Знижка на тариф Мегафон: 20% знижки на тарифи "БезПереплат"

Anonim

Оператор стільникового зв'язку Мегафон розробив спеціальну пропозицію для своїх клієнтів. Воно спрямоване на людей похилого віку, які хочуть заощаджувати на послугах зв'язку. У рамках акції пенсіонери можуть розраховувати на солідну знижку, яка має безстроковий період дії.

Особливості акції

Мобільний зв'язок постійно дорожчає, через що літні люди мають проблеми. Їм доводиться економити, підбираючи тарифний план, який повною мірою відповідає потребам. Однак Мегафон пропонує клієнтам старшої вікової категорії отримати знижку у розмірі 20% на будь-який тариф лінійки БезПереплат.Причому діятиме вона не 1 або 2 місяці, а безстроково.

Хто може отримати знижку на тарифи Мегафон

Спеціальна пропозиція актуальна для пенсіонерів, які мають соціальну карту москвича. Для всіх інших категорій громадян акція є недоступною.

Як пенсіонерам отримати знижку, і на який тариф: умови

Знижка у розмірі 20% від щомісячної абонентської плати надається пенсіонерам із соціальною картою москвича. Спеціальна пропозиція поширюється лише на тарифні плани лінійки БезПереплат. Зрештою перед тим, як взяти участь в акції, необхідно взяти до уваги такі умови:

  • пропозиція діє у Москві та Московській області;
  • отримати знижку можуть тільки нові клієнти Мегафон;
  • використовуючи одну соціальну карту, пенсіонер отримує знижку виключно на 1 тариф;
  • підключення можливе лише в офісі.

Таким чином, для підключення тарифного плану лінійки БезПереплат зі знижкою 20% необхідно звернутися до найближчих офісів Мегафон, взявши з собою паспорт та соціальну карту москвича. Щоб укласти договір, потрібна особиста присутність пенсіонера. Родичі не зможуть оформити тарифу. На відміну від інших спеціальних пропозицій оператора, не можна отримати SIM-карту, залишивши заявку на сайті.

Опис тарифів «БезПереплат»

Лінійка тарифних планів БезПереплат – це нова пропозиція в системі оператора стільникового зв'язку Мегафон. Воно включає кілька ТП, орієнтованих людей із різними потребами спілкування. Але постійними залишаються основні переваги тарифов:

  • активація захисту від небажаних передплат;
  • можливість здійснювати дзвінки та переписуватися в месенджерах навіть при негативному балансі;
  • широкий вибір пакетів.

Оскільки в лінійку, що розглядається, входить відразу 7 тарифних планів, які відрізняються як пакетом послуг, так і розміром абонентської плати, є сенс розглянути кожну пропозицію окремо. Рекомендується і далі розмір абонентської плати вказаний без урахування знижки у розмірі 20%, згідно з умовами заздалегідь ознайомитися з поданою інформацією, щоб зуміти в максимально короткі терміни підключитися до ТП в салоні зв'язку.

Мінімум

Найпростіший тарифний план лінійки БезПереплат, що включає тільки базові опції, але в той же час зберігає всі основні переваги інших ТП оператора Мегафон. За 390 р/міс клієнт щомісяця отримує:

  • 300 хвилин у домашньому регіоні;
  • 6 Гб трафіку.

Підключаючи цей тарифний план, необхідно враховувати, що 300 хвилин витрачаються тільки в регіоні підключення. В інших випадках дзвінок коштує 3 р/хв. Також окремо оплачуються SMS-повідомлення, а месенджери працюють без витрат мобільного трафіку.

Інтернет

Пропозиція для тих, хто часто сидить в інтернеті, але рідко користується іншими послугами зв'язку. Оскільки трафік не витрачається в месенджерах, запропоновані гігабайти можна витрачати на перегляд роликів у YouTube та інших платформах. Розмір абонентської плати становить 500 р/міс.

Клієнт на тарифному плані «Інтернет» щомісяця отримує:

  • 20 Гб мобільного трафіку;
  • 400 хвилин на дзвінки по России.

Очевидною перевагою ТП є те, що пакет хвилин доступний для дзвінків не тільки в домашньому регіоні, а й по всій країні. Окремо оплачуються лише виклики номерів із зарубіжних держав, а також відправка SMS (2, 2 рублі в Москві та області, 3, 5 рубля по Росії).

