Опис тарифрв "Дом.ру": як змінити тариф

Anonim

Дом.ru є одним з найбільших в Росії провайдерів інтернету та цифрового телебачення. Людям, які звикли користуватися послугами в комплексі, компанія пропонує низку тарифних планів.

Тарифи на інтернет + ТБ для квартири

Якщо людина проживає в багатоквартирному будинку, вона може вибрати одну з чотирьох привабливих пропозицій.

Мега S

Тариф з мінімальним набором функцій, яких, втім, більшість клієнтів буде достатньо при повсякденному використанні. Meга S включає:

  • вартість підключення – 300 рублів;
  • абонентська плата – 700 р/міс;
  • безлімітний інтернет зі швидкістю до 75 Мб/с;
  • 135 каналів цифрового ТВ.

Пропозиція актуальна для домогосподарств, що використовують одночасно до трьох пристроїв. Швидкості інтернету вистачить як перегляду потокового відео, так скачування великих файлів. Правда, при одночасному виконанні зазначених дій на декількох девайсах, можливе падіння швидкості.

Для використання послуг інтернету та ТБ необхідно придбати Wi-Fi роутер та смарт-приставку. Зробити це можна самостійно, відвідавши найближчих магазин електроніки, або купивши обладнання у Дом.ru відразу або на виплат.

Плюси та мінуси Низька ціна Пакет із двох послуг Можливість використання додаткових функцій Швидкості інтернету не достатньо для комфортного перегляду відео на кількох пристроях

Для підключення тарифного плану необхідно залишити заявку на сайті domru.ru, вказавши свої дані. Після цього з клієнтом зв'яжеться оператор кол-центру, який уточнить деталі та призначить дату, коли майстер зможе налаштувати обладнання.

Також підключитися до послуг провайдера можна в будь-якому офісі компанії, які розташовані в більшості великих міст Росії. А якщо ви вже є клієнтом Дом.ru, то для переходу на ТП, що сподобався, можна скористатися особистим кабінетом за адресою lk.domru.ru.

Мега M

Оптимальний варіант для більшості клієнтів. Цей тарифний план поєднує у собі достатню швидкість інтернету, якої вистачить на вирішення більшості завдань, і навіть розширений пакет каналів разом із невисокою абонентської платой:

  • вартість підключення – 300 рублів;
  • абонентська плата – 800 р/міс;
  • безлімітний інтернет зі швидкістю до 100 Мб/с;
  • 158 каналів цифрового ТВ.

На відміну від тарифу Мега S, на Мега M можна дивитися цифрове телебачення одночасно на п'яти пристроях. Це можуть бути як телевізори, так і інші гаджети на зразок смартфонів або планшетів. Враховуючи розмір абонентської плати, цей тариф виглядає найкращою пропозицією Дом.ru для квартири.

Плюси та мінуси Оптимальна ціна Розширений пакет каналів Перегляд ТБ на п'яти пристроях Підписка «Пробуй кіно» активується за додаткову плату

Щоб підключитися до зазначеного тарифу, можна або самостійно відвідати офіс провайдера, або залишити заявку на сайті domru.ru. Останній варіант є найбільш зручним, оскільки від клієнта потрібно лише заповнити невелику анкету та дочекатися дзвінка оператора.

Тим, хто користується одним із тарифів лінійки «Мега» і бажає перейти на Мега М, не потрібно заново оформлювати заявку на підключення. Достатньо авторизуватися в особистому кабінеті, розташованому за адресою lkdomru.ru, і вибрати тарифний план, що цікавить.

Мега L

Продвинутый тарифний план Дом.ру серед пропозицій для мешканців багатоквартирних будинків. Особливості тарифу:

  • вартість підключення – 300 рублів;
  • абонентська плата – 900 р/міс;
  • безлімітний інтернет зі швидкістю до 250 Мб/с;
  • 158 каналів цифрового ТВ.

В рамках акції при підключенні тарифу Мега L розмір абонентської плати на перші 3 місяці використання становитиме 800 р/міс.

Головною фішкою Мега L є висока швидкість інтернету. 250 Мб/с – це великий заділ для організації повсякденної діяльності всіх членів сім'ї. Швидкості вистачить для того, щоб дивитися відео в максимальній якості та паралельно завантажувати файли значних розмірів.

