Тінькофф Мобайл у Челябінську: тарифи в Челябінській області

Anonim

Щоб вибрати вигідні тарифи Тінькофф Мобайл в Челябінську, потрібно зайти на сайт оператора. Тут є зручний конструктор, де абонент складає свій тариф із пакетів хвилин та гігабайт. Всього запропоновано по 6 варіантів з різними обсягами послуг.

Це дуже просто – вибираємо потрібну кількість хвилин і гігабайт і не платимо за зайві послуги. Доступні додаткові опції, які дають більше можливостей для спілкування та розваг у мережі. Нарахування абонентської плати прозоро – користувач відразу бачить, за що він платитиме гроші.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Челябінську та області

Тінькофф не має лінійки тарифних планів з фіксованим набором послуг, як у інших операторів. Тут все простіше: 2 списки пакетів – хвилини та гігабайти по 6 варіантів. Абонент вибирає той обсяг послуг, який йому справді потрібний. Через війну його персональний тариф має ідеальне йому поєднання параметров.

Кількість хвилин у пакеті та їх ціна:

  • 200 – 69 руб/міс.
  • 400 – 99 руб/мес.
  • 600 – 139 руб/міс.
  • 1200 – 249 руб/міс.
  • Безлімітні хвилини – 999 руб/міс.

Першим рядком вказаний варіант «0 хвилин». Якщо абонент вибирає цей пункт, то абонентської плати за хвилини з нього не списуватиметься, а тарифікація для нього буде щохвилини.Кожна хвилина розмови коштує 2, 9 рубля для будь-якого спрямування виклику. Всі дзвінки мають одну вартість - і всередині домашнього регіону, і по всій Росії, незалежно від оператора.

Далі вибираємо пакет інтернету:

  • 2 ГБ – 99 руб/міс.
  • 5 ГБ – 129 руб/міс.
  • 15 ГБ – 229 руб/мес.
  • 30 ГБ – 349 руб/міс.
  • Безлімітний інтернет – 999 руб/міс.

Серед інтернет-пакетів є також «0 ГБ». При виборі цього варіанта тарифікація стане помегабайтной. Інтернет буде просто відключений на номері.

Після того, як визначилися з хвилинами та трафіком, зверніть увагу на додаткові опції. Вони потрібні для абонентів, які користуються онлайн-сервісами через додатки. Ці послуги дають змогу користуватися розважальними ресурсами без урахування трафіку.Для кожної категорії сервісів передбачено свою опцію:

  • Месенджери – 49 р.
  • Соцмережі – 59 р.
  • Відео – 159 р.
  • Музика – 59р.

Ті абоненти, які обрали пакет трафіку 30 ГБ, отримають бонус – вартість кожної з цих інтернет-опцій для них становитиме 1 руб/міс.

Для любителів спілкуватися через СМС є спеціальна опція, яка дозволяє надсилати необмежену кількість повідомлень за 49 рублів на місяць. Без неї ціна одного СМС - 2, 9 р.

Зона покриття в Челябінській області

Хороше покриття мережі крім Челябінська є в інших великих містах регіону - Міас, Троїцьк, Магнітогорськ, Копейськ, Золотоуст. Тут зв'язок передається за технологією 4G – нове покоління сигналу зв'язку, що дозволяє використовувати на смартфоні високошвидкісний інтернет.

За межами великих населених пунктів спостерігається покриття мережі у форматах 3G та 2G. У деяких місцях області ще є прогалини. При виїзді у сільську місцевість сигнал може пропадати.

Якість зв'язку в регіоні

Хороший чіткий сигнал є у великих містах. Тут зв'язок не гірший, ніж в інших операторів. При виїзді на трасу або сільську місцевість сигнал може загубитися. Можливі перешкоди, обриви з'єднання.

Связь Тінькофф поширюється країною через вишки Теле2. Своєї інфраструктури він не має – це віртуальний оператор зв'язку. Тому багато в чому якість зв'язку залежить від оператора Теле2 і розташування його базових станцій.

Плюси та мінуси оператора в регіоні

Тинькофф Мобайл дає такі привабливі умови, яких немає в жодного конкурента у сфері мобільного зв'язку. Ось його переваги: ​​

  • Ціни в Челябінській області нижчі, ніж у центральних та південних регіонах країни. Мінімальний пакет з 200 хвилин і 2 ГБ обійдеться всього в 168 рублів на місяць.
  • Вигідно використовувати в подорожах за кордоном. Дзвінки при знаходженні в Європі в будь-яку країну - 11, 9 руб/хв, безлімітні месенджери за 49 руб/день, 100 МБ на день за 149 грн. Відсутність фонових оновлень. При підключенні оператор подвоює перший платіж - сімкарту треба замовити на сайті.
  • Немає платних підписок. З рахунку не зникнуть день за випадково підключену послугу, у Тінькофф абонент платить лише за те, що сам вибрав.
  • Можливість підключення повного безліміту як для дзвінків, так і для інтернету.
  • Спеціальні опції, які дозволяють не витрачати гігабайти на музичні сервіси, відео-ресурси, програми для спілкування в мережі.
  • Можливість повністю відключити інтернет на телефоні, якщо абонент не користується ним.
  • Безкоштовна доставка сім-карти кур'єром. Абонент може вказати домашню, робочу або будь-яку іншу адресу, де йому зручно отримати посилку.
  • Бонуси новим абонентам у вигляді 1000 руб на рахунок мобільного.
  • Активні користувачі картки Тінькофф Банку можуть не платити за розмови - при витратах з картки більше 10 тисяч рублів на місяць абонент отримує 600 безкоштовних хвилин на свій мобільний номер.

Минус можна назвати лише одне – неповне поширення мережі за межами великих міст. Перевірте картку покриття на сайті оператора, перш ніж замовляти сім-карту.

Як підключитися до Тінькофф Мобайл

Для підключення до Тінькофф потрібно замовити сім-карту - оператор подарувати абоненту місяць безкоштовного зв'язку (це 600 хвилин розмов по Росії та пакет інтернету). Для цього використовується офіційний сайт оператора або мобільна програма.

Для замовлення на сайті:

  1. Відкрийте вкладку «Тарифи».
  2. Виберіть потрібне поєднання послуг.
  3. Нижче заповніть невелику форму. Туди вносяться ПІБ, контактний номер, email, громадянство.
  4. Клікніть по кнопці «Замовити сім-карту».
  5. Відкриється заявка на отримання доставки, до неї впишіть свою адресу та час отримання (коли зручно зустріти кур'єра).
  6. Натисніть «Замовити доставку».

У Челябінську можна купити сім-карту, не замовляючи на сайті – вони продаються в «Зв'язному» та «Євросеті».

Новий оператор привертає до себе увагу все більшої кількості користувачів мобільного зв'язку. Все завдяки низькій ціні на послуги, а також іншим перевагам Тінькофф Мобайл.Бонуси та подарунки, відсутність підписок, вигідний роумінг, хвилини для дзвінків по всій Росії та на будь-які номери – все це пропонує Тінькофф на додаток до дешевих тарифів. Причому загальна вартість щомісячних платежів залежить від тих послуг, що обирає абонент – він знає, з чого складається абонентська плата.