Тарифи МТС Воронеж

Anonim

Основні тарифи оператора МТС у Воронежі. Як підключитися, вимкнутись. Переваги та недоліки ТП. Можливе підводне каміння при використанні.

Тарифище

Опис тарифу

Вартість даного тарифу для жителів Воронежа становить 450 рублів на місяць. Користувач отримає 30 ГБ мобільного інтернету на території Росії, а також 500 хвилин на дзвінки та 500 SMS. Ці умови поширюються попри всі регіони Росії, де підтримується зв'язок МТС, в пакет входять дзвінки та SMS на номери інших операторів.Додатково можна підключити функцію "Безлімітний Інтернет", її вартість складе 150 рублів на місяць, але опція діє лише в регіоні активації. Абонент при підключенні тарифу отримує додаткові бонуси, у тому числі безкоштовний доступ до MTS Music, Apple Music, сховища iCloud та онлайн-кінотеатру IVI терміном півроку. Абонентська плата списується раз на місяць.

Плюси та мінуси Оператор і регіон не має значення, зв'язком можна користуватися скрізь. Доступ до інтернету абонент збереже навіть у подорожах. Приємний бонус у вигляді безкоштовних додатків та підписок. Підключення безлімітного Інтернету оплачується додатково. Конкуренти пропонують вигідніші умови. Безлімітний інтернет працює тільки в регіоні підключення, і його не можна роздати на інші смартфони. Тариф не працює у Криму та Севастополі. Невикористані гігабайти, повідомлення та хвилини згоряють наприкінці місяця. Після вичерпання пакета хвилин навіть дзвінки всередині мережі оплачуються додатково згідно тарифікації.

Як підключити

Перейти на тариф можна безкоштовно. Відразу після підключення абонент зможе користуватися всіма послугами, що входять до пакета, а з мобільного рахунку буде списано 450 рублів. Перейти на тариф можна декількома способами: зателефонувавши оператору, набравши команду 1111115, або клієнт може увійти в особистий кабінет на сайті або в мобільному додатку. Якщо абонент отримує нову SIM-картку, бажаний тариф може бути активований під час покупки. Користуватися особистим кабінетом або мобільним додатком зручніше, зокрема через те, що при переході на цей тариф часто додатково прив'язуються деякі сторонні опції. В особистому кабінеті або мобільному додатку користувач може відразу перевірити всі додаткові передплати та деактивувати зайві.

Персональний

Опис тарифу

Цей тариф – однозначно найбільш гнучкий з усіх тарифів МТС.Його ціна та характеристики відчутно варіюватимуться в залежності від вибору абонента. Штучний інтелект проаналізує, які функції та опції найчастіше використовує абонент, та підбере йому тариф на основі отриманих даних. Наприклад, ті, хто використовує в основному дзвінки, тепер зможуть не переплачувати за непотрібні повідомлення та мобільний інтернет, а любителі спілкування через інтернет перестануть даремно платити за телефонні дзвінки, адже за фактом дзвінки їм без потреби.

Плюси та мінуси Абонент може значно заощадити, якщо сплачуватиме виключно за ті послуги, яким він користується. Ціна може істотно відрізнятися. На тариф можна перейти безоплатно. Не вдасться поділитись інтернетом з іншими пристроями. Часто під час переходу на новий тариф самостійно підключаються непотрібні опції та послуги. Тариф підійде тільки тим, хто точно знає, скільки хвилин дзвінків, інтернету та повідомлень йому буде потрібно в місяць. Якщо у різні сезони у людини потреба у зв'язку значно відрізняється, то краще підібрати інший тариф.

Як підключити

Підключити тариф дуже легко, і робиться це безкоштовно. Лише потрібно увійти в особистий кабінет або скористатися мобільним додатком, потім знайти вкладку з переліком тарифів і натиснути на спеціальну пропозицію. Потрібно додати, що якщо SIM-карта була куплена нещодавно або тариф вже змінювали менше місяця тому, то спеціальної пропозиції на сторінці може не виявитися, те саме стосується клієнтів, які обслуговуються за програмою VIP. Тим, хто вже нещодавно змінював тариф, слід почекати та спробувати змінити тариф на вигідну пропозицію пізніше.

