЕТАРИФ можна здійснити різними способами:

  • через особистий кабінет на сайті;
  • в додатку «Мій МТС»;
  • при відвідуванні салону зв'язку;
  • за номером 0890.

Перші 2 способи є найбільш зручними, оскільки користувачеві не доведеться витрачати вільний час на відвідування офісу МТС, а вся інформація буде доступна на екрані, на відміну від варіанта зі дзвінком до служби підтримки.

Для підключення НЕТАРИФу через офіційний сайт або мобільна пропозиція знадобиться:

  1. Відкрити сайт або програму.
  2. Пройти авторизацію за номером телефону.
  3. Перейти до розділу «Тарифи».
  4. Натиснути кнопку «Підключити» навпроти НЕТАРИФУ, попередньо налаштувавши пакет послуг.

Після виконання зазначених дій тарифний план відразу ж буде активовано. Гроші за підключення платити не доведеться, проте абонентська плата почне списуватися з першого дня після активації.

Міста, в яких можна підключити тариф

НЕТАРИФ – це спеціальна пропозиція, а тарифний план, призначений для абонентів МТС по всій Росії. Підключитися до нього клієнт може практично з будь-якої точки країни. Щоб переконатися, що ваше місто входить до списку регіонів, де доступний НЕТАРИФ, рекомендується відвідати сайт mts.ru та вказати своє місто.

Як відключити тарифний план

У будь-який момент клієнт MTS може відмовитися від використання НЕТАРИФУ. Для цього достатньо перейти на будь-який інший тарифний план. Виконати операцію можна в особистому кабінеті на сайті mts.ru або в мобільному додатку «Мій МТС».

Якщо клієнт хоче повністю відмовитися від використання послуг оператора, доведеться особисто відвідати офіс MTS для розірвання договору. Користувачеві знадобиться паспорт громадянина Російської Федерації, без якого розірвання буде неможливо.

Відгуки

НЕТАРИФ – нова пропозиція від компанії МТС, яка з'явилася у грудні 2020 року. Проте деякі люди вже встигли оцінити тарифний план і готові поділитися власною думкою.

Олена Все дуже чітко і зрозуміло. До тарифу претензій немає. Ціна влаштовує. Хабіб Цікавий конструктор, але дорого.Аркадій Мені не підійшов, оскільки після вичерпання пакета хвилин дзвінки тарифікуються за 1, 75 р/хв. Віталій Чудовий тариф! Можна змінити пакет послуг будь-якої миті. Користуватимуся цією можливістю, коли наступного разу вирушу у відрядження.