Тінькофф Мобайл у Краснодарському краї: тарифи в Краснодарі

Anonim

Віртуальний мобільний оператор Тінькофф Мобайл працює не тільки в Москві та Санкт-Петербурзі, а й на півдні Росії – у Краснодарському краї та в Сочі. Для місцевих абонентів приготовлені тариф, що настроюється, і непогана зона покриття по регіону. У цьому огляді ми розглянемо тарифи Тінькофф Мобайл у Краснодарському краї та порушимо питання якості зв'язку, що хвилюють потенційних абонентів.

Тарифи Тінькофф Мобайл у Краснодарському краї

Тарифи в Сочі, Краснодарі та інших населених пунктах регіону збігаються повністю – жодних спеціальних умов для крайової та Олімпійської столиць немає. Всі міста краю обслуговуються за єдиним тарифним планом з гнучким вибором хвилин та трафіку. Він же включає безлімітні сервіси. Ось його наповнення:

    Голосовий зв'язок по Краснодарському краю і всій Росії, в тому числі в Крим і Севастополь - 200 хв за 89 руб, 400 хв за 129 руб, 600 хв за 179 руб і 1200 хв за 299 руб. Якщо цього мало, активуйте внутрішньоросійський безліміт за 999 руб – він діє на всі мобільники та стаціонарні телефони РФ. Оплата понад пакет або без пакета - 2, 9 руб/хв по всій РФ. Можна замовити 100 додаткових хвилин за 99 руб;
  • Інтернет-трафік – абонентам пропонуються пакети обсягом 4 Гб за 159 руб, 8 Гб за 209 руб, 15 Гб за 269 руб та 25 Гб за 399 руб. Додатковий трафік - 1 Гб за 99 руб. Найактивнішим користувачам пропонується безліміт за 999 руб. Роздача трафіку на безліміті платна - 399 руб;
  • Безлімітні месенджери за 49 руб – необмежені дзвінки, повідомлення, відеодзвінки та пересилання файлів у будь-яких напрямках.Допоможуть заощадити на класичних голосових дзвінках. Спілкуйтесь через WhatsApp, Viber, IMO.IM, iMessage для iPhone, ТамТам та Facebook Messenger у необмеженому режимі;
  • Безлімітні соціальні мережі за 59 руб – це популярні в Краснодарському краї Однокласники, Інстаграм та ВКонтакті, IGTV, Tinder (знайомства), Snapchat, Facebook та Twitter. Переглядайте стрічки, викладайте фотографії, спілкуйтеся з друзями та колегами без лімітів;
  • Музика за 59 руб – необмежений трафік для музичних сервісів Spotify, Apple Music, Shazam (розпізнавання музики), Яндекс.Музика, Deezer Music, Яндекс.Радіо, Zvooq, Google Play Music, Boom та Soaundcloud. Насолоджуйтесь прослуховуванням музичних треків без огляду на трафік. Передплата послуг оплачується окремо (або використовуються обмежені безкоштовні версії);
  • Відеосервіси за 159 руб – мультфільми, пізнавальні та розважальні передачі на YouTube Дітям, популярні відеохостинги YouTube та Rutube, сервіс ігрових стримів Twitch, а також Vimeo, iTunes Відео та Google Play Фільми.

Управління наборами послуг здійснюється через мобільний додаток або особистий кабінет на сайті Тінькофф Мобайл. Тут же підключається ще один безліміт для SMS. Його вартість становить 49 руб, він включає необмежену кількість повідомлень на всі російські номери. Період оплати за всі види послуг – 30 днів.

Міжнародні виклики в США, Китай, Великобританію, Німеччину, Ізраїль, Індію, Канаду, Сінгапур, Фінляндію та Південну Корею коштують 2, 9 руб/хв, що в рази дешевше, ніж у інших операторів. Виклики до інших країн світу – 29 руб/хв, що теж дуже дешево. Наприклад, дзвінки до країн СНД у того ж Теле2 коштують 20 хвилин, до Європи – 49 руб/хв, а до інших країн – 69 руб/хв. Відносно міжнародних дзвінків лідером за вартістю є Тінькофф Мобайл.

У Криму та Севастополі діють особливі умови тарифікації – не такі, як в інших регіонах. Усі вхідні тут безкоштовні, зокрема з міжнародних номерів.Вихідні на будь-які російські номери – 2, 9 руб/хв, SMS – 2, 9 руб/шт, 1 Мб інтернету – 1, 9 руб, дзвінки до інших країн – 49 руб/хв, SMS до інших країн – 5, 9 руб /шт.

Зона покриття в Краснодарському краї

Зона покриття Тінькофф Мобайл в Краснодарському краї охоплює практично всі населені пункти, у тому числі й гірські. Вона присутня в Краснодарі, Сочі, Туапсі, Геленджику, Новоросійську, Анапі, Темрюку, Слов'янську-на-Кубані, Кримську, Гарячому Ключі, Апшеронську, Майкопі, Білореченську, Лабінську, Армавірі, Усть-Лабінську, Кропоткіні, Гулькевичах, у всіх селах, селищах та станицях регіону.

Покриття у стандарті 4G є у всіх містах, селищах, СМТ та станицях регіону, за винятком найдрібніших. Мережі 3G охоплюють трохи більші території, а лідером є мережі 2G, що охоплюють та міжміські ділянки.Реальне покриття може відрізнятись від представленого на карті покриття, тому реальну обстановку з прийомом краще уточнювати на місці. Де працює Теле2 – там працюватиме і Тінькофф Мобайл.

Якість зв'язку в регіоні

Перебуваючи в межах населених пунктів і в межах їх приміських територій, турбуватися нема про що - швидкий додзвон, швидкість мобільного інтернету в мережах 3G становить 3-7 Мбіт/сек, в мережах 4G - до 5-12 Мбіт/сек, у окремих точках – до 20-30 Мбіт/сек. В остаточному підсумку все залежить від завантаженості базових станцій та відстані до них. Загалом Тінькофф Мобайл працює не гірше, ніж інші оператори регіону.

Плюси та мінуси оператора в регіоні

Розглянемо ключові переваги Тінькофф Мобайл у Краснодарі та Краснодарському краї:

  • Хороше охоплення, у тому числі на прибережних курортних територіях;
  • Низька вартість послуг – тариф з мінімальними пакетами трафіку та хвилин обійдеться в 248 руб/30 днів;
  • Большість безлімітів – підключайте їх окремо від базового інтернет-пакету;
  • Отсутствие межгорода – сміливо дзвоніть у будь-яку точку Росії, і навіть у сусідній Крим.

Минусом можна назвати не найкращу якість зв'язку в міжміських зонах. Втім, тут «тухнуть» і такі великі оператори, як Мегафон та Білайн – перевірено досвідом поїздок по всьому Краснодарському краю.

Як підключитися до Тінькофф Мобайл

Підключення виконується на сайті оператора – тут потрібно заповнити форму та отримати перший місяць зв'язку безкоштовно, вказавши найменування регіону, П.І.Б., контактний номер телефону та адресу електронної пошти. Також вказується наявність та відсутність російського громадянства.

При оформленні замовлення абонент може вибрати зручний для нього час прибуття кур'єра з SIM-карткою. Доставка сімок здійснюється безкоштовно у всі населені пункти регіону.