Мій Smart

Опис тарифу

Цей тариф у загальному рахунку є таблицею з низкою характеристик, клієнт може самостійно сформувати свій тариф: окремо вибрати кількість хвилин і SMS та окремо вибрати мобільний трафік. Від того, які характеристики вибере абонент, безпосередньо залежатиме вартість тарифу.Для мешканців Воронежа вартість такого тарифу складе від 450 до 700 рублів, максимально тут можна отримати 20 Гб мобільного інтернету, 600 дзвінків та 600 SMS, пропозиція актуальна лише на території домашнього регіону. Також при використанні дзвінків усередині мережі буде витрачатися пакет дзвінків, що останнім часом характерно для оператора МТС.

Плюси та мінуси Є можливість сконструювати тариф під себе. Можна роздавати інтернет на інші смартфони та планшети. Нерідко оператор пропонує різні бонусні програми та акції. Витрачання пакету хвилин дзвінками всередині мережі. У більшості випадків дзвінки всередині мережі є безлімітними. Дзвінки в інші області та SMS здійснюються за додаткову вартість. Всі варіанти пропозицій припускають, що кількість хвилин дорівнює кількості SMS, хоча на сьогоднішній день SMS мають набагато менший попит. Усі ресурси, які не використані до кінця місяця, не переносяться на наступний.

Як підключити

Підключити тариф можна кількома способами. Ті, хто тільки придбав SIM-карту, може активувати тариф при її підключенні. Також можна скористатися простою командою 1113888 або зателефонувати до мобільного оператора. Абонентам інших операторів, які вирішили перейти на МТС зі своїм номером, тариф можна буде підключити під час переходу. Найбільш зручні способи – активувати тариф у власному особистому кабінеті або через додаток Мій МТС, тут же відразу можна буде відключити всі небажані послуги, опції та підписки, які часто активуються при переході на новий тариф.

Ми МТС

Опис тарифу

Цей тариф має як плюси, так і мінуси. Насамперед він призначений для сімей та інших груп людей та дає можливість підключити до нього кілька різних номерів. Таким чином, абонентська плата списуватиметься лише з одного номера, а решта учасників групи спокійно зможуть користуватися зв'язком.Він дозволяє отримати 1000 хвилин дзвінків, 500 SMS та безлімітний інтернет, а ще абонент отримає приємні бонуси у вигляді мобільного TV та безкоштовного доступу до партнерських програм, зокрема, МТС Music, ICloud та інші. Вартість тарифу для жителів Воронежа складе від 900 до 1500 рублів в залежності від того, скільки номерів буде підключено до тарифу додатково.

Плюси і мінуси При його використанні простіше стежитиме за витратами на зв'язок, не потрібно буде постійно поповнювати рахунки своїх домочадців, оскільки абонентська плата списуватиметься лише з одного рахунку. Всі абоненти, які підключені до тарифу, зможуть користуватися безлімітним інтернетом. Наявність мобільного TV, а також доступ до деяких платних програм та передплат. При підключенні великої кількості номерів вартість буде дуже високою. І якщо деякі домочадці не користуються, наприклад інтернетом або SMS, буде вигідніше підключити окремі тарифи. Першого місяця використання абонентська плата списується щодня, а далі – раз на місяць.Але якщо на рахунку в день платежу недостатньо коштів, то гроші списуватимуться щодня, причому з комісією 10 рублів. Дзвінки на інші номери МТС витрачають пакет хвилин. Цей тариф не дозволяє використовувати мобільний інтернет для роботи з файлообмінниками.

Як підключити

Саме підключення тарифу здійснюється безкоштовно, за перший місяць оплата списується щодня. Також варто врахувати, що за кожен додатково підключений номер з рахунку буде списуватися 150 рублів. Усього максимально можна підключити 5 номерів. Активувати тариф можна при покупці або переоформленні SIM-картки, а також за допомогою короткої команди або зателефонувавши до мобільного оператора. Найбільш простий та зручний спосіб підключення тарифу – через особистий кабінет або мобільний додаток оператора. Для цього потрібно просто зайти у вкладку, де перераховані тарифи, вибрати та активувати потрібний тариф.

