Тінькофф Мобайл в Уфі: тарифи в Башкортостані

Anonim

Підбираючи вигідний тариф для мобільного, абоненти все частіше цікавляться зв'язком від Тінькофф Мобайл. Оператор пропонує тарифний план з безліччю безлімітів і недорогим міжнародним роумінгом. Башкирських абонентів цікавлять тарифи Тінькофф Мобайл в Уфі. Ми розібралися, як працює оператор у цьому регіоні.

Тарифи Тінькофф Мобайл в Уфі та Башкортостані

Основним партнером віртуального оператора Тінькофф Мобайл є оператор Теле2. Він активно розширює зону покриття, з'являючись у нових регіонах. Тінькофф використовує базові станції Теле2, маючи власні комутатори і білінг (системою, що веде тарифікацію).Там, де мереж Теле2 немає, використовуються мережі інших операторів – зокрема, Мегафону.

Тарифи в Уфі включають:

  • Пакет хвилин по Росії на мобільники та стаціонарні телефони - 200 хв за 69 руб, 400 хв за 99 руб, 600 хв за 139 руб і 1200 хв за 249 руб. Також передбачено загальноросійський безліміт за 999 руб;
  • Пакет інтернет-трафіку універсального призначення - 2 Гб за 99 руб, 5 Гб за 129 руб, 15 Гб за 229 руб і 30 Гб за 349 руб. Безлімітний доступ в інтернет обійдеться в 999 руб, а його роздача - додаткові 499 руб;
  • Безлімітний трафік для соціальних мереж за 59 руб – для Вконтакте, Facebook, Однокласники, Instagram, IGTV, Snapchat, Twitter та сервісу знайомств Tinder;
  • Безлімітний трафік для месенджерів за 49 руб – необмежене спілкування у WhatsApp, Viber, Facebook Messenger, iMessage, Tam Tam і не найпопулярнішому в Росії imo.im;
  • Безлімітний трафік для музики за 59 руб.
  • Безлімітний відеотрафік за 159 руб – необмежений перегляд роликів та трансляцією в Youtube, Twitch, iTunes Відео, Google Play Фільми, YouTube Дітям, Rutube та Vimeo.
Також можливо підключення безлімітного SMS-пакета за 49 руб. Усі пакети підключаються на 30 днів, а не на місяць.

Вартість дзвінків понад пакет становить 2, 9 руб/хв у будь-якому напрямку по Росії. Можливе підключення додаткового пакета на 100 хв за 99 руб. При вичерпанні трафіку доступ до Інтернету припиняється, але можна підключити додатковий гігабайт за 99 руб або збільшити базовий пакет. Вартість SMS без підключення безліміту складає 2, 9 руб/шт на будь-який російський мобільник.

Вартість послуг зв'язку в Криму та Севастополі

У цьому регіоні стільниковий зв'язок надається на окремих умовах. Усі вхідні виклики залишаються безкоштовними – для цього до чинного законодавства внесено відповідні поправки. Дзвінки залишаються безкоштовними навіть у тому випадку, якщо вони надходять із міжнародних номерів. Виклики по Росії (у тому числі на номери Криму та Севастополя) коштують 2,9 руб/хв. Відправка SMS на російські мобільники коштує 2, 9 руб/шт.

Дзвінки в США, Китай, Великобританію, Німеччину, Ізраїль, Індію, Канаду, Сінгапур, Фінляндію та Південну Корею при знаходженні в Криму та Севастополі коштують всього 2, 9 руб/хв – це гранично дешево. Ті, хто виходить в інші країни світу, обійдуться в 29 руб/хв. Тарифікація вихідних CMC становить 5, 9 руб/шт.

Як підключитися до Тінькофф Мобайл

Для підключення до Тінькофф Мобайл замовте SIM-карту на сайті віртуального оператора, вказавши адресу доставки (у нашому випадку він повинен знаходитися в тому регіоні, тариф якого використовуватиметься абонентом), П.І.Б., номер контактного телефону та адреса електронної пошти.

Доставка здійснюється безкоштовно.

Зона покриття в Башкортостані

У регіонах, де немає мереж Теле2, абоненти обслуговуються в мережах Мегафона з повним збереженням домашньої тарифікації - ніякого роумінгу в межах РФ (за винятком Криму та Севастополя, де діють особливі умови). Щоб подивитися, де буде працювати телефон із SIM-картою Тінькофф Мобайл, скористайтесь офіційним сайтом Мегафона, заглянувши в розділ з карткою покриття або карткою на сайті Тінькофф.

Связь у стандарті 4G присутній в Уфі, Іглино, Буздяку, Жовтневому, Кушнаренковому, Дюртюлі, Агіделі, Нефтекамську, Благовіщенську, Янаулі та інших великих населених пунктах регіону. Мережі другого (2G) та третього (3G) поколінь охоплюють у рази більші території Башкортостану.

Якість зв'язку в регіоні

Ми вже говорили, що абоненти Тінькофф Мобайл обслуговуються в Уфі та Башкирії в мережах Мегафона. Від нього безпосередньо залежить якість зв'язку. Позитивні оцінки Мегафону ставлять приблизно 6 абонентів із 10 – це відмінний показник. Крім того, мережі цього оператора отримали максимальну оцінку швидкості мобільного інтернету. Якщо потрібний безлімітний трафік, підключіться до Тінькофф Мобайл в одному з сусідніх з Башкирією регіонів.

Плюси та мінуси оператора в регіоні

Почнемо з головного мінусу – Тінькофф Мобайл в Уфі та Башкирії не працює. Щоб купити SIM-карту, доведеться їхати до сусіднього регіону. Крім того, абоненти інших операторів сплачуватимуть за дзвінок на номер абонентів Тінькофф Мобайл сусіднього регіону за тарифами міжміська (за винятком тих, у кого підключено загальноросійські пакети хвилин).

Плюси:

  • Дешевий міжнародний роумінг - у тій же Європі 100 Мб інтернету коштують 149 руб, а 1 Гб на всю поїздку - 999 руб. Безлімітні месенджери коштують 49 руб/добу, будь-які вихідні дзвінки – 11, 9 руб/хв, вхідні дзвінки – 30 хвилин за 59 руб. Якщо збираєтесь у закордонну поїздку, обирайте Тінькофф Мобайл;
  • Швидкісний мобільний інтернет – згідно зі статистикою сервісу Speedtest, Мегафон став лідером за швидкістю інтернету. Отже, абоненти Тінькофф в Уфі зможуть насолодитися швидкісним доступом до мережі (максимальна швидкість досягається в мережах 4G);
  • Відсутність роумінгу в поїздках Росією – купіть SIM-карту та подорожуйте по всій країні, користуючись домашнім пакетом.

SIM-карта Тінькофф стане в нагоді не тільки в Росії, але і за кордоном. До того ж, при підключенні абонентів чекають вигідні акції. Одна з них – 1000 рублів на рахунок під час перенесення номера від іншого оператора.Кошти необхідно витратити протягом трьох місяців, після чого залишки згоряють.

Доступні акції

Ще один плюс – це акція «Безкоштовні хвилини клієнтам Тінькофф Банк». Суть акції проста - витратите з банківської картки не менше 10000 рублів на місяць і отримайте 600 хвилин безкоштовно або знижку на старші голосові пакети.Акція носить довгостроковий характер. Додайте до 600 хвилин інтернет-пакет і отримайте дешевий тариф з безкоштовними хвилинами – чудовий спосіб заощадити на зв'язку.

У чому сенс їхати в інший регіон для підключення до Тінькофф Мобайл? Вигоди очевидні:

  • SIM-карту можна використовувати для закордонних поїздок. Міжнародний роумінг виходить дешевим і не призводить до серйозних витрат на мобільний зв'язок. У цьому відношенні Тінькофф визнаний найкращим за мінімального та середнього рівня споживання послуг;
  • Можна використовувати SIM-карту Тінькофф для доступу в інтернет – абонентів чекають великі пакети трафіку та безліміти.До речі, ніщо не заважає підключити лише безліміт, не підключаючи основний трафік. Наприклад, абонент може підключити лише безліміт для месенджерів - це обійдеться всього в 49 руб на 30 днів;
  • Зручно їздити Росією, залишаючись на зв'язку за домашнім тарифом. Як тільки в Уфі та Башкирії з'являться мережі Теле2, в регіон прийде Тінькофф Мобайл, що зробить спілкування ще вигіднішим;
  • Є безліміт для ділових людей - він обійдеться в 999 руб, тоді як у інших операторів безлімітних пакетів хвилин немає.

Крім того, разом із SIM-карткою кожен абонент отримує віртуальну банківську картку з прибутковістю 6% річних. А Тінькофф Мобайл, який вперше підключився, дарує місяць безкоштовного обслуговування, а це 600 хвилин по Росії і пакет інтернету.