Окко безкоштовно від Тінькофф Мобайл: опис акції

Anonim

Вітчизняний кінотеатр надає доступ до більш ніж 3000 фільмів та серіалів у максимальній якості та без настирливої ​​реклами. Okko доступний для глядачів із Росії, Білорусі та Казахстану. Доступ до Окко безкоштовно від Тінькофф Мобайл зможе отримати кожен новий абонент, який підключився до мережі з 1 серпня по 20 грудня 2019 року. Про це було оголошено із запізненням на 7 днів на офіційному сайті оператора. Ми отримали детальну інформацію про цю акцію.

Опис акції

Суть акції гранично проста - підключіться до Тінькофф Мобайл і отримайте безкоштовну передплату на Окко на рік вперед. Новоспечених глядачів чекає цілий каталог серіалів та кінострічок. Доступ до них здійснюється через мобільні програми для Android та iOS, телеприставки, Smart TV або через веб-версію кінотеатру.

В якості приємного бонусу абоненти Тінькофф Мобайл отримують 1 Гб безкоштовного трафіку для перегляду кіноконтенту.

Підбірка з більш ніж 3000 кінострічок та серіалів сподобається кожному. У каталозі представлені:

  • Драми та мелодрами;
  • Історичне та документальне кіно;
  • Сімейні та пригодницькі стрічки;
  • Дитячі фільми та мультфільми;
  • Триллери та захоплюючі бойовики;
  • Детективи та кримінальні фільми;
  • Веселі комедії, аніме та багато іншого для коротання дозвілля.

Також у передплаті присутній гучний серіал «Чорнобиль» від HBO – тепер його можна подивитися без реклами та тривалого скачування з торентів.

Акція отримала назву «Рік кіно з Тінькофф Мобайлом та Okko». Головною умовою є те, що взяти участь у ній зможуть лише нові абоненти. Старим абонентам доведеться задовольнятися стандартною підпискою вартістю 399 рублів за 30 днів (перший місяць з моменту підключення підписки – безкоштовно).

Як підключити

Стати учасником легко – оформіть заявку на підключення на офіційному сайті оператора, отримайте SIM-картку та активуйте її. Підключіть підписку через мобільний додаток Тінькофф. Авторизуйтесь у програмі Okko для своєї мобільної платформи – тепер можна дивитися улюблені серіали, популярні фільми та новинки зі світу кіно абсолютно безкоштовно. Для тих, хто насолоджується переглядом через мобільний інтернет від Тінькофф, передбачено 1 Гб подарункового трафіку (витрачається виключно на Окко).Обов'язковою умовою є користування послугами Тінькофф Мобайл протягом усього року.

Діюче обмеження – абоненти, які взяли участь у цій акції, не зможуть стати учасниками акцій «Перший місяць безкоштовно». Крім того, один абонент може взяти участь лише один раз, незалежно від кількості SIM-карток, що є у нього.

Як відключити

За необхідності відключіть передплату через мобільний додаток. Потрібно пам'ятати, що повторне підключення на безоплатній основі неможливе. При повторній активації передплати почнеться списання абонентської плати у розмірі 399 руб/30 днів.

У чому каверза

Ніяких каверз та підводних каменів у даній пропозиції немає. Заповніть заявку на сайті, отримайте SIM-картку, підключіть передплату та насолоджуйтесь роком безкоштовного перегляду. Про подальше продовження в офіційній оферті нічого не сказано, але є ймовірність, що через рік розпочнеться автоматичне списання абонентської плати за передплату – уточніть цей момент телефоном довідкової служби 995 або напишіть у чат.

Ніяких каверз немає і в послугах зв'язку Тінькофф Мобайл – абонентів чекає регульований тарифний план з самостійним вибором пакетів хвилин та трафіку. Виберіть відповідні обсяги послуг, внесіть платіж та користуйтеся зв'язком від провідного віртуального оператора. Для безлімітного перегляду підключіть інтернет-безліміт за 999 рублів. Крім того, дивитися Okko можна не тільки через мобільний інтернет, але й через канали будь-якого іншого провайдера.