Тариф X

Опис тарифу

Цей тариф ідеально підійде тим, хто активно використовує соцмережі та месенджери. Він дає безлімітний доступ до більшості соціальних мереж, а також до популярних месенджерів. Більше того, деякі з них можна навіть використовувати при нулі або негативному балансі. Жителям Воронежа цей тариф коштуватиме 385 рублів на місяць. Крім безліміту на соціальні мережі та месенджери вони отримають 100 хвилин дзвінків, 200 SMS та 7 Гб мобільного інтернету, пропозиція актуальна лише на території домашнього регіону. Протягом першого місяця оплата списуватиметься щодня, далі.

Плюси та мінуси Абоненти зможуть залишатися на зв'язку, навіть якщо їхній баланс на 0 завдяки безкоштовному доступу до більшості месенджерів. Існує функція роздачі інтернету на інші пристрої. Усередині мережі можна телефонувати безкоштовно по всій Росії. Автоподовження інтернету коштує дуже дорого.Іноді при використанні соціальних мереж може витрачатися основний трафік мобільного Інтернету. Вихідні дзвінки на номери інших операторів за межами області не входять до пакета хвилин. Не можна сказати, що це мінус, проте такий пакет SMS зараз не особливо затребуваний, найчастіше люди платять за SMS, не використовуючи їх, було б розумніше зробити цю функцію додатковою за бажанням абонента.

Як підключити

Найпростіший спосіб швидко перейти на тариф Х – це скористатися мобільним додатком. Також це можна зробити через особистий кабінет на сайті МТС. Тут же можна перевірити та вимкнути усі небажані опції та підписки. Слід зазначити, що протягом першого місяця використання тарифу абонентська плата списується щодня. Сам перехід на тариф здійснюється безкоштовно, але на рахунку має бути сума, необхідна для списання першої абонентської плати. Підключити тариф можна також за допомогою короткої команди або через дзвінок оператору.Ті, хто тільки купують SIM-карту, можуть відразу скористатися пропозицією та підключити тариф.

Smart

Опис тарифу

У порівнянні з більшістю інших тарифів, ця пропозиція виглядає досить слабо. Абонент отримує 5 Гб мобільного інтернету, 300 хвилин на дзвінки всередині регіону та 300 SMS. Всі дзвінки всередині мережі є безлімітними та надаються безкоштовно. За дзвінки або повідомлення до інших регіонів з рахунку списується додаткова плата. Загалом тариф не є особливо привабливим у плані того, що трафік мобільного інтернету дуже маленький, проте у вартість включено пакет SMS, якими зараз користуються набагато рідше. Вартість такого тарифу для жителів Воронезької області складає 250 рублів.

Плюси та мінуси У порівнянні з іншими тарифами вартість набагато нижча. Можна ділитися інтернетом з іншими гаджетами. Можна використовувати цей тариф на території Криму та Севастополя.Усі дзвінки на номери МТС – безкоштовні та не обмежені. Трафік мобільного інтернету дуже маленький, а автоподовження дороге. Дзвінки та SMS в інші регіони до пакету не входять, і оплачуються окремо. Спілкування всередині мережі безкоштовне лише всередині регіону, за SMS та дзвінки на номери МТС в інші області доведеться платити. Невикористані хвилини та гігабайти не переносяться на наступний місяць.

Як підключити

Підключити тариф легко можна самостійно. Найпростіше для цього скористатися особистим кабінетом на сайті МТС або мобільним додатком, зміна тарифу здійснюється безкоштовно, в 1 клік. Крім того, програма дозволяє відразу побачити всі підписки та підключені послуги і, якщо є необхідність, відключити зайві. Також здійснити перехід на новий тариф можна, зателефонувавши оператору, або скориставшись короткою програмою. При покупці нової SIM-карти МТС її можна відразу підключити до потрібного тарифу.

Smart Top

Опис тарифу

Вартість цього тарифу – одна з найвищих, але й умови, що надаються в ньому, дуже привабливі. По-перше, абоненти матимуть можливість користуватися безлімітним мобільним інтернетом по всій Росії, а також безлімітними безкоштовними дзвінками всередині мережі. Також у пакет включено 2000 хвилин дзвінків на номери всіх операторів по Росії та 2000 SMS, які діють лише у Воронезькій області. За відправку SMS до інших регіонів доведеться доплатити. Окрім того, абонент отримає доступ безкоштовно використовувати партнерські програми. Вартість тарифу для жителів Воронежа - 1100 рублів.

