Тепловізор для смартфона на базі Android

Anonim

10 моделей тепловізорів для мобільних пристроїв з детальним описом. Технічні характеристики. Переваги та недоліки кожної моделі.

Рейтинг кращих моделей

В даний час прогрес досяг того, що кожен користувач може зробити зі свого мобільного пристрою справжній тепловізор, просто підключивши до нього відповідний прилад. Нижче представлені кращі моделі тепловізорів для смартфонів.

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Seek Thermal Compact Android Представлений пристрій відрізняється невеликими розмірами, а також маленькою вагою. Тепловізор сумісний практично з усіма мобільними пристроями на ОС Android. Корпус приладу виготовлений з легкого сплаву, в основі якого знаходиться магній. У середньому прилад може локалізувати об'єкти з відривом трохи більше 250 метров.

Прилад може визначати як позитивні, так і негативні температури. Крім цього, у пристрої є об'єктив, що має діаметр 6, 8 міліметрів.

23 990 рублів. ★★★★★
Seek Thermal Compact Android XR Завдяки цьому пристрою користувач зможе в будь-який час доби проводити всі необхідні спостереження з використанням теплового випромінювання. Прилад може розпізнавати об'єкти на відстані не більше 500 метрів.

Більше того, прилад може робити відеозаписи та фотографувати. Усі області та зони з різними показниками температур відображаються у спеціальному кольоровому діапазоні. Крім цього, в приладі є індивідуальне фокусування, яке користувач може налаштувати самостійно.

27 950 рублів. ★★★★★
Seek Thermal Compact Android PRO За допомогою цього приладу користувач може розширити можливості мобільного пристрою, зробивши з нього справжній тепловізор, який може знімати в гарній роздільній здатності.

Кут зору дозволяє охоплювати 32 градуси. Крім цього, в приладі є світлосильний об'єктив, що має діаметр 12 міліметрів.

38 990 рублей. ★★★★★
Thermal Expert TE-Q1 Android Прилад має невеликі розміри, а використовувати його можна, як з телефоном, так і з планшетом. Тепловізор може працювати з пристроями на ОС Android. Крім цього, в гаджеті є функції, які роблять із нього реальний тепловізор. Наприклад, девайс без проблем може виявити велику тварину або людину на відстані не більше 200 метрів. 55 000 рублів. ★★★★★
Thermal Expert TE-Q1 Plus Android У тепловізорі є приставка, яка має збільшений розмір об'єктива, завдяки чому прилад може виявляти об'єкти на відстані не більше 400 метрів.

Гаджет може знімати у трьох режимах, а саме: відеозйомка, інфрачервона зйомка, візуально-видима зйомка.

Цей прилад виділяється тим, що він має нижчий рівень споживання електричної енергії. Завдяки цьому гаджету користувач може шукати будь-яких тварин та об'єктів, а також проводити діагностику всієї побутової техніки в приміщенні.

73 959 рублів. ★★★★★
82 354 Представлений девайс відрізняється від інших тим, що він володіє вищим рівнем роздільної здатності, а також вищою чутливістю до температур. Більше того, в тепловізорі є функція цифрового масштабування, а також у ньому було передбачено 12 кольорів теплової картинки.

Користувач може переглядати інфрачервоні зображення, записувати теплову картинку, а також розподіляти зони за рівнем температури.

82 354 рублів. ★★★★★
FLIR One (Gen III) Android У гаджеті використовується технологія, яка називається «MSX». Завдяки ній користувач може поєднувати всі видимі та теплові зображення за допомогою функції багатоступінчастої деталізації. Це дає можливість без будь-яких проблем розпізнавати об'єкт, за яким ведеться спостереження.

Вся інформація та оброблені дані зберігаються на підключеному мобільному пристрої.

Необхідно відзначити, що прилад виготовлений дуже міцним, завдяки чому він точно не постраждає після падіння з висоти людського росту.

24 990 рублів. ★★★★★
FLIR One Pro (Gen III) Цей девайс відрізняється від представленого вище наявністю більш розширеного функціоналу. Виробник додав у представлену модель тепловізора функцію, завдяки якій користувач може спостерігати за тепловим зображенням та видимим окремо.Також були розширені доступні режими низького та високого посилення. Крім цього, з'явилися нові точки та зони для вимірювання. 30 240 рублів. ★★★★★
Opgal Thermal-App TH Android Дана модель, що підключається до мобільного пристрою, є більш просунутою і може перетворювати смартфон користувача на справжній тепловізор. Виділяється представлена ​​модель вищим рівнем термочутливої. Користувач за допомогою цього гаджета може проводити видиму, так і теплову зйомку необхідних об'єктів. Є досить широка палітра для передачі теплових зображень.

