Б'юті-додатки: для майстрів

Anonim

Бьюті-додатки - це паличка-виручалочка для всіх жінок. Вони необхідні всім, хто хоч трохи розбирається в макіяжі, розуміється на цьому. Такі програми потрібні майстрам і просто затятим любителям косметики.

Навіщо і кому потрібні б'юті-додатки

Бьюті-додатки набирають популярності. Вони спрощують життя мільйону дівчат та майстрам, бо:

  • Допомагають оформити фотографію моделі до кінця;
  • Допомагають підібрати необхідний лак;
  • Допомагають стежити за терміном придатності косметики;
  • І багато іншого.
Існує безліч утиліт, які полегшать життя жінки. Варто з ними ознайомитись.

Кращі б'юті-додатки для майстрів

Бьюті – додаток допоможуть будь-якій дамі заощадити час, особливо, якщо вона візажист або майстер манікюру. Варто уважно розглянути програми для майстрів.

1. Lancaster Sun Timer

Якщо майстер часто ходить засмагати, то ця програма допоможе йому контролювати процес. Особливо цю утиліту радять лікарі, які знають, як ультрафіолетові випромінювання можуть впливати на шкіру людини. Однойменна марка створила спеціальну програму, яка розраховує час, коли людина може перебувати під впливом ультрафіолетових променів без особливої ​​шкоди на шкірі.

Після того, як мине певний час, користувач повинен прийти в безпечне місце або ж нанести на свою шкіру спеціальний крем, який врятує його від опіку або шкідливого впливу ультрафіолетових променів.

Плюси та мінуси Практична значущість не тільки для майстрів засмаги, але й для тих, хто хоче вберегти свою шкіру від шкідливого впливу сонця. Зручний таймер та інтерфейс. Короткий дизайн дозволяє не запуститися в позначеннях. Безкоштовний додаток без реклами. Ця утиліта доступна лише для телефонів у системі iOS. Зараз скачати її можна тільки через неофіційні джерела. Іноді може вилітати. Особливо це актуально, коли користувач використовує кілька програм одразу. Підходить лише для літнього періоду.

2. Косметичка

Лаконічна і красива утиліта, яка допоможе майстру - візажисту точно стежити за придатністю косметики, що знаходиться в кейсі.Як відомо, косметика має свій термін придатності, після закінчення якого її необхідно утилізувати. Якщо ретельно не стежити за цим, то можна потрапити в халепу. Зіпсована косметика може викликати певну алергію та захворювання.

Детальніший огляд на цю утиліту варто подивитися в цьому відео

Плюси та мінуси Безкоштовна утиліта, яка стане в нагоді не тільки майстрам – візажистам, а й усім дамам, хто стежить за собою та своєю косметикою. Фактично немає реклами. Найкраще додаток по відгуках багатьох користувачів. Інші програми з ним навряд чи зрівняються. Програма доступна лише на iPhone та інші пристрої системи iOS. Для Андроїд - телефонів потрібно завантажувати подібні програми. На деяких продуктах не вдається ввести спеціальний батч-код. Іноді можуть виникнути лаги у вигляді того, що косметика зупинилася в одному розділі навіть після утилізації.

3. Makeup Camera and Beauty Makeover Photo Editor

Камера для красивих селфі також потрібна майстрам, якщо поряд немає досвідченого фотографа, який може зняти модель. Ця камера дозволяє відразу накласти ефект на фото, що вийшло, поставити певний фільтр. Також у ньому можна фарбуватися! Якщо модель забула нафарбувати губи, то в додатку це можна виправити в кілька кліків. Будь-який майстер може підкоригувати свій макіяж саме в цій камері.

Плюси та мінуси Величезна кількість фільтрів, спецефектів та інших додаткових функцій. Програма має приємний та лаконічний інтерфейс. Камера не «з'їдає» якість. Прямо в додатку можна підкоригувати макіяж, додати рум'яна або губну помаду. Не можна завантажити через офіційні джерела. Програма доступна лише через невідомі джерела. З'являється реклама. Деякі фільтри можуть не працювати. Знадобиться платна передплата на додаток.

4. Shade Picker

Прекрасна утиліта для майстра манікюру, в якій можна не тільки вибрати відповідний лак, але і вибрати відтінок. Відомо, що вибір відтінку – найскладніший. Ця програма допоможе вирішити її. Достатньо за допомогою колірного кола або фотографії підібрати необхідний. Утиліта це зробить за користувача кілька кліків.

Незважаючи на те, що подібних програм багато, Shade Picker користується популярністю у багатьох майстрів манікюру.

Плюси та мінуси Практичний додаток, який допоможе не лише майстрам манікюру, а й візажистам, дизайнерам. Абсолютно безкоштовно для скачування. Має велику популярність у майстрів за рахунок свого інтерфейсу та функціоналу. Доступно для завантаження лише з неофіційних джерел. Це небезпечно для користувача та його телефону.Камера не зможе точно передати передачу кольору. Іноді може вилітати, що говорять самі розробники.

5. Think Dirty

Ця програма потрібна всім власникам косметики, у тому числі і візажистам. Багато хто не знає, скільки шкідливих хімікатів приховано у продуктах. Ця утиліта допомагає розкрити всі таємниці, які ховають виробники.

Для того, щоб скористатися нею, достатньо відсканувати штрих-код. Після цього користувачеві випаде повний огляд та склад тієї косметики, якою він користується. Велика база з великою ймовірністю визначить всі хімікати, які приховані в повсякденному догляді жінки.

Плюси та мінуси Обширна база косметики, яка доступна у додатку. Понад 350 тисяч косметичних найменувань. Достатньо відсканувати штрих-код. Є спеціальний список покупок, в якому можна зберігати товари, що сподобалися.Направлено не лише на візажистів, а й для всіх власників косметики. Якщо потрібно розпізнати російську косметику, це буде досить проблематично, оскільки база орієнтована американський ринок. В утиліті немає російської. При скануванні можуть бути помилки.

6. MakeupAlley

Додаток, створений великим англомовним сайтом, підкаже візажисту, який товар на полиці найкраще вибрати. Косметика – тонкий продукт, який потребує ретельного аналізу. Завдяки цій програмі вибір зробити набагато простіше, оскільки вона видає:

  • Склад продукту;
  • Історію;
  • Відгуки покупців;
  • Характеристики віку;
  • І багато іншого.

Якщо користувач не знає, чи потрібна йому та чи інша косметика, то додаток допоможе йому зробити правильний вибір.

Плюси та мінуси Велика база продуктів, які можна відсканувати та дізнатися повну інформацію. Короткий і зручний дизайн, який сподобається кожній жінці. Програма абсолютно безкоштовно для скачування. Націлено більше на американський ринок. У ньому важко знайти російські товари. Сама програма англійською мовою, що ускладнює переклад для користувача. Не можна завантажити через офіційні.