Найдорожчі та найкрутіші кросівки у світі: рейтинг

Anonim

Як вибрати кросівки. Рейтинг найдорожчих і найкрутіших кросівок. Опис і скільки коштують.

Таку назву ці кросівки отримали після того, як відомий баскетболіст Майкл Джордан зміг здобути перемогу на матчі навіть будучи хворим.
Найменування Опис Ціна Рейтинг
UNDFTD x Nike Air Jordan 4 Retro Дана пара кросівок була випущена в результаті спільної роботи снікер-магазину UNDFTD і відомим брендом Nike. У світ вийшло всього 72 пари кросівок, а придбати цю пару можна було тільки на аукціоні.

Поверхня взуття полита оливковим нубуком, а також має помаранчеві та чорні вставки. Крім цього, в комплекті із взуттям йде патч на липучках, яких кріпиться на язичок кросівок.

Основною особливістю цієї пари і те, що розробники постаралися втілити у ній військову естетику.

$18 500 ★★★★★
Nike Air Jordan 5 Retro Michigan Fab Five Представлена ​​пара кросівок була створена організацією Nike та університетом Мічиган. Модель створювалася на честь відомої баскетбольної команди під назвою Fab Five, яка виступала на іграх 90-х років.

Крім того, на самих кросівках є патчі з написами: «Вітаємо» та «Переможців», що також є даниною у спадок команди.

Також, варто відзначити, що на п'яті є значок «Fab Five», який виглядає як жест схрещених пальців.

Всі випущені пари були подаровані близьким друзям та родичам. Але, незважаючи на це, кілька пар все ж таки потрапили на ринок з перепродажів.

30 000 рублів. ★★★★★
DJ Khaled x Nike Air Jordan 3 «Grateful» Ці кросівки відрізняються яскравим червоним відтінком. Модель була випущена перед релізом нового альбому під назвою "Grateful", який випускав досить відомий виконавець DJ Khaled.

Ця пара була випущена в 2017 році і дісталася вона лише декільком шанувальникам, які придбали цей альбом. Крім цього, кросівки отримали близькі друзі та родичі компанії та виконавця.

Сверху можна побачити шкіряну поверхню, на якій зображено принт у вигляді слонової шкіри. Крім цього, кросівки також прикрашені брелоком, на якому зображено Jumpman, і фірмовим написом: "We The Best" від виконавця.

$7 500 ★★★★★
Eminem x Carhartt X Nike Air Jordan 4 Retro Описана пара кросівок також є спільною роботою компанії Air Jordan та всесвітньо відомого виконавця Eminem. Крім того, у цій співпраці також брав участь бренд, що випускає одяг Carhartt. Основною особливістю даних кросівок є те, що було випущено лише 10 пар. Ця модель випускалася з нагоди святкування п'ятнадцятиліття альбому виконавця, який називається "The Marshall Mathers LP".

Було випущено два кольорові забарвлення: сріблясті та чорні кросівки. Крім того, на поверхні є металеві деталі, а весь образ завершується напівпрозорою підошвою, виконаною з гуми.

Більше того, необхідно відзначити, що придбати кросівки можна було тільки на онлайн-аукціоні.

$14 050 ★★★★★
Under Armour 6 «Moon Landing» Стефена Каррі Всі кошти, які компанія заробила з продажу цієї пари, були відправлені до благодійного фонду. Крім того, основною особливістю цієї пари є те, що вона має місячний принт, а на носінні є логотип «НАСА».

Також, варто зазначити, що всього було випущено дві пари представлених кросівок.

$58 100 ★★★★★
Оригінальні Nike MAG 1989 року (з фільму «Назад у майбутнє 2») Цю пару кросівок користувачі вперше змогли побачити на екранах телевізорів у популярному фільмі «Назад у майбутнє». У зв'язку з цим, глядачі почали просити випуску цієї пари на продаж. Однак, оскільки представлена ​​пара створювалася лише для зйомок у кількох сценах, кросівки не відрізнялися високою якістю. $92 100 ★★★★★
Самозашнуровуються Nike MAG 2016 Дана пара кросівок виділяється наявністю підсвічування, а також функцією, завдяки якій взуття може самостійно зашнуровуватися. Ця ідея вперше з'явилася у фільмі «Назад у майбутнє», але втілена в життя вона була лише через багато років. $40 000 ★★★★★
Air Jordan 12 Retro «Flu-Game»

Ця пара продавалася на аукціоні у 2013 році і є неймовірно ексклюзивною, оскільки саме в ній виступав спортсмен.

$104 765 ★★★★★
Converse Fastbreak за підписом Майкла Джордана До появи нині неймовірно відомого бренду Майкла Джордана, баскетболіст дуже часто носив під час ігор Converse Fastbreak. Представлену пару було продано на аукціоні за неймовірно величезну грошову суму. Така висока вартість виправдовується тим, що саме у цих кросівках виступав баскетболіст на Олімпійських іграх, які проходили у 1984 році. $190 373 ★★★★★
Nike Waffle Racing Flat «Moon Shoe» 1972 Ця пара кросівок була спеціально розроблена для бігунів, які виступають на Олімпійських випробуваннях у США. Крім того, згідно з історією, розробник зробив вафельну підошву у кросівок, використовуючи вафельницю подружжя. $437 500 ★★★★★

UNDFTD x Nike Air Jordan 4 Retro

Характеристика Параметр
Рік випуску. 2005 год.
Тираж. 72 пари.
Стоимость. $18 500
Плюси та мінуси Взуття має стійку перед зносами підошву. Представлена ​​пара кросівок дуже стильна, завдяки чому поєднуватиметься з усім. Неймовірно висока вартість. Ексклюзивна модель, яку дуже важко придбати.Зовнішній вигляд 9 Якість взуття 10 Практичність 6 Разом 8.3.

Nike Air Jordan 5 Retro Michigan Fab Five

Характеристика Параметр
Рік випуску. 2019 рік.
Тираж. 64 тисячі пар.
Стоимость. 30 000 руб.
Плюси та мінуси Представлені кросівки відрізняються неймовірно привабливим дизайном. На п'ятах зображено гасло Team Jordan. Завдяки тому, що кросівки випустили в обмеженому тиражі, на ринку практично немає підробок.Цю пару дуже важко знайти. Зовнішній вигляд 10 Якість взуття 9 Практичність 7 Разом 8.7.

DJ Khaled x Nike Air Jordan 3 «Grateful»

Характеристика Параметр
Рік випуску. 2017 рік.
Тираж. Всього 10 пар.
Стоимость. $7 500
Плюси та мінуси Ця модель кросівок була випущена перед виходом нового альбому DJ Khaled. Це ексклюзивна колекція. Кросівки мають неймовірно яскравий дизайн, а також з одного боку на них є напис: «Ми найкращі».Наразі представлену пару взуття неможливо придбати. Зовнішній вигляд 7 Якість взуття 8 Практичність 5 Разом 6.7.

Eminem x Carhartt X Nike Air Jordan 4 Retro

Характеристика Параметр
Рік випуску. 2015 рік.
Тираж. 10 пар.
Стоимость. $14 050
Плюси та мінуси Усі кошти, отримані з продажу представленої пари, були відправлені на благодійність. На продаж було виставлено лише 10 пар. Зовнішній вигляд 6 Якість взуття 9 Практичність 10 Разом 8.3

Under Armour 6 «Moon Landing» Стефена Каррі

Характеристика Параметр
Рік випуску.
Тираж. Було випущено лише дві пари.
Стоимость. $58 100
Плюси та мінуси Модель має досить незвичайний дизайн: на ній зображений місячний візерунок, а мовою можна побачити зірки та смуги прапора Америки. Кошти, які були зароблені з продажу цієї пари, були відправлені до фонду Аєші та Стефана. Цей фонд займався освітніми ініціативами.Представлену модель зараз неможливо придбати. Зовнішній вигляд 6 Якість взуття 8 Практичність 10 Разом 8.

Оригінальні Nike MAG 1989 року (з фільму «Назад у майбутнє 2»)

Характеристика Параметр
Рік випуску. 1989 год.
Тираж. 1 пара.
Стоимость. $92 100
Плюси та мінуси Ця модель використовувалася в процесі зйомок легендарного фільму «Назад у майбутнє». Більше ексклюзивну модель кросівок дуже складно знайти.Оскільки пара була виготовлена ​​лише для зйомок у кількох сценах, кросівки не відрізняються якістю. Вставки з гуми на п'яті змінили колір і почали гнити. Зовнішній вигляд 10 Якість взуття 3 Практичність 1 Разом 4.7.

Самозашнуровуються Nike MAG 2016

Характеристика Параметр
Рік випуску. 2016 рік.
Тираж. 89 пар.
Стоимость. $40 000
Плюси та мінуси Дана пара кросівок стала дуже популярною і досі залишається затребуваною на ринку.Прототипом представленої пари стали кросівки із фільму під назвою «Назад у майбутнє». Кросівки мають підсвічування, а також автоматичне шнурування. Неймовірно висока вартість. Зовнішній вигляд 10 Якість взуття 10 Практичність 9 Разом 9.7.

Air Jordan 12 Retro «Flu-Game»

Характеристика Параметр
Рік випуску. 2013 рік.
Тираж. 1 пара.
Стоимость. $104 765
Плюси та мінуси Ця пара взуття справді є унікальною, оскільки саме в ній колись грав Майкл Джордан. Кросівки вирізняються незвичайним дизайном. Зараз цю пару придбати просто неможливо. Зовнішній вигляд 8 Якість взуття 6 Практичність 7 Разом 7

Converse Fastbreak за підписом Майкла Джордана

Характеристика Параметр
Рік випуску. 1984 год.
Тираж. 1 пара.
Стоимость. $190 373
Плюси та мінуси На кросівках є підпис знаменитого Майкла Джордана. Представлена ​​пара була на ногах у баскетболіста Майкла Джордана у 1984 році на Олімпійських іграх. Найвища ціна. Зовнішній вигляд 10 Якість взуття 10 Практичність 10 Разом 10

Nike Waffle Racing Flat «Moon Shoe» 1972

Характеристика Параметр
Рік випуску. 1972 год.
Тираж. 12 пар.
Стоимость. $437 500
Плюси та мінуси Сума, за яку цю пару було продано на аукціоні, вважається рекордною. Усього було виготовлено лише 12 пар, призначених для Олімпійських ігор. Кросівки продавалися вже поношені бігунами. Зовнішній вигляд 3 Якість взуття 5 Практичність 7 Разом 5