Плюси та мінуси Безлімітні дзвінки всередині мережі та мобільний інтернет на території всієї Росії. Пакет хвилин, який поширюється на всі регіони та будь-яких мобільних операторів. Невикористані хвилини та SMS не згоряють, а переносяться наступного місяця. Під час здійснення дзвінків усередині мережі пакет хвилин витрачається. Є функція роздачі інтернету на інші смартфони, але вона дозволяє роздавати інтернет до 3 Гб, понад цю норму оплачується окремо.У разі використання файлообмінників через мобільний інтернет можуть виникнути проблеми.

Як підключити

Як і до більшості тарифів МТС, до цього тарифу можна підключитися самостійно. Найпростіше це зробити за допомогою свого особистого кабінету або рясні програми. Сама зміна тарифу здійснюється безкоштовно, але абонент повинен мати на рахунку суму, необхідну для першого списання абонентської плати. При покупці нової SIM-картки можна відразу підключитися до тарифу. Але якщо користувач вже нещодавно змінював тариф, швидше за все, перейти на Smart Top не вийде, доведеться трохи зачекати.

Ultra

Опис тарифу

Одна з головних переваг даного тарифу полягає в тому, що його безперешкодно можна використовувати на території всієї Росії. Абонент отримає безлімітний інтернет та дзвінки всередині мережі, якими можна буде користуватися в будь-якому регіоні. Крім цього, клієнт отримує пакет SMS та дзвінків на номери інших операторів, які також будуть активні за межами Воронезької області.Пакет включає 3500 SMS і 3500 хвилин. Крім того, цей тариф є преміальним, тому абонент отримає особливе обслуговування. Вартість даного тарифу для жителів Воронежа - 1700 рублів.

Плюси та мінуси Всіми функціями та умовами даного тарифу можна користуватися практично у будь-якій точці країни. Преміальне обслуговування дозволить отримувати максимально оперативне вирішення всіх проблем, що виникають. Усі залишки пакетів не згоряють наприкінці місяця, а переносяться наступного. Є функція безкоштовної роздачі інтернету. Для використання безлімітного інтернету буде потрібно підключення додаткової опції. Дзвінки на номери МТС витрачають пакет хвилин. Тариф не можна використовувати на території півострова Крим та Севастополя. Досить висока вартість. У конкурентів можна знайти аналогічні пропозиції за нижчою ціною.

Як підключити

Тим, хто вже є клієнтом МТС, підключитися до тарифу досить легко, зробити це можна за допомогою особистого кабінету або мобільного додатка.Сам перехід відбувається безкоштовно, але для того, щоб при переході списалася абонентська плата, потрібно покласти на рахунок необхідну суму. Списання коштів здійснюється раз на місяць. Відразу після підключення абоненту будуть доступні всі функції. При покупці нової SIM-картки тариф можна буде оформити відразу ж під час її реєстрації.

Порівняння всіх тарифів - таблиця

Назва Включений трафік, ГБ Місячна абонентська плата, рублів Хвилини, СМС Інші опції
Тарифище 30 450 500 хвилин

500 SMS

Безкоштовний доступ МТС Music, кінотеатру IVI, iCloud, Spotify Premium (на 6 місяців) та Apple Music (на 3 місяці)
Персональний Індивідуально Індивідуально Індивідуально -
Мій Smart 20 700 600 хвилин

600 SMS

-
Ми МТС Безліміт Від 900 1000 хвилин

500 SMS

Мобільна TV, безкоштовний доступ МТС Music, кінотеатру IVI, iCloud, Spotify Premium (на 6 місяців) та Apple Music (на 3 місяці)
Тариф Х 7 385 100 хвилин

200 SMS

Безлімітні соцмережі, можливість використовувати месенджери при 0
Smart 5 250 300 хвилин

300 SMS

-
Smart Top Безліміт 1100 2000 хвилин

2000 SMS

Безкоштовний доступ МТС Music, кінотеатру IVI, iCloud, Spotify Premium (на 6 місяців) та Apple Music (на 3 місяці)
Ultra Безліміт 1700 3500 хвилин

3500 SMS

Преміальне обслуговування, можливість отримати безкоштовний доступ до ряду підписок.