Тінькофф Мобайл у Волгограді: тарифи у Волгоградській області

Anonim

Тінькофф Мобайл запрацював у Волгоградській області 19 липня 2018 року. Саме тоді оператор оголосив про регіональну експансію, маючи намір запуститися практично по всій Росії. На сьогоднішній день він працює у 60 регіонах. У цьому огляді ми вивчимо тарифи Тінькофф Мобайл у Волгограді та розберемося, як придбати SIM-картку. Також ми вивчимо зону покриття, ключові переваги та недоліки оператора, актуальні способи підключення.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Волгограді та області

Для волгоградських абонентів Тінькофф Мобайл приготував динамічний тариф-конструктор з безліччю пакетів.Він включає пакети хвилин, пакети трафіку, безліміти та опцію з безлімітними SMS. Кожен абонент вибирає стільки послуг, скільки йому потрібно. Для початку розберемося з голосовим зв'язком.

Тінькофф Мобайл повністю скасував міжмісто. Надані їм пакети хвилин діють по всій Росії. Усього передбачено п'ять пакетів - 200 хв за 89 руб, 400 хв за 129 руб, 600 хв за 179 руб, 1200 хв за 299 руб і безліміт по країні за 999 руб. Вони діють як удома, так і в поїздках Росією (за традиційним винятком Криму та Севастополя). Відмовившись від вибору пакету, абоненти оплачують зв'язок щохвилини – 2, 9 руб/хв. При вичерпанні пакета доступні додаткові хвилини - 100 хв за 99 руб.

Інтернет-трафік також представлений п'ятьма пакетами, що діють на всій території РФ. На вибір абонентів доступні 4 Гб за 159 руб, 8 Гб за 209 руб, 15 Гб за 269 руб, 25 Гб за 399 руб та безліміт за 999 руб. Додатковий трафік коштує 99 рублів за 1 Гб.Звичайні пакети лунають безкоштовно, безлімітний – за додаткові 499 руб/міс. Також на вибір абонентів доступні безліміти:

  • Для соціальних мереж Вконтакте, Однокласники, Інстаграм та IGTV, Twitter, Snapchat, Facebook та сервіс знайомств Tinder – 59 руб (1 руб при підключенні пакета 25 Гб);
  • Для месенджерів IMO.IM, ТамТам, Facebook Messenger, WhatsApp, iMessage та Viber – 49 руб (1 руб при підключенні пакета 25 Гб);
  • Для музичних сервісів Shazam, Spotify, Apple Music, Deeser Music, Google Play Music, Zvooq, Boom, Soundcloud, Яндекс.Радіо та Яндекс.Музика – 59 руб (1 руб при підключенні пакета 25 Гб) ;
  • Для відеосервісів Vimeo, YouTube, YouTube Дітям, Twitch, Google Play Фільми, iTunes Відео та Rutube – 159 руб (1 руб при підключенні пакета 25 Гб).

Додатково оплачуються безлімітні SMS - 49 руб. Без підключення пакета вартість SMS складає 2, 9 руб/шт на будь-які російські мобільники.

Також на тарифі Тінькофф Мобайл для Волгограда та Волгоградської області (він оновлений у 2019 році) передбачені додаткові послуги та підписки – Яндекс.Музика, BOOM, Звук та MEGEGO по 169 руб, кінотеатр ОККО за 399 руб, "Прихований номер", "Визначник прихованих номерів" і "Віртуальний номер" по 99 руб, "Деталізація рахунку на папері" за 149 руб.

Тарифікація в Криму та Севастополі

У зв'язку з відсутністю мереж Теле2 в Криму та Севастополі (Тінькофф Мобайл використовує базові станції Теле2), тут встановлено альтернативну тарифікацію:

  • Будь-які вхідні дзвінки, у тому числі з місцевих та міжнародних номерів – безкоштовно;
  • Вихідні дзвінки на російські мобільники та стаціонарні номери – 2, 9 руб/хв;
  • Відправка SMS на російські мобільники – 2, 9 руб/шт;
  • Відправка SMS на міжнародні номери – 5, 9 руб/шт;
  • Мобільний інтернет без пакетів та безлімітів – помегабайтна тарифікація 1, 9 руб/Мб;
  • Міжнародний зв'язок у всіх напрямках – 59 руб/хв.

Ця тарифікація зберігається на всій території Криму та Севастополя.

