Тарифи Теле2 в Москві та Московській області

Anonim

Тарифи оператора Теле2 у Москві. Особливості кожного тарифного плану, переваги та недоліки, розмір абонентської плати. Поради щодо вибору кращого тарифу.

Скрізь онлайн

Найпопулярніший тариф Tele2 для москвичів. Пропозиція поєднує в собі значний пакет хвилин для дзвінків по всій Росії, багато інтернету та SMS. За 500 р/міс клієнт отримує:

  • безлімітні розмови всередині мережі;
  • 500 хвилин на дзвінки по всій країні;
  • 50 СМС;
  • 40 Гб трафіку;
  • безлімітний інтернет у соцмережах та месенджерах.

Окрім послуг, що входять до складу тарифу, користувачам надає доступ до онлайн-кінотеатру Wink, де на вибір пропонується 20 тисяч фільмів та 100 телеканалів абсолютно безкоштовно.

Плюси та мінуси Великий обсяг пакету хвилин Багато інтернету Безлімітні соцмережі та месенджери Оптимальна ціна Всього 50 безкоштовних СМС у складі щомісячного пакету послуг

Перейти на Теле2 з тарифом «Всюди онлайн» можна за допомогою інтерфейсу сайту tele2.ru, де новим клієнтам пропонується оформити заявку на підключення. У цьому випадку SIM-картка буде доставлена ​​клієнтом. Крім того, можна скористатися послугою самодзвінка. А ще сімку завжди можна придбати в салонах зв'язку Tele2 на території Москви.

При замовленні кількох SIM-карток з тарифним планом «Всюди онлайн» можна отримати знижку до 15% на щомісячну абонентську плату.

Перехід на «Скрізь онлайн» здійснюється за допомогою особистого кабінету, доступного за адресою tele2.ru, або через офіційний додаток «Мій Теле2», який можна завантажити в Google Play або App Store.

Скрізь онлайн+

Тариф, який пропонує клієнтам ті самі переваги «Скрізь онлайн», але в розширеному форматі. Більше інтернету та більше розмов всього за 600 р/міс. Щомісячний пакет має такий вигляд:

  • безкоштовні розмови всередині мережі;
  • 600 хвилин на дзвінки по Росії;
  • 50 СМС;
  • 80 Гб трафіку;
  • безлімітний інтернет при використанні соціальних мереж та месенджерів.

Як і у випадку з менш розвиненим тарифним планом, користувачі Теле2 отримують доступ до онлайн-сервісу Wink з безкоштовними фільмами та телеканалами. А при оформленні відразу кількох SIM-карток можна отримати знижку на абонентську плату.

Плюси та мінуси 600 хвилин на розмови по Росії та безлімітні дзвінки всередині мережі 80 Гб трафіку з можливістю використання смартфона як точка доступу Wi-Fi Трафік не враховується в соціальних мережах та месенджерах Скромний пакет SMS

Підключитися до Теле2 з тарифом «Скрізь онлайн+» можна на сайті tele2.ru, залишивши попередню заявку. Для цього необхідно заповнити невелику анкету, після чого зв'яжуться з клієнтом, щоб уточнити деталі доставки SIM-картки. Також придбати сімку можна в офлайн-офісах Tele2 на території Москви.

Діючі абоненти оператора можуть скористатися інтерфейсом особистого кабінету на сайті Теле2 або в мобільному додатку «Мій Теле2». Достатньо зареєструватися, відкрити розділ «Тарифи» та натиснути кнопку «Підключити» навпроти «Скрізь онлайн+».

Мій онлайн

Базовий тарифний план, який відрізняється невеликою абонентською платою (400 р/міс), достатньою кількістю інтернет-трафіку та величезною кількістю хвилин для розмов по Росії. На тарифі «Мій онлайн» абонент щомісяця отримує:

  • безкоштовні дзвінки абонентам Теле2;
  • 500 хвилин інші виклики по России;
  • 15 Гб трафіку;
  • безлімітний інтернет у соцмережах та месенджерах.

Тарифний план «Мій онлайн» можна налаштувати під себе в особистому кабінеті або мобільному додатку Теле2, змінивши пакет хвилин або інтернету.

Оскільки ця пропозиція стосується економ-сегменту, доступ до онлайн-кінотеатру Wink не надається. Крім того, незважаючи на безлімітні соцмережі та месенджери, трафік у YouTube буде враховуватися.

Плюси та мінуси Вигідна ціна Великий пакет хвилин Безкоштовні соцмережі та месенджери Відсутня пакет СМС

Перехід з іншого оператора зв'язку на «Мій онлайн» здійснюється через сайт tele2.ru, де необхідно залишити заявку з короткою інформацією про себе. Також покупка нової SIM-картки доступна в офісах Теле2.

