Тінькофф Мобайл у Новосибірську: тарифи в Новосибірській області

Anonim

Тарифи Тінькофф Мобайл у Новосибірську – це окремі пакети хвилин та трафіку. Їхнє поєднання кожен абонент вибирає для себе сам. Для цього створено зручний конструктор на сайті та у додатку для мобільних пристроїв.

Для безлімітного використання онлайн-сервісів передбачені спеціальні опції, які також підключаються окремо. У результаті абонент платить лише за те, що сам обрав і що йому справді потрібно. Жодних нав'язаних послуг та випадкових підписок ви тут не знайдете.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Новосибірську та області

Окремих тарифних планів з фіксованим набором послуг у Тінькофф немає. Абонент створює сам свій тариф на конструкторі - на сайті або в мобільному додатку.Оператор дає на вибір по 5 пакетів хвилин і гігабайт. Є можливість вибрати тільки інтернет або хвилини для дзвінків, і не платити за непотрібні послуги. Це виходить дуже дешево. Також є варіанти з повним безлімітом на вихідні дзвінки та трафік.

Доступні наступні пакети хвилин:

  • 200 хвилин - 79 руб/міс.
  • 400 хвилин – 119 руб/міс.
  • 600 хвилин – 169 руб/міс.
  • 1200 хвилин - 299 руб/міс.
  • Безліміт – 999 руб/міс.

Якщо абонент мало розмовляє по телефону і цілий пакет йому не потрібен, тоді вибирається рядок «0 хвилин». Це варіант без абонентської плати та похвилинною тарифікацією - 2, 9 руб/хв.

Тепер розглянемо пакети інтернету та їх вартість:

  • 4 ГБ – 139 руб/міс.
  • 8 ГБ – 189 руб/міс.
  • 15 ГБ – 239 руб/міс.
  • 25 ГБ – 349 руб/міс.
  • Безліміт – 999 руб/міс.

Ті абоненти, яким не потрібен мобільний інтернет, можуть від нього відмовитися. Для цього потрібно вибрати пункт "0 ГБ". У цьому випадку вихід у мережу на сім-карті буде закритий.

Тінькофф має додаткові опції для безлімітного використання додатків. З активованою послугою трафік не враховується під час спілкування в соцмережах або месенджерах, а також при перегляді відео та прослуховування музики в онлайн-сервісах.

Ось що пропонує оператор:

  • Месенджери – 49 руб/міс.
  • Соцмережі – 59 руб/міс.
  • Музика – 59 руб/міс.
  • Відео – 159 руб/міс.

Якщо опції не потрібні, не забудьте прибрати позначки у перших двох пунктах – галочки на них стоять за замовчуванням при налаштуванні тарифу.

Для безлімітного пакета СМС також є спеціальна опція. Вона коштує 49 рублів на місяць. Це зручно для абонентів, які люблять багато спілкуватися за допомогою повідомлень. Вартість одного СМС без підключеної опції - 2, 9 рубля.

Як підключитися до Тінькофф Мобайл

Сім-карту потрібно замовляти на сайті або в мобільному додатку. Її безкоштовно привезе агент за вказаною адресою. Абонент може отримати свою посилку вдома, на роботі або в будь-якому іншому місці – як йому зручніше.

Що потрібно зробити для замовлення сім-карти:

  • Зайти на сайт оператора та замовити сім-карту - оператор пропонує перший місяць зв'язку безкоштовно.
  • Вибрати пакети хвилин, ГБ та додаткові опції для безлімітів.
  • Заповнити заявку з особистими даними – П.І.Б., телефон, електронна пошта.
  • Натиснути кнопку «Замовити сім-карту».

  • Написати адресу та зручний час для отримання.
  • Залишити коментар, якщо потрібно повідомити додаткову інформацію для оператора.
  • Натиснути «Замовити доставку».

Купити сім-карти можна і в самому Новосибірську - в салонах зв'язку «Євросєть» і «Зв'язковий». Точну адресу магазинів, де є сімки Тінькофф, дивіться на сайті оператора в розділі «Точки продажу».

Для всіх нових абонентів Тінькофф дарує бонус на рахунок для оплати мобільного зв'язку. Для цього поставте галочку у пункті під час заповнення заявки.