Діапазон вимірювань максимально точний. Також є спеціальне гніздо для кріплення приладу на штативі. Корпус виконаний дуже якісно, ​​завдяки чому він має високу стійкість перед пилом і різними опадами.

229 000 рублів. ★★★★★
Opgal Thermal-App 25Hz Android Тепловізор споживає дуже малу кількість електричної енергії, а також може працювати у поєднанні з мобільними пристроями. Завдяки функції, що підвищує частоти, користувач може фіксувати будь-які об'єкти, що рухаються.

Є спеціальне різьбове гніздо, що підходить до штатива, ручка та телескопічний полюс. Більше того, у комплекті з представленим приладом йде чотири різні об'єктиви, які за потреби можна змінювати. Це дозволяє розширити всі межі спостереження.

149 000 рублів. ★★★★★

Модель Seek Thermal Compact Android

Плюси та мінуси Невисока вартість у порівнянні з іншими моделями. Прилад може захоплювати великі площі. Зручно кріпиться. Під час калібрування видає гучні клацання. У процесі роботи пристрій може нагріватися. Скріплення приладу зі штативом 10 Ударостійкість 9 Швидкість роботи 9 Разом 9.3.

Seek Thermal Compact Android XR

Плюси та мінуси За допомогою цього пристрою можна спостерігати за об'єктами, що знаходяться на дуже великій відстані від користувача. Користувач може записувати відео. Пристрій має високий рівень дозволу. У режимі "мікро-юсб" прилад може підвисати. Прилад потребує частого калібрування. Скріплення приладу зі штативом 9 Ударостійкість 9 Швидкість роботи 8 Разом 8.7.

Seek Thermal Compact Android PRO

Плюси та мінуси Користувач може спостерігати за об'єктами, що знаходяться на відстані до 500 метрів. Можна робити відеозйомку. Користувач зможе побачити всі нагріті доріжки теплої поверхні. Не найзручніша конструкція. При дуже інтенсивному використанні девайс може перегріватись. Скріплення приладу зі штативом 8 Ударостійкість 10 Швидкість роботи 9 Разом 9.

Thermal Expert TE-Q1 Android

Плюси та мінуси Невелика вартість. Прилад може працювати, як удома, так і на подвір'ї чи в лісі в будь-яку пору року. Пристрій дуже компактний, а також має невелику вагу. Цей тепловізор не зареєстрований у державному реєстрі РФ. Частота оновлень невелика. Скріплення приладу зі штативом 10 Ударостійкість 10 Швидкість роботи 8 Разом 9.3.

Thermal Expert TE-Q1 Plus Android

Плюси та мінуси Пристрій може знімати на дуже великій відстані з гарною якістю у будь-який час. Гаджет є простим у використанні. З'єднувати з мобільним пристроєм можна лише за допомогою micro-USB роз'єму. Скріплення приладу зі штативом 9 Ударостійкість 9 Швидкість роботи 10 Разом 9.3.

Thermal Expert TE-Q1 PRO Android

Плюси та мінуси Девайс знімає з професійною якістю. Невеликі розміри. Може повністю замінити промисловий тепловізор. Занадто висока вартість. Скріплення приладу зі штативом 10 Ударостійкість 8 Швидкість роботи 10 Разом 9.3

FLIR One (Gen III) Android

Плюси та мінуси Девайс дуже зручно прикріплюється до мобільного пристрою. Зображення виходить максимально чітким. Користувач може вимірювати температуру на різних ділянках. Не можна фокусувати об'єкти. Скріплення приладу зі штативом 10 Ударостійкість 9 Швидкість роботи 8 Разом 9

FLIR One Pro (Gen III) Android (розширені можливості)

Плюси та мінуси У цій моделі зображення відображається більш детально. Зображення виходить максимально чітким. Користувач може вимірювати температуру на різних ділянках. Не можна фокусувати об'єкти. Скріплення приладу зі штативом 10 Ударостійкість 10 Швидкість роботи 8 Разом 9.3.

Opgal Thermal-App TH Android

Плюси та мінуси Завдяки максимально оптимальному куту зору телевізор може охоплювати більший обсяг площі. Прилад швидко реагує. Користувач може оновлювати прилад за допомогою спеціальної програми. Занадто висока вартість. Скріплення приладу зі штативом 10 Ударостійкість 10 Швидкість роботи 10 Разом 10.

Opgal Thermal-App 25Hz Android

Плюси та мінуси У комплекті є чотири різні об'єктиви. Користувач може змінювати глибину спостереження. Висока якість роздільної здатності. Вартість надто висока. Скріплення приладу зі штативом 10 Ударостійкість 9 Швидкість роботи 10 Разом 9.7