Дзвінки

Альтернативний тарифний план для людей, які воліють частіше здійснювати дзвінки, ніж виходити в інтернет. Хвилини витрачаються на дзвінки по всій Росії, а не лише в домашньому регіоні, але трафік враховується у месенджерах та соціальних мережах. За 600 р/міс абонент отримує:

  • 800 хвилин;
  • 6 гігабайт.

На тлі тарифу «Інтернет» пропозиція виглядає не такою вигідною. Однак при виборі ТП, що цікавить, слід відштовхуватися від власних потреб. Також потрібно враховувати, що SMS-повідомлення оплачують окремо відповідно до їх вартості на інших тарифних планах лінійки.

Всі

Оптимальний варіант, який сам оператор стільникового зв'язку називає головним хітом у лінійці БезПереплат. Тариф включає великий пакет найнеобхідніших послуг, що забезпечують як доступ в інтернет, так і постійні дзвінки.

За 600 рублів на місяць клієнт може розраховувати на:

  • 600 хвилин;
  • 50 гігабайт;
  • 300 СМС-повідомлень.

Для товариських людей пропозиція виглядає вкрай привабливою. На відміну від інших тарифів, «Все» передбачає наявність пакету СМС. У той же час хвилини витрачаються на дзвінки незалежно від регіону перебування, а залишок пакета переноситься на наступний місяць.

Максимум

Як випливає з назви, цей тариф пропонує клієнтам практично максимальний набір послуг. Тим, хто не сидить у буквальному розумінні слова «на трубці», виразно вистачить пакета, що пропонується за 790 р/міс:

  • 1000 хвилин;
  • 300 SMS;
  • безлімітний доступ в інтернет.

Пакет хвилин витрачається на дзвінки по всій країні. З огляду на його обсяг слід вкотре нагадати про можливість перенесення залишку на наступний місяць. Однак для цього необхідно активувати послугу «Скарбничка». Підключається вона через особистий кабінет оператора або мобільний додаток "Мегафон". Додаткова плата за використання опції не передбачена.

VIP

Один із двох преміальних тарифних планів, що побічно відносяться до лінійки БезПереплат. На нього теж поширюється знижка у розмірі 20%, що з урахуванням щомісячної плати 990 рублів є непоганою підмогою для абонента. Пакет включає наступний набір послуг:

  • 1400 хвилин;
  • безлімітний інтернет;
  • 300 SMS-повідомлень.

Преміальність тарифу полягає в тому, що клієнт, який підключив VIP, отримує можливість пріоритетного обслуговування в салонах зв'язку Мегафон. Крім того, щомісяця абоненту надається 1 день безкоштовного роумінгу. Цей факт є важливою опцією для тих, хто часто здійснює поїздки за кордон, і хоче заощадити використання додаткових послуг.

Преміум

Найпросунутіший тарифний план у лінійці всіх пропозицій від Мегафон. Такий великий пакет послуг не може запропонувати жоден ТП з лінійки БезПереплат, але водночас розмір абонентської плати становить 1800 р/міс.

Склад щомісячного пакету:

  • 2500 хвилин на розмови по всій країні;
  • безлімітний інтернет у більшості регіонів Росії;
  • 300 повідомлень безкоштовно.

За аналогією з ТП «VIP» клієнту пропонується пріоритетне обслуговування в салонах зв'язку. Також кожен місяць абонент отримує 2 дні безкоштовного роумінгу, а сервіс потокового відео «Мегафон ТБ» доступний без додаткової плати на будь-якому пристрої з виходом в інтернет.

Відповіді на запитання

Якщо представленої інформації виявилося недостатньо, щоб скласти загальне враження про акцію, або деякі питання залишилися без відповіді, рекомендується звернутися до думки фахівця.

Запитання експерту Як довго триватиме акція?

Мегафон не встановлює рамки термінів проведення акції. Спеціальна пропозиція діє з 18 грудня 2020 року до того моменту, як оператор сам не вирішить її скасувати. Чи можна підключитися зі знижкою за межами Москви та області?

Ні. Акція поширюється лише на абонентів Москви та Московської області, які мають соціальну карту москвича. Чи можна перейти на один із тарифів БезПереплат із збереженням старого номера?

Так. Така послуга є доступною, але в салонах зв'язку рекомендується уточнювати терміни періоду, відведеного на перенесення номера. У деяких випадках може досягати 7 днів. Як перенести залишки хвилин та гігабайт?

Для цього потрібно обов'язково підключити послугу «Скарбничка» в особистому кабінеті або мобільному додатку «Мегафон». Абонентська плата не стягується. Ліміт «Скарбнички» залежить від обраного тарифного плану.