Плюси та мінуси Акція при підключенні Безліч каналів цифрового ТБ Одночасний перегляд телебачення на п'яти пристроях Високошвидкісний інтернет Після перших 3 місяців використання розмір АП збільшиться до 900 р/міс.

Залишити заявку на підключення Мега L можна на сайті domru.ru, перейшовши на сторінку тарифного плану. Користувачеві необхідно заповнити маленьку анкету та зв'язатися зі співробітником Дом.ru.

Також для Мега L доступний перехід з будь-якого іншого тарифного плану лінійки через особистий кабінет, що розташовується за адресою lkdomru.ru.

Мега XL

Безкомпромісна пропозиція для тих, хто не звик собі відмовляти ні в чому. Мега XL – це тарифний план із безпрецедентною швидкістю інтернету, а також величезним пакетом каналів цифрового телебачення:

  • вартість підключення – 300 рублів;
  • абонентська плата – 1100 р/міс;
  • безлімітний інтернет зі швидкістю до 500 Мб/с;
  • 196 каналів цифрового ТВ.

В рамках акції при підключенні тарифу Мега XL розмір абонентської плати в перші 3 місяці використання становитиме 900 р/міс.

Мабуть, основною перевагою тарифу є швидкість інтернету, що досягає 500 Мб/с. За наявності роутера, здатного витягувати подібну потужність, користувач може безперешкодно завантажувати великі файли та одночасно стримувати відео з монітора комп'ютера.

На окрему увагу заслуговує пакет цифрового ТБ. Він включає майже 200 каналів для кожного члена сім'ї. Тому, якщо вдома послугами інтернету та ТБ користується більше трьох осіб, ця пропозиція є оптимальним варіантом, незважаючи на розмір абонентської плати.

Плюси та мінуси Акція для нових клієнтів Широкий спектр ТВ-каналів Коректна робота відразу на всіх домашніх гаджетах Надшвидкісний інтернет Розмір абонентської плати Особливі вимоги до обладнання для досягнення максимальних швидкостей

Як і у разі будь-якого тарифного плану лінійки «Мега», заявка на підключення залишається на сайті domru.ru або у фізичному відділі продажів провайдера.

Тим, хто вже є клієнтом Дом.ру рекомендується переходити на тариф за допомогою особистого кабінету, доступного за адресою lk.domru.ru.

Тарифи на інтернет + ТБ для приватного будинку

Жителям приватного сектору відомо, як складно буває підключити інтернет та цифрове телебачення в умовах віддаленості від густозаселених районів міста. Але компанія Дом.ру пропонує комбіновані тарифи не тільки для багатоквартирних, але і для приватних будинків.

Пропозиція дійсна не для всіх регіонів Росії.

Сучасний будинок S

Базовий тарифний план, який включає лише основні послуги за привабливою ціною:

  • абонентська плата – 1150 р/міс;
  • безлімітний інтернет зі швидкістю до 50 Мб/с;
  • 156 каналів цифрового ТВ.

Певним недоліком виглядає швидкість інтернету, якої вистачить лише для веб-серфінгу та перегляду відео в середній якості.Крім того, якщо до мережі підключиться кілька людей, інтернет почне працювати ще менш стабільно. Втім, це не проблема, якщо подібними послугами користуються не всі члени сім'ї.

Плюси та мінуси Вигідна ціна Достатня кількість каналів Відсутність додаткової плати за підключення Низька швидкість інтернету

Підключитися до тарифу Сучасний будинок S можна на сайті провайдера domru.ru, залишивши онлайн-заявку. В анкеті необхідно вказати адресу електронної пошти та інші контактні дані, щоб для уточнення деталей підключення з вами міг зв'язатися співробітник компанії

Якщо ви вже використовуєте один із тарифів «Сучасний дім» і хочете перейти на пропозицію з приставкою «S», то нову заявку на підключення залишати не потрібно. Достатньо авторизуватися на сайті lk.domru.ru та змінити тарифний план у відповідному розділі.

Сучасний будинок L

Оптимальний варіант для людей, які постійно проживають у приватному будинку. В рамках тарифу клієнт отримує:

  • абонентська плата – 1450 р/міс;
  • безлімітний інтернет зі швидкістю до 100 Мб/с;
  • 194 каналу цифрового ТВ.