На «Мій онлайн» можна перейти з будь-якого іншого тарифного плану Tele2використовуючи інтерфейс особистого кабінету або мобільного додатку для Android та iOS..

Мій онлайн+

Розширена версія тарифу «Мій онлайн» з великим пакетом хвилин та достатньою кількістю трафіку для задоволення повсякденних потреб. За 550 р/міс абонент отримує:

  • безкоштовні розмови всередині мережі;
  • 800 хвилин на інші дзвінки;
  • 20 Гб трафіку;
  • безлімітний інтернет у соцмережах та месенджерах.

Відмінною рисою «Мій онлайн+» є той факт, що в щомісячний пакет хвилин включені дзвінки не тільки в поїздках Росією, а й виклики, що здійснюються з Фінляндії та Чорногорії.

Плюси та мінуси 800 хвилин для дзвінків у поїздках країною, а також з Фінляндії та Чорногорії Достатній пакет трафіку Безлімітні соцмережі та месенджери У пакет не включено СМС

Для переходу на Теле2 з тарифом «Мій онлайн+» можна скористатися інтерфейсом сайту tele2.ru. Там же є функція гнучкого налаштування тарифного плану під свої потреби. Крім того, замовити сімку можна в будь-якому офісі оператора.

Якщо ви є чинним клієнтом Tele2, для переходу на «Мій Онлайн+» з іншого тарифу найзручніше використовувати особистий кабінет або мобільний додаток. Для виконання операції достатньо пройти авторизацію та зробити пару кліків.

Моя розмова

Економічний тарифний план за 300 р/міс для тих, хто мало сидить в інтернеті, але часто спілкується телефоном. У щомісячний пакет входять такі послуги:

  • безлімітні Теле2;
  • 200 хвилин на дзвінки в домашньому регіоні;
  • 6 Гб трафіку.

Незважаючи на привабливу абонентську плату, «Моя розмова» має більше недоліків, ніж переваг. Вони виражаються не тільки у відсутності безлімітного доступу до соцмереж та месенджерів, але й в інших нюансах, про які Tele2 пише маленькими літерами.

Плюси та мінуси Безпрецедентно низька ціна для Москви Залишок пакета хвилин і гігабайт переноситься на наступний місяць Пакет хвилин призначений лише для домашнього регіону Скромний обсяг трафіку Відсутній пакет SMS-повідомлень

Якщо ви все-таки вирішили перейти на Tele2 з тарифом «Моя розмова», рекомендується скористатися офіційним сайтом tele2.ru, щоб залишити заявку на підключення. Альтернативним варіантом є самостійне відвідування офісу оператора.

Діючі клієнти Теле 2 можуть змінити тариф, перейшовши на «Мою розмову» через особистий кабінет на сайті tele2.ru або в офіційному мобільному додатку. Воно доступне як для Айфонів, так і для Андроїд-смартфонів.

Безліміт

Ультимативна пропозиція для тих, хто практично не виходить з інтернету. У складі щомісячного пакету за 800 р/міс маса опцій, які будуть корисні активним користувачам:

  • безкоштовні дзвінки всередині мережі;
  • 500 хвилин на розмови по всій країні;
  • 50 SMS;
  • 40 Гб трафіку;
  • безлімітний інтернет.

На відміну від пропозицій інших операторів з безлімітним інтернетом, Теле2 в Москві дозволяє ділитися гігабайтами з іншими користувачами. Це дуже зручна функція, якщо у друзів чи родичів не активовано безліміт.

Плюси та мінуси Безлімітний інтернет Можливість ділитися гігабайтами Великий пакет хвилин Маленький пакет СМС Висока ціна

За бажанням перейти на Теле2 з тарифом «Безліміт» рекомендується залишати заявку на підключення через сайт tele2.ru. Достатньо заповнити коротку анкету, і SIM-картка буде у вас. Також можна самостійно відвідати офіс оператора.

Tele2 пропонує здійснити перехід з послуг інших операторів за умови збереження номера.

Діючі клієнти Tele2 для переходу з інших тарифів на «Безліміт» можуть скористатися інтерфейсом особистого кабінету або мобільного додатка.

Лайт

Один із найпростіших і недорогих тарифів Теле2 для тих, хто звик платити не щомісяця, а щодня. У складі «Лайту» за 12 р/день такі послуги:

  • безлімітні дзвінки на Теле2;
  • 10 Гб трафіку.

Тарифний план підійде тим людям, які спілкуються з абонентами Tele2. Для дзвінків на номери інших операторів «Лайт» не підходить.

