Як взяти обіцяний платіж на МТС

Anonim

Послуга «Обіцяний платіж» МТС виручить при повному обнуленні балансу. Користуватися нею легко – набираємо команду, і за кілька секунд на рахунок зараховується обрана абонентом сума. Протягом трьох днів цей кредит потрібно погасити. Розповідаємо про послугу, ліміти та доступні способи активації.

Опис послуги «Обіцяний платіж»

«Обіцяний платіж» – це можливість взяти у борг у МТС, не терзаючи знайомих, колег та родичів проханнями позичати гроші. Послуга працює навіть без інтернету – можливе керування нею USSD-комбінаціями. Вона дозволяє будь-якої миті поповнити рахунок у сумі до 1000 крб.Повернути її потрібно протягом трьох днів, інакше телефон заблокується. Розмір платежу складається з щомісячних витрат абонента на зв'язок.

Переваги послуги:

  • Миттєве оформлення мікрокредиту із зарахуванням на рахунок;
  • Можливість управління через особистий кабінет або додаток;
  • Дозволяє позичати при мінусовому балансі;
  • Можливість погасити заборгованість у будь-який доступний спосіб.

Скористатися нею можна в будь-якому місці – вдома, на роботі чи на відпочинку, у тому числі в міжнародному роумінгу та в поїздках по Росії.

Особливості послуги МТС «Обіцяний платіж»

МТС накладає певні обмеження на платежі та користувачів. Останні повинні відповідати жорстко прописаним вимогам – як у банку при оформленні кредиту або кредитної картки.

Скільки коштує і як використовувати

Максимальна сума платежу складається із щомісячних витрат. Представимо розрахунки у вигляді таблиці:

Витрата на місяць Доступна сума
До 50 руб. До 50 руб.
До 300 руб. До 200 руб.
Від 301 до 500 руб. До 400 руб.
Від 501 руб. До 1000 руб.

Стає зрозуміло, що сума залежить від фінансової активності абонента. Чим більше він витрачає, тим більше він може позичити в оператора МТС. Найактивніші, що витрачають понад 500 руб/міс, мають право отримати відразу два платежі на загальну суму не більше 1000 руб.

Комісія за користування коштами залежить від взятої суми:

Доступна сума Комісія
До 30 руб. Безкоштовно
Від 31 до 99 руб. 7 руб.
Від 100 до 199 руб. 10 руб.
Від 200 до 499 руб. 25 руб.
Понад 500 руб. 50 руб.

Максимальний термін повернення єдиний – всього 3 дні.

Умови підключення

Скористатися послугою зможуть абоненти, які обслуговуються в мережі понад 60 днів. Інші умови:

  • Відсутність підключених послуг «Кредит» та «На повній довірі» – вони взаємовиключні;
  • Немає боргів за іншими особовими рахунками – зверніться на гарячу лінію МТС та погасіть заборгованість (за наявності);
  • Абонент не оплачує зв'язок через відкладений платіж (за постоплатною системою).

Якщо умови виконуються, наберіть USSD-команду та замовте довірчий платіж на потрібну суму.

Як підключити «Обіцяний платіж» на МТС

Щоб отримати гроші в борг, наберіть USSD-команду 111123. хвилину. З цього моменту ви маєте три дні на погашення заборгованості. Також можлива активація платежу за коротким номером 1113, у мобільному додатку «Мій МТС» та в особистому кабінеті.Підключення можливе при балансі до -300 руб.

Як відключити

Відмовитись від активованого платежу неможливо – його потрібно обов'язково погасити, зарахувавши гроші на свій рахунок. Для цього потрібно поповнити баланс будь-яким доступним способом – банківською картою, через банкомати та термінали, через каси прийому готівки.

Послуга «Обіцяний платіж» проста та зручна. Вона не залишить без зв'язку у скрутній ситуації та виручить у відсутності поблизу банкоматів та терміналів. Вивчіть наші інструкції та користуйтесь.