Кількість каналів цифрового ТБ і швидкість інтернету можуть відрізнятися залежно від регіону підключення.

Окрім збільшеної швидкості інтернету, якої в «Сучасному домі L» вистачає для вирішення будь-яких базових завдань усім членам сім'ї, Дом.ру пропонує широкий спектр каналів цифрового телебачення. При цьому ціна не виглядає занадто завищеною, враховуючи складності при підключенні приватних будинків.

Плюси та мінуси Багато каналів Інтернет для ігор та фільмів Не потрібно платити за підключення Далеко не у всіх регіонах доступно 194 канали

Свою заявку на підключення до тарифу можна залишити на сайті domru.ru.

Крім того, ви можете не чекати дзвінка оператора кол-центру та оформити моментальний перехід з одного з інших тарифів лінійки «Сучасний дім» за допомогою особистого кабінету (lk.domru.ru).

Сучасний будинок XXL

Тарифний план з функціями, що відповідають пропозиціям для багатоквартирних будинків:

  • абонентська плата – 2000 р/міс;
  • безлімітний інтернет зі швидкістю до 200 Мб/с;
  • 194 каналу цифрового ТВ.

Крім великої кількості цифрових каналів «Сучасний будинок XXL» пропонує максимально можливу швидкість, яку тільки можуть забезпечити провайдери приватного сектора.200 Мб/с – це показник, здатний задовольнити потреби як звичайних користувачів, а й контент-мейкерів. Словом, інтернету вистачить на всю сім'ю.

Плюси та мінуси Цифрові канали на будь-який смак Висока швидкість інтернету Безкоштовне підключення Розмір абонентської плати

Щоб залишити заявку на підключення тарифу «Сучасний будинок XXL» слід відкрити сайт domru.ru та перейти на сторінку вказаної пропозиції. Далі залишиться заповнити коротку форму та дочекатися дзвінка оператора кол-центру.

Для оформлення переходу з іншого тарифного плану лінійки «Сучасний дім» слід скористатися ресурсом lk.domru.ru.

Тарифи тільки для інтернету

Багатьом людям не потрібне цифрове телебачення Дом.ру, а потрібен лише домашній інтернет. У цьому плані провайдер також має кілька пропозицій на будь-який смак і гаманець.

Mega S

Вартість підключення – 200 рублів.

Розмір абонентської плати – 550 р/міс.

Найпростіший тарифний план, що пропонує використання домашнього інтернету зі швидкістю 75 Мб/с. Цього показника вистачить для вирішення повсякденних завдань, але в той же час одночасне підключення кількох членів сім'ї може ускладнити доступ до мережі.

Тарифний план доступний не в усіх регіонах країни.

Плюси та мінуси Підходить для будь-яких роутерів Низька ціна Не найвища швидкість інтернету

Щоб підключитися до тарифу, потрібно залишити заявку на сайті domru.ru. Після заповнення даних залишиться дочекатися дзвінка оператора кол-центру та обговорити деталі підключення.

Якщо ви вже є користувачем послуг домашнього інтернету від компанії Дом.ru, то для переходу на інший тарифний план сімейства «Мега» можна звернутися за допомогою інтерфейсу особистого кабінету (lkdomru.ru).

Mega M

Вартість підключення – 200 рублів.

Розмір абонентської плати – 650 р/міс.

Плюси та мінуси Немає особливих вимог до обладнання Недорогий тариф Швидкості не вистачить для великої родини

Підключення здійснюється через сайт domru.ru, де потрібно заповнити заявку та зв'язатися з оператором кол-центру для уточнення деталей договору та термінів, коли майстер зможе налаштувати обладнання.

Для тих, хто є клієнтом Дом.ру, передбачена послуга переходу на «Мега М» з іншого тарифного плану лінійки на сайті lk.domru.ru.

Mega L

Вартість підключення – 200 рублів.

Розмір абонентської плати – 750 р/міс.

Просунутий тариф, який пропонує дуже високу швидкість інтернету аж до 250 Мб/с. Це відмінний варіант для великої родини, де кожна людина дивиться відео, грає або завантажує файли значних розмірів.