Плюси та мінуси Непоганий обсяг трафіку для такої ціни Безлімітні дзвінки всередині мережі Не найкраще співвідношення ціна/послуги Відсутній пакет хвилин для дзвінків на номери інших операторів, а також відсутні безкоштовні SMS

Щоб підключитися до Теле2 з тарифів «Лайт», необхідно залишити заявку на сайті tele2.ru. Крім того, можна самостійно відвідати офіс оператора та придбати SIM-карту.

Діючі клієнти Tele2 можуть перейти на «Лайт» з будь-якого іншого тарифу за допомогою особистого кабінету або офіційної мобільної програми, доступної в Google Play та App Store.

Ігровий

Тарифний план, розроблений спеціально для геймерів, які дивляться гайди на YouTube і ведуть стриму в Twitch. За 890 р/міс абонент отримає:

  • безлімітні дзвінки всередині мережі;
  • 700 хвилин на розмови з клієнтами інших операторів;
  • 100 СМС;
  • 30 Гб трафіку;
  • безлімітні стрімінгові сервіси

Окрім незаперечних переваг, що стосуються розширеного пакету послуг, клієнти на ТП «Ігровий» отримують бонуси від команди Wargaming. Зокрема, геймери оцінять безкоштовний преміум-аккаунт у «Танках» на необмежений термін, танк T-44-100 (8 рівень), навчений на 100% екіпаж та перепустку на заходи.

Умови тарифного плану дійсні не тільки в Москві, а й у Московській області.

Плюси та мінуси Великий обсяг трафіку з безлімітними YouTube та Twitch Практично необмежену кількість хвилин для дзвінків по Росії Бонуси від Wargaming Розмір абонентської плати

Для підключення тарифного плану Теле2, розробленого спеціально для геймерів, та здійснення переходу з SIM-картою іншого оператора потрібно відвідати сайт tele2.ru та залишити заявку.

Діючі клієнти Tele2 можуть перейти на «Ігровий», використовуючи особистий кабінет або офіційну мобільну програму оператора.

Преміум

Тарифний план для Москви та Московської області, який практично не має обмежень. Всередині ТП «Преміум» за 1800 р/міс ховаються:

  • безлімітні розмови з абонентами Теле2;
  • 2000 хвилин на дзвінки по всій країні;
  • 500 СМС;
  • безлімітний інтернет;
  • безкоштовне використання послуги «Безлімітний інтернет за кордоном;
  • обслуговування за виділеною лінією.

Таким чином, «Преміум» є найбільш передовим та насиченим тарифів Tele2, який орієнтований на ділових людей. Якщо ви не звикли собі ні в чому відмовляти, то цей тарифний план стане ідеальним вибором.

Плюси та мінуси Безлімітний інтернет Практично необмежену кількість хвилин для довгих розмов Пільговий роумінг Пакет з 500 SMS Дуже висока ціна

Тим, хто ще не є абонентам Теле2, рекомендується підключати тариф через сайт tele2.ru. Просто залиште заявку та дочекайтеся дзвінка співробітників оператора. Крім того, купити СІМ-карту можна в салонах зв'язку Tele2.

На «Преміум» можна перейти з будь-якого іншого тарифу з лінійки Теле2. Для цього необхідно авторизуватися в особистому кабінеті або мобільному додатку, а потім натиснути кнопку «Підключити» навпроти пропозиції, що цікавить.

Інтернет для пристроїв

Тарифний план за 1300 р/міс для планшетів, модемів та роутерів з безлімітним інтернетом. SIM-карта з цим тарифом працює у смартфоні тільки на здійснення дзвінків та відправку СМС.

Для підключення ТП «Інтернет для пристроїв» не обов'язково вносити щомісячний платіж у повному обсязі.

Плюси та мінуси Безлімітний інтернет Знижка при купівлі кількох СІМ-карт Висока ціна Тільки 40 Гб на максимальній швидкості

Підключитися до тарифу «Інтернет для пристроїв» можна тільки в офіційному офісі продажів Теле2 або на сайті tele2.ru після заповнення короткої інформації про себе.

Інтернет для речей

Недорогий тарифний план для розумних пристроїв розумного будинку, включаючи смарт-годинник. Розмір абонентської плати складає всього 100 р/міс, а до складу щомісячного пакету входять такі послуги:

  • 30 хвилин на дзвінки по Росії;
  • 100 SMS;
  • 300 Мб трафіку.

При оплаті тарифу на рік уперед можна отримати знижку у розмірі 34%.

