Вигідні тарифи Easy4 в 2019: опис

Anonim

Новий оператор зв'язку Easy4 розпочав продаж сім-карт і представив два тарифні пакети в 2019 році - «Тревел 2» та «Коннект 999». Забезпечувати якісний зв'язок допомагає інноваційна технологія MultiIMSI. Подані тарифні плани розраховані на мандрівників та підприємців, яким необхідно бути на зв'язку навіть під час далеких подорожей. Примітно, що вартість зв'язку не змінюється в залежності від місцезнаходження абонентів. Тарифи залишаються незмінними, якщо клієнти бувають у країнах, де є обслуговування оператора.

Тариф «Тревел 2»

Тариф для мандрівників «Тревел 2» передбачає користування мобільним зв'язком, інтернетом та відправлення смс-повідомлень за фіксованою ціною, як у Росії, так і за її територією.Вартість послуг зовсім не змінюється в залежності від географічного розташування клієнтів компанії, у тому випадку, якщо вони в країні, яка є у списку оператора. Із загальним списком усіх країн можна познайомитись на сайті.

Умови тарифу

Тариф «Тревел 2» без абонентської плати, оплачуються лише фактично спожиті послуги.

  • Хвилина розмови – 2 рублі, без урахування ПДВ;
  • Інтернет-трафік – 1 рубль, без ПДВ.

Варто враховувати, що передбачено мінімальний авансовий платіж при підключенні стартового пакета. Він становить трохи більше 2 тисяч рублів, без урахування ПДВ.Ціни на розмови та інтернет однакові у всіх країнах присутності оператора, тобто практично по всьому світу.

Дуже скоро Ізі обіцяє абонентам допоміжну функцію – гостьовий номер. Під час подорожі можна буде взяти номер місцевого оператора для зменшення витрат на зв'язок. Планується, що при підключенні функції «Гостьовий номер» вхідні дзвінки всередині країни будуть абсолютно безкоштовними. Такий номер можна буде підключати до єдиної карти, разом із російським номером.

Як підключитися

Купити стартовий пакет нового оператора можна з 11 квітня 2019 року. Купити сімку можна в інтернет-магазині, після чого зареєструвати на сайті оператора. Допустимо активувати сім-карту та за допомогою мобільного додатка. Після оформлення заявки на sim-карту кур'єр доставляє її безкоштовно у зручне для клієнта місце.

Скоро придбати сімку можна буде і на державному порталі «Держпослуги.ру», використовуючи свій обліковий запис та особистий електронний підпис. При такому варіанті абоненту не потрібно додатково надавати паспортні дані.

Тариф «Коннект 999»

Цей тариф оператора Ізі підходить для різних мобільних пристроїв, включаючи смартфони та планшети. В рамках пакету надаються виключно послуги мобільного інтернету.

Умови тарифу

Умови ідеально підійдуть тим абонентам, які активно користуються інтернетом. Після активації пакета абоненту надається 3 ГБ міжнародного інтернету лише за 999 рублів, але без урахування ПДВ. Якщо на балансі достатньо грошей, то наступний пакет у 3 ГБ буде підключений автоматично.

Якщо ж коштів на рахунку буде мало, то послуга оплачуватиметься з розрахунку 1 рубль (без ПДВ) за один Мб трафіку. Тариф «Коннект 999» діє в 60 країнах.

Як підключитися

Підключитися до тарифу можливо на сайті оператора або через відповідний мобільний додаток. Замовити картку можна на сайті або за телефоном гарячої лінії. Вона буде доставлена ​​кур'єром безкоштовно додому або на роботу.

Де купити сім-карту

Купити сім-карту можна на сайті Easy4, через мобільний додаток або у фірмовому салоні оператора за адресою: м. Москва, Великий Бульвар, 42, стор.1, Технопарк «Сколково».

У найближчому майбутньому оператор Easy4 планує відкрити інноваційні сім-кіоски, де купити стартовий пакет можна буде без участі людини. У планах оператора та запуск платформи з використання e-Sim.

Переваги оператора Easy4

Незважаючи на те, що оператор почав повноцінно працювати відносно недавно, в мережі інтернет є вже багато відгуків від користувачів. Багато хто відзначає зручність тарифів, але зауважує, що вони дійсно зручні лише для мандрівників.Абоненти виділили кілька переваг оператора Ізі.

  1. Можна користуватися послугами зв'язку за вигідними тарифами, які однакові як у Росії, так і за кордоном.
  2. Оплата провадиться тільки за фактично спожиті послуги. Немає прихованих передплат.
  3. Тарифи поширюються на багато країн Євросоюзу, Близького Сходу, Північної Америки та Азії. У списку є всі найпопулярніші курорти.
  4. Стартовий пакет можна буде купити на порталі «Держпослуги.ру», за наявності облікового запису.
Керівник групи компаній Easy4 С. Малишкін заявив, що зона присутності оператора поступово розширюється. Мета компанії – це створення великого безроумінгового простору.

Про оператора

На нещодавній конференції мобільний оператор Easy4 анонсував продаж стартових пакетів на платформі «Інтерсат». Достойну якість зв'язку та прийнятну вартість послуг забезпечує технологія Multi IMSI.

Компанія працює за так званою моделлю віртуального оператора. Використовуються спеціальні технології від компанії «Інтерсат». Комплекс обладнання не має аналогів, він розташований у Технопарку "Сколково". Застосовувана апаратура дозволяє користуватися потужностями інших мобільних операторів.

Один із керівників компанії М. Жаренов заявив, що щодо цього проекту експерти мали достатньо критики та різних сумнівів. Але компанія успішно впоралася з усіма поставленими завданнями, і сьогодні сервіс уже став доступним до великої кількості споживачів. Це досить унікальний випадок, коли в Росії запускається проект світового рівня.

Припускається, що дешевими тарифами зацікавляться мандрівники та люди, які здійснюють ділові поїздки за кордон.