Як підключити «Тарифище» на МТС безкоштовно

Anonim

Оператори зв'язку використовують різні методи, щоб залучити нових клієнтів. Іноді для цього доводиться співпрацювати із торговельними мережами. Так само надійшла компанія МТС, яка пропонує підключити тариф «Тарифище» без абонентської плати за умови збереження повного пакету послуг.

Опис акції «Тарифище» – безкоштовно на місяць для користувачів OZON

Як партнер оператор МТС вибрав найбільший російський інтернет-магазин OZON. На цьому торговому майданчику продаються товари різних категорій. Зокрема, тут представлені SIM-картки відомих мобільних операторів.

Співпраця MTS та Озон ведеться на взаємовигідних умовах. Обидві компанії одержують нових клієнтів. МТС – абонентів, а OZON – покупців, які напевно після покупки сімки зацікавляться іншими товарами, представленими в магазині.

Особливості спеціальної пропозиції

Суть акції полягає в тому, що клієнт купує SIM-карту МТС на торговому майданчику OZON та отримує в подарунок 1 місяць безкоштовного використання тарифного плану «Тарифище». Після закінчення зазначеного терміну абоненту буде зроблено спеціальну пропозицію, яка враховує його потреби. Тобто з другого місяця клієнт користуватиметься лише потрібним пакетом послуг, не переплачуючи за зайві опції.

При цьому сама SIM-картка не є безкоштовною. Її вартість складає 300 рублів. Щоправда, зазначена сума одразу надійде на особовий рахунок користувача. Виходить, що фактично покупець не сплачує. Він вносить авансовий платіж, який на балансе.

Термін проведення акції

МТС заявляє про те, що спеціальна пропозиція діятиме в період з 31 грудня 2020 року по 25 лютого 2021 року. За цей час клієнт повинен не лише встигнути придбати SIM-картку, а й активувати її. В іншому випадку перший місяць використання «Тарифища» виявиться платним відповідно до умов тарифного плану.

Незважаючи на те, що термін акції обмежений, подібна спеціальна пропозиція вже діяла восени 2020 року. Тому існує можливість повторного підключення «Тарифища» з першим місяцем безкоштовного використання. Однак цю інформацію ні оператор стільникового зв'язку, ні торговий майданчик не підтверджують.

Як підключити «Тарифище» МТС безкоштовно

Щоб безкоштовно користуватися послугами MTS на тарифному плані «Тарифище» клієнту доведеться діяти за інструкцією:

  1. Відкрийте сайт www.ozon.ru.
  2. Авторизуйтесь або створіть новий обліковий запис, якщо його не було раніше.
  3. У пошуковому рядку сервісу вбийте запит «МТС тарифище».

  4. Перейдіть на сторінку товару, дія якого поширюється на ваш регіон.

  5. Вкажіть адресу доставки та натисніть кнопку «Купити».

Отримавши комплект МТС із SIM-карткою, необхідно вставити картку в телефон і виконати активацію. Після цього на особовому рахунку виявиться сума у ​​розмірі 300 рублів, яка не списуватиметься протягом першого місяця. Зрозуміло, за умови, що клієнт не підключить додаткову платну опцію.

Опис ТП «Тарифище»

«Тарифище» – одна з найпопулярніших пропозицій оператора МТС. Тариф передбачає гнучке налаштування пакета послуг, завдяки чому користувач платить лише за те, що йому потрібне. Базова модифікація «Тарифища» має абонентську плату 650 р/міс і включає:

  • 50 Гб інтернету;
  • 700 хвилин на дзвінки по всій Росії;
  • 700 СМС.

Пакет хвилин, СМС та гігабайт можна вільно витрачати протягом місяця при знаходженні на території Росії. За бажанням клієнт може змінити тариф, обравши 950, 1200 або 1700 хвилин та SMS. При цьому вартість послуг зросте до 1200 р/міс залежно від розміру пакета.

Також на «Тарифище» можна активувати безлімітний інтернет. Він підключається у межах окремої опції, вартість якої становить 200 р/міс. Нарешті, пропозиція сумісна практично з будь-якими додатковими опціями лінійки МТС.