Плюси та мінуси Дуже висока швидкість інтернету Всього на 100 рублів дорожче «Мега М» Не кожен роутер здатний підтримувати заявлену швидкість

Для підключення послуги інтернету рекомендується використовувати офіційний сайт domru.ru, де клієнту потрібно лише залишити заявку та зв'язатися з оператором кол-центру.

Діючим клієнтам Дом.ру залишати заявку та платити за підключення не потрібно. Достатньо авторизуватися у своєму особистому кабінеті, розташованому за адресою lk.domru.ru, після чого вибрати тариф, що цікавить.

Mega XL

Вартість підключення – 200 рублів.

Розмір абонентської плати – 950 р/міс.

Найпростіший тарифний план серед інтернет-пропозицій від Дом.ру. У рамках «Мега XL» користувач отримує доступ до глобальної мережі на швидкості до 500 Мб/с. Цей показник здатний задовольнити потреби великої сім'ї, в якій кожна людина зайнята улюбленою справою від ігор та навчання до перегляду відео та стримінгу. Плюси та мінуси Безпрецедентна швидкість Задовольняє потреби 8-10 осіб Висока ціна Потрібен потужний роутер

До цього тарифного плану можна підключитися, залишивши заявку на сайті domru.ru.

Ті, хто вже користується послугами Дом.ru, але хоче прокачати швидкість інтернету, можуть перейти на тариф через сайт lk.domru.ru після проходження авторизації.

Сучасний будинок 100

Розмір абонентської плати – 900 р/міс.

Плюси та мінуси Немає серйозних вимог для вибору роутера Швидкості не вистачить великої родини

Підключення послуги відбувається через сайт domru.ru, де користувач залишає заявку. Крім того, можна звернутися до фізичного офісу продажу Дом.ру.

Для тих, хто використовує тарифний план лінійки «Сучасний дім», перехід на інтернет зі швидкістю 100 Мб/с доступний на сайті lk.domru.ru.

Сучасний будинок 400

Розмір абонентської плати – 1250 р/міс.

Тарифний план для приватного сектора, який забезпечує швидкість інтернету до 400 Мб/с. Якщо ваш роутер відповідає подібній потужності, то ви можете сміливо скористатися цією пропозицією, щоб підключити до мережі всіх членів великої сім'ї.

Плюси та мінуси Надвисока швидкість інтернету Не надто дорогий тариф, враховуючи швидкість Необхідне просунуте обладнання

Щоб підключитися до тарифу, потрібно залишити заявку на сайті domru.ru. Після заповнення даних залишиться дочекатися дзвінка оператора кол-центру та обговорити деталі підключення.

Тарифи для телебачення

Послуги цифрового ТБ без використання інтернету надаються компанією Дом.ру в рамках пакету «Стартовий+» за 200 р/міс. До нього входять усі основні канали. Але якщо ви захочете урізноманітнити контент, можна активувати один або кілька додаткових пакетів:

  • Матч! Спорт (спортивні канали) – 400 р/міс;
  • Кіно та музика HD (тематичні канали у форматі високої чіткості) – 200 р/міс;
  • Безсоння (канали 18+) – 230 р/міс;
  • КХЛ HD (хокейний канал) – 149 р/міс;
  • Налаштування кіно (5 каналів для кіноманів) – 400 р/міс;
  • Умка (пакет дитячих каналів) – 299 р/міс;
  • Мікс HD (канали з найкращими серіалами) – 200 р/міс;
  • Матч! Прем'єр (канал про російський футбол) - 299 р / міс;
  • Матч! Футбол (3 футбольні канали) – 399 р/міс;
  • Amedia Premium HD (канал із серіалами HBO) – 199 р/міс;
  • Дощ (незалежний російський телеканал) – 240 р/міс;
  • Геймер (кіберспортивні канали) – 99 р/міс;
  • Дивовижна планета (науково-популярні канали) – 199 р/міс;
  • Дорама (канал для поціновувачів східної культури) – 200 р/міс;
  • Русское кино – 149 р/мес.

Крім того, через Дом.ру ви можете активувати доступ до онлайн-кінотеатрів START, MEGOGO та Amediateka за зниженою ціною. Для більш детальної інформації необхідно відвідати сайт domru.ru.