Тарифи Тінькофф Мобайл у Москві та Московській області у 2019

Anonim

Тінькофф Мобайл стає все більш популярним оператором за рахунок гнучкої цінової політики та відсутності зайвих послуг. Також у нього відсутні мобільні підписки, які часто стають причиною втрати коштів. У цьому огляді ми вивчимо тарифи Тінькофф Мобайл у Москві та Московській області, а також поговоримо про регіональні відмінності.

Стисло про оператора

Тінькофф Мобайл – віртуальний оператор, який працює на технічній інфраструктурі стільникового оператора Теле2. році розпочалася комерційна експлуатація мережі.У 2018 році оператор оголосив про регіональну експансію, до кінця року він працював у 47 російських регіонах. Експансія продовжилася і в 2019 році, але вже не такими темпами.

Віртуальний оператор працює за принципом Full MVNO – це означає використання власної платформи білінгу (підраховує витрати абонентів) і власних комутаторів. Від Теле2 використовується лише базові станції. Завдяки низьким цінам, відсутності зайвих послуг та простому конструктору тарифів, він зайняв лідерські позиції, обігнавши за кількістю абонентів та прибутку двох конкурентів – це СберМобайл.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Москві

Тарифи мобільного зв'язку «великої четвірки» не можна назвати гнучкими. У більшості випадків вони не передбачають будь-яких налаштувань. Абоненти Тінькофф Мобайл формують свій тарифний план самостійно – вибирають пакети хвилин та інтернету, підключають та відключають безлімітні опції, вибирають принцип тарифікації SMS (поштучно чи безлімітно).Жодних прихованих послуг та підписок тут немає – все гранично прозоро та зрозуміло.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Московській області та Москві однакові:

  • Хвилини по Росії - 299 хв. за 99 руб., 400 хв за 139 руб., 600 хв за 199 руб. та 1200 хв за 359 руб. Безлімітні розмови обійдуться в 999 руб;
  • Інтернет-трафік загального призначення - 2 Гб за 199 руб., 5 Гб за 269 руб., 10 Гб за 389 руб. та 20 Гб за 449 руб. Безлімітний інтернет - 999 руб.;
  • Месенджери – необмежене спілкування в ТамТам, imo.im, Facebook Messenger, Viber та WhatsApp за 49 руб;
  • Соціальні мережі – безлімітні стрічки, повідомлення, фото та відео (крім зовнішніх ресурсів) за 59 руб. Підтримувані сервіси – Однокласники, Вконтакте, Snapchat, Tinder, Twitter, Facebook та Instagram (включаючи IGTV);
  • Безлімітна музика - 59 руб. за добірку сервісів Spotify, Shazam, Deezer Music, Soundcloud, Zvooq, Boom, Apple Music, Google Play Music, Яндекс.Музика та Яндекс.Радіо;
  • Відео – необмежений трафік для Vimeo, YouTube та YouTube Дітям, Twitch, Google Фільми та iTunes Відео за 159 руб.

Также абонентам доступні безлімітні SMS за 49 руб. Період оплати – 30 днів. Підключення пакетів та опцій здійснюється через мобільний додаток або особистий кабінет. Попередні розрахунки здійснюються на сайті за допомогою калькулятора.

Пакети хвилин та трафіку можна вимкнути повністю. У цьому випадку доступ в інтернет припиняється, а розмови по Росії тарифікуються щохвилини - по 2, 9 руб/хв. Плюсом такої схеми є те, що можна підключити лише сервіси, що цікавлять абонента – наприклад, тільки месенджери та соціальні мережі, якщо ніякі інші ресурси не потрібні. При підключенні безлімітного інтернету послуги відключаються – трафік стає необмеженим.

Роумінг

Вартість інтернету та дзвінків у поїздках по Росії не змінюється, також зберігається працездатність безлімітних опцій. Можна пересуватися по всій країні і залишатися на зв'язку, не замислюючись про роумінг (його тут не існувало ще до скасування). Виняток становлять Крим та Севастополь, де діє єдина тарифікація хвилин, SMS та мегабайт – 4, 9 руб. за кожну одиницю.