Плюси і мінуси

«Тарифище» має як масу переваг, так і недоліки. Пропозицію не можна назвати оптимальною, оскільки вона зачіпає інтереси людей, орієнтованих на часте спілкування та споживання контенту. Тому перед підключенням рекомендується ознайомитися з повним списком плюсів та мінусів. Плюси та мінуси Доступність практично в кожному регіоні країни Великий пакет послуг Гнучке настроювання Бонуси при підключенні пакета на 1200-1700 хвилин та СМС Висока ціна Відсутність безлімітного інтернету Додаткова плата за роздачу безлімітного інтернету
Переваги Недоліки
Доступність практично в кожному регіоні країни Висока ціна
Великий пакет послуг Відсутність безлімітного інтернету
Гнучке налаштування Додаткова плата за роздачу безлімітного інтернету
Бонуси при підключенні пакета на 1200-1700 хвилин та СМС

Не можна не відзначити, що «Тарифище» – один із найбільш прокачених тарифних планів. Однак висока ціна змушує користувачів придивитися до пропозицій інших компаній. Тим більше, що 2020 року безлімітний інтернет став платним. Для його роботи потрібне підключення спеціальної опції. Але навіть якщо користувач активує безліміт, йому доведеться заплатити за роздачу трафіку, коли смартфон працює в якості точки доступу Wi-Fi.

Як безкоштовно роздавати інтернет на МТС «Тарифище»

Одним із недоліків «Тарифища» є платна роздача безлімітного інтернету іншим користувачам. Однак це обмеження можна обминути. Наприклад, за допомогою VPN. Зашифрований трафік не фіксується оператором, а тому він передається безкоштовно.

Также обхід здійснюється через зміну налаштувань. Користувачеві необхідно знайти на смартфоні файл, розташований у директорії proc/sys/net/ipv4/ip_default_ttl, відкрити його текстовим редактором та виставити значення «65». На жаль, для зміни параметрів потрібен root-доступ на смартфоні, а це спричиняє цілу низку незручностей.

Як отримати персональний тариф МТС

У разі, якщо клієнт скористається спеціальною пропозицією МТС і придбає SIM-картку оператора на торговому майданчику OZON, безкоштовним тарифом буде лише протягом першого місяця.Після цього за послуги доведеться платити в рамках персонального ТП, особливості якого МТС не розкриває.

Швидше за все, йдеться про конфігурацію «Тарифища», яка регулюється абонентом на етапі підключення. Тобто залежно від споживання пакета на другий місяць користувач отримає 700, 950, 1200 або 1700 хвилин і SMS.

Щоб дізнатися про умови персонального тарифу, необхідно завантажити на телефон додаток «Мій МТС» (доступно в Google Play та App Store), пройти авторизацію за номером телефону та відкрити розділ «Мій тариф».

Тут з'явиться інформація про діючу пропозицію. Для ознайомлення з ним достатньо натиснути кнопку "Подивитися". Важливо, щоб на телефоні була встановлена ​​актуальна версія програми. В іншому випадку персональний тариф не буде показаний.

У чому підступ акції

Будь-яка спеціальна пропозиція, що дозволяє клієнту отримати безкоштовний товар чи послугу, справедливо викликає підозру.У чому полягає вигода для оператора і де тут каверза? Насправді, акція «Тарифище – безкоштовно на місяць для користувачів OZON» не має підводного каміння. Щоправда, абонент може розчаруватися, якщо не ознайомиться з умовами акції, які і сприймаються деякими як каверза.

Перед тим, як скористатися спеціальною пропозицією, рекомендується ще раз усвідомити, що:

  1. Акція поширюється лише на нових клієнтів. Тобто абонент, що діє, не зможе користуватися «Тарифищем» на своїй SIM-карті безкоштовно.
  2. Спеціальна пропозиція актуальна лише для тих, хто купує SIM-карту на торговому майданчику OZON. При покупці сімки в інших роздрібних мережах вартість «Тарифища» буде відповідати умовам оператора, викладеним на офіційному сайті.
  3. Акція діє обмежений період часу. Крім того, якщо купити SIM-карту до 25 лютого 2021 року, але активувати її пізніше, за використання тарифного плану доведеться заплатити у стандартному обсязі.
  4. В рамках спеціальної пропозиції клієнт отримує знижку у розмірі 100% лише на абонентську плату за перший місяць. Надалі з особового рахунку користувача списуватиметься сума відповідно до звичайних умов тарифу.

Тому перед тим, як купувати SIM-карту MTS на Озоні рекомендується ще раз вивчити всі особливості тарифного плану та визначити для себе, наскільки пакет послуг та розмір абонентської плати відповідає щоденним потребам. Можливо, варто придивитися до інших тарифів оператора, яких у МТС у надлишку.