Як підключитися до Тінькофф Мобайл

Підключення до Тінькофф Мобайл здійснюється трьома способами:

  • У фірмових офісах обслуговування – відвідайте один із двох офісів та отримайте SIM-карту, пред'явивши паспорт;
  • У дилерських офісах продажів – це салони-магазини Євромереж та Зв'язковий, розкидані по Волгограду та Волгоградській області;
  • З замовленням на офіційному сайті – найзручніший спосіб, у тому числі для віддалених населених пунктів.

Доставка SIM-карт Тінькофф Мобайл силами представників оператора здійснюється безкоштовно.

З офісами все зрозуміло - знаходимо на офіційній карті найближчий з них, озброюємося паспортом абонента і вирушаємо в дорогу. За відсутності бажання виходити з дому скористайтесь безкоштовною доставкою SIM-карток.

Заявки оформляються на офіційному сайті із зазначенням ПІБ абонента, регіону обслуговування (Волгоградська область), контактного телефону, адреси електронної пошти, адреси та дати доставки.

Підключився до Тінькофф оператор дарує місяць безкоштовного зв'язку.

У призначений день додому приїде представник Тінькофф із SIM-картою. Він оформить два договори - на надання послуг зв'язку та надання банківських послуг (Тінькофф надає абонентам віртуальну банківську картку з доходом 6% річних на залишок). Підпишіть договори та отримайте SIM-картку – співробітник Тінькофф допоможе встановити її та активувати.Залишилося вибрати відповідні пакети послуг та поповнити рахунок.

Аналогічним чином здійснюється перенесення номера – замовте SIM-карту на сайті оператора та отримайте її з доставкою додому чи офісу. Перенесення здійснюється протягом восьми днів. Перед замовленням SIM-картки уточніть правильність паспортних даних у свого оператора. Також необхідно повністю погасити заборгованість, інакше у перенесенні буде відмовлено.

На восьмий день після підписання договору та перевірки паспортних даних ви зможете скористатися послугами Тінькофф Мобайл.

Зона покриття у Волгоградській області

Карта покриття Тінькофф Мобайл опублікована на офіційному сайті оператора. Вона не гарантує 100% відповідність, так як на деяких ділянках зв'язку може і не бути. Можлива і обернена ситуація, коли зв'язок є там, де це не вказано. Ми рекомендуємо перевіряти якість покриття досвідченим шляхом, тим більше SIM-карту Тінькофф можна отримати абсолютно безкоштовно, не витративши жодної копійки.

Офіційна карта відображає широке покриття Тінькофф в мережах другого покоління. Воно охоплює як території населених пунктів, а й заміські території. Щодо мереж 3G, вони працюють у населених пунктах та на прилеглих територіях – на ділянках, де не живуть і не працюють люди, покриття не буде. Найбільший інтерес викликає покриття 4G з високошвидкісним інтернетом – воно охоплює Волгоград, Волзький, Середню Ахтубу, Камишин, Михайлівку, Котельникове та деякі передмістя Волгограда.

Якість зв'язку в регіоні

Реальних відгуків про Тінькофф Мобайл у Волгограді та Волгоградській області дуже мало. Загалом якістю зв'язку абоненти задоволені. Засмучує лише відсутність 4G у багатьох населених пунктах регіону та слабке покриття за містом. Але така картина характерна практично для всіх російських операторів - ніхто з них не забезпечує суцільне заміське покриття, оскільки це дуже дорого і нікому не потрібне.

Найкраще оцінити якість зв'язку самостійно, скориставшись SIM-картою Тінькофф там, де ви буваєте найчастіше – вдома, на роботі або на своїй дачі. Тільки тоді можна зробити висновок, чи влаштовує якість покриття. В одного абонента інтернет «літає», а в іншого – постійно «падає», оскільки будинок чи дача розташовуються у несприятливій зоні. Аналогічна картина простежується і в конкурентів.

Плюси та мінуси оператора в регіоні

Для початку розглянемо плюси:

  • Безкоштовна доставка SIM-карт по Волгограду та Волгоградській області – це дійсно плюс, тому що можна замовити сімку з нульовим балансом та самостійно оцінити якість зв'язку. У конкурентів безкоштовної роздачі SIM-карт немає;
  • Хороше покриття 4G на території Волгограда та в його передмістях – забезпечує швидкий додзвон та високошвидкісний доступ до інтернету;
  • Множество красивих номерів – номерна ємність для Волгограда становить 25, 5 тис. номерів;
  • В Волгограді працюють два фірмові офіси продажу та обслуговування – у торговому центрі «Європа Сіті Молл» по пр-т. ім. В. І. Леніна, д. 54Б та в ТЦ «Акварель» за адресою пр-т. Університетський, 107.

До недоліків можна включити слабку зону покриття в 4G – вона охоплює лише великі населені пункти.