В європейських країнах діє роумінгова тарифікація - 100 Мб за 149 руб., Дзвінки в будь-яку точку світу - 11, 9 руб/хв. В інших країнах ціни вищі, їх можна уточнити в калькуляторі на офіційному сайті Тінькофф Мобайл, обравши напрямок поїздки. Фірмові програми оператора працюють у роумінгу безкоштовно. Також можна підключити за фіксовану добову оплату месенджери – від 49 руб/добу, залежно від напряму.

Як підключитися

Для підключення до Тінькофф Мобайл заповніть форму на офіційному сайті. Вкажіть у ній регіон проживання, П.І.Б. абонента, контактний номер телефону та електронну пошту. Тут же вказується наявність чи відсутність російського громадянства. СІМ-карту Тінькофф разом із договором доставить кур'єр – безкоштовно у будь-яку точку Росії. При підключенні діє акція – безкоштовне спілкування протягом першого місяця.

Переваги оператора

Тинькофф Мобайл отримав сотні позитивних відгуків від абонентів, що відбулися. І це цілком зрозуміло з огляду на переваги даного оператора:

  • Відсутність міжміста – пакети хвилин діють у всіх внутрішньоросійських напрямках;
  • Зручне управління послугами – у додатку або через особистий кабінет;
  • Можливість підключати безлімітні опції без основного пакета;
  • Універсальні СІМ-карти – підходять для смартфонів та планшетів;
  • Можливість вибору номера – звичайного, срібного, золотого;
  • Можливість підключити віртуальний другий номер – наприклад, для публікації оголошень на електронних дошках або в соціальних мережах;
  • Багато додаткових сервісів – Яндекс.Музика, BOOM, онлайн-кінотеатри MeGoGo та Okko;
  • До номера прив'язана віртуальна банківська карта з прибутковістю 6% річних;
  • Не потрібно ходити в офіси – діє безкоштовна доставка SIM-карток (у тому числі дублікатів).

Окремо відзначається дешевизна послуг зв'язку в міжнародному роумінгу – багато абонентів купують SIM-карти Тінькофф Мобайл спеціально для подорожей. І цей факт окремо відзначений провідними аналітичними агенціями, які оцінили низьку вартість роумінгу. Мобайл, що вперше підключився до Тінькофф Мобайл, подвоює перший платіж.Підключайтесь або переходьте зі своїм номером, отримайте економію у подорожах та щоденному спілкуванні.

Тарифи в регіонах

У регіонах тарифні плани незначно відрізняються від московських – як за вартістю, так і за обсягом послуг. Виберіть на сайті оператора свій регіон, пройдіть у розділ «Тарифи» та попрацюйте з калькулятором – він покаже розміри та вартість окремих пакетів, підрахує підсумкову абонентську плату. Як приклад візьмемо Краснодарський край, де діє така тарифікація:

    Мобільний інтернет - 4 Гб за 159 руб, 8 Гб за 209 руб, 15 Гб за 269 руб і 25 Гб за 399 руб. Анлім обійдеться в 999 руб., Як і в Москві;
  • Дзвінки по Росії - 200 хв за 89 руб., 400 хв за 129 руб., 600 хв за 179 руб і 1200 хв за 299 руб. Безлімітні розмови обійдуться в 999 руб.

Безлімітні послуги коштують стільки ж, скільки в Москві. Період оплати стандартний – 30 днів.

У СПб (Санкт-Петербурзі) та Ленінградській області діє інша тарифікація:

  • Мобільний інтернет - 2 Гб за 159 руб., 5 Гб за 209 руб., 10 Гб за 269 руб. та 20 Гб за 399 руб. Анлім коштує 999 руб.;
  • Дзвінки по Росії - 200 хв за 89 руб., 400 хв за 129 руб., 600 хв за 199 руб і 1200 хв за 329 руб. Безлімітні розмови коштують 999 руб.

Аналогічним чином змінюється тарифікація в інших регіонах.