Плюси та мінуси Великий пакет СМС Безпрецедентно низька ціна Додаткові знижки Мало інтернету Скромний пакет хвилин

Перейти на тарифний план можна тільки шляхом придбання нової SIM-картки. Зробити це можна в одному з численних офісів продажів Теле2 або на сайті tele2.ru, надіславши заявку.

Класичний посекундний

Тариф для тих, хто звик цілком і повністю контролювати свої витрати. На ТП "Класичний" немає абонентської плати, а дзвінки тарифікуються посекундно. Тарифний план пропонує наступні розцінки:

  • звонки на Теле2 Росії та номери інших операторів у домашньому регіоні – 3 р/хв;
  • дзвінки на інші номери Росії – 9 р/хв;
  • звонки в СНД – 30 р/хв;
  • дзвінки в Європу та країни Балтії – 49 р/хв;
  • розмови з абонентами з інших країн – 69 р/хв;
  • супутниковий зв'язок – 399 р/міс;
  • СМС у домашньому регіоні – 1, 5 рубля;
  • СМС Росією – 2, 5 рубля;
  • ММС Росією – 5, 5 рубля;
  • 10 Мб трафіку – 15 рублів.

Тариф підійде лише тим, хто рідко користується послугами зв'язку та ніколи не виходить в інтернет. В іншому випадку «Класичний» стане вкрай невигідною пропозицією.

Плюси та мінуси Відсутність абонентської плати Посекундна тарифікація Безлімітні дзвінки на Теле2 всередині домашнього регіону Дорогі послуги зв'язку при частому спілкуванні

Щоб підключитися до Теле2 з тарифом «Класичний посекундний», необхідно відвідати офіс оператора або залишити заявку на сайті tele2.ru. Після цього з вами зв'яжеться співробітник кол-центру та уточнить деталі доставки SIM-картки. Крім того, доступний перехід з будь-якого іншого ТП Tele2 в особистому кабінеті або офіційному мобільному додатку.

Класичний

Найпростіший тарифний план з похвилинною тарифікацією. Оскільки ТП не передбачає наявність абонентської плати, кожну послугу необхідно оплачувати за фактом:

  • Безліміт на Теле2 в домашньому регіоні;
  • звонки на Теле2 Росії - 3 р / хв;
  • звонки абонентам інших операторів у домашньому регіоні – 2, 5 р/хв;
  • дзвінки на інші номери Росії – 9 р/хв;
  • розмови з абонентами з СНД – 30 р/хв;
  • дзвінки в Європу та країни Балтії – 49 р/хв;
  • розмови з абонентами з інших країн – 69 р/хв;
  • супутниковий зв'язок – 399 р/міс;
  • SMS у домашньому регіоні – 1, 5 рубля;
  • SMS по Росії - 2, 5 рубля;
  • MMS Росією – 5, 5 рубля;
  • 10 Мб інтернету – 15 рублів.

Тариф практично повністю повторює «Класичний посекундний» за винятком того, що тут вигідніші дзвінки в домашньому регіоні на номери інших операторів, а також є похвилинна тарифікація.

Плюси та мінуси Немає абонентської плати Недорогі дзвінки у домашньому регіоні Безлімітні дзвінки на Теле2 (тільки у домашньому регіоні) Не підходить активним користувачам

Якщо ви абонент іншого оператора, але хочете перейти на Теле2 з тарифним планом «Класичний», рекомендується залишити заявку на сайті tele2.ru або звернутися в офлайн-офіс оператора. Також можна здійснити перехід з будь-якого іншого ТП в особистому кабінеті або мобільному додатку.

Як обрати найкращий тариф

Tele2 пропонує клієнтам безліч тарифних планів. Щоб вибрати найбільш підходящий, рекомендується діяти за наступною інструкцією:

  1. Визначте, як часто ви користуєтеся інтернетом, здійснюєте дзвінки та відправляєте SMS.
  2. Позначте максимальну суму, яку ви готові викласти за послуги зв'язку.
  3. Составте свої вимоги з тарифними планами Tele2.

Для власників USB-модемів і роутерів єдино вірним тарифом є ​​«Інтернет для пристроїв». Класичним користувачам смартфонів, які сидять в інтернеті та активно спілкується, підійде тарифний план «Мій онлайн». По-перше, він недорогий. По-друге, даний ТП піддається гнучкому настроюванню.

Тим, кому потрібен інтернет без обмежень, варто порекомендувати «Безліміт». А фанати World of Tanks оцінять пропозицію під назвою «Ігровий». Зрештою, бізнесмени, які перебувають у частих роз'їздах і буквально не відривають трубку від вуха, можуть вибрати тариф «Преміум».