Зона покриття в Новосибірській області

Тінькофф зовсім недавно почав освоєння території Росії. Найбільш щільне покриття мережі спостерігається у центральній частині країни. У Сибіру та Півночі карта поширення сигналу охоплює переважно лише великі міста. У Новосибірській області особливо помітно, якщо подивитися на карту покриття. За межами міст зв'язку поки немає.

Стабільний і чіткий сигнал ловиться тільки у великих містах області – Бердськ, Іскітім, Куйбишев, Татарськ та інші.

Обов'язково перевірте на карті свій населений пункт, перш ніж замовляти сім-карту. Для цього зайдіть на сайт Тінькофф, у розділі "Мобайл" відкрийте вкладку "Карта покриття". Введіть у рядок пошуку "Новосибірська область" або назву свого міста. Карту можна наближати і віддаляти, так що за нею можна оцінити, наскільки якісним буде зв'язок у конкретній місцевості.

Якість зв'язку в регіоні

В основному по області є сигнал у 2G та 3G форматах. Мобільний зв'язок за технологією 4G доступний тільки в Новосибірську та деяких інших великих містах.

Тінькофф Мобайл – це віртуальний оператор, тобто він не має свого обладнання. Сигнал передається через вежі оператора Теле2. Тому саме від їхньої поширеності на території залежить якість сигналу. Чим ближче базова станція, тим краще і стабільнішим буде покриття мережі. Також багато залежить від ландшафту та міських будівель. Мапа покриття створюється комп'ютерною програмою, яка не враховує нерівності поверхні. Так що в деяких закритих місцевостях зв'язок може губитися.

Плюси та мінуси оператора в регіоні

Незважаючи на неповне покриття території області, у оператора Тінькофф є безліч переваг:

  • Низькі ціни на голосові дзвінки. За 200 хвилин всього 79 рублів - такого не запропонує жоден інший оператор. При цьому абонент встановлює сам обсяг послуг і сплачує лише за те, що йому потрібно.
  • Тінькофф не практикує підключення платних сервісів та підписок від себе чи сторонніх контент-провайдерів. Жодних незрозумілих списань з рахунку не буде – з рахунку знімається лише сума, яку вибрав абонент при налаштуванні свого тарифу.
  • Сім-карта Тінькофф стане чудовим варіантом для використання за кордоном. Оператор пропонує вигідні умови для дзвінків - 19, 9 руб/хв для 100 найпопулярніших країн світу, а для Європи - 11, 9 руб/хв. Можна користуватися безлімітно месенджерами за 49 рублів на день, а на решту онлайн-сервісів купити пакет зі 100 МБ на день за 149 рублів. Крім того, Тінькофф Мобайл дарує 1 ГБ інтернету за кордоном усім новим абонентам.
  • Всередині мережі завжди безкоштовні дзвінки. Хвилини не витрачаються із пакета. При похвилинній тарифікації викликів на Тінькофф коштує 0 р.
  • Пакет хвилин діє не тільки всередині свого регіону, а й по всій Росії. Міжмісто не потрібно оплачувати окремо.
  • Для користувачів карткою Тінькофф передбачені особливі умови. Якщо абонент витрачає по ній більше 10 тисяч на місяць, то йому дається безкоштовно 600 хвилин для розмов на будь-які номери.
Що може зіпсувати враження, так це неможливість використання зв'язку в маленьких селищах. При виїзді за межі великого населеного пункту мережа може перестати ловитись. У цьому випадку доведеться використовувати сімку іншого оператора, щоб залишатися на зв'язку.

При виникненні якихось труднощів чи питань звертайтеся на гарячу лінію: 8 800 555-49-29. Фахівці за 5 хвилин допомагають абоненту вирішити його проблему. Можна написати в чат через мобільний додаток - консультант докладно і чітко роз'яснить всі незрозумілі моменти при використанні зв'язку і допоможе в ситуації, що виникла.

Тинькофф Мобайл швидко розвивається, і на карті покриття постійно з'являються нові місцевості, доступні для підключення. Він має багато переваг та дає абоненту вигідні умови – дешеві дзвінки, вигідний роумінг, відсутність нав'язаних послуг та прихованих підписок. Новий оператор приваблює все більше абонентів, у тому числі в Новосибірському регіоні.