Тариф «МИ МТС+ 500»

Anonim

У 2020 році в лінійці тарифних планів оператора стільникового зв'язку MTS з'явилася нова пропозиція під назвою МИ МТС+ 500. Це комбо-тариф, що включає всі послуги компанії за вигідною ціною.

Детальний опис тарифу «МИ МТС+ 500»

Цей тариф є спеціальною пропозицією для тих, хто користується не тільки стільниковим зв'язком МТС, але й іншими послугами компанії. Наприклад, домашнім інтернетом та телебаченням.Разом із тарифом МИ МТС+ 500 клієнт зможе помітно заощадити на продуктах оператора MTS, адже розмір абонентської плати становить лише 1290 р/міс для Москви.

Що включено до тарифу

Тарифний план МИ МТС+ 500 пропонує клієнтам компанії доступ одразу до кількох послуг компанії за фіксовану абонентську плату, а саме:

  • домашній інтернет;
  • IPTV + мобільне ТБ;
  • Мобільний зв'язок для всієї родини.

Таким чином, обираючи тариф МИ МТС+ 500, клієнт значно економить на послугах оператора, адже йому не потрібно платити за зв'язок та ТБ окремо. Крім того, відразу ж вирішується питання з абонентською платою для решти членів сім'ї, оскільки АП списується лише з одного особового рахунку.

Кожна послуга, що входить до складу тарифу, пропонує свій пакет опцій. Зокрема, мобільний зв'язок на МИ МТС+ 500 надає клієнту щомісяця:

  • безлімітний інтернет;
  • 2000 хвилин на дзвінки по всій Росії;
  • 500 СМС у домашньому регіоні.

Навіть якщо врахувати, що пакетом користуватимуться всі члени сім'ї, його виразно вистачить на весь місяць, а отже клієнт не переплачуватиме.

Наступна послуга у тарифі – інтернет-телебачення IPTV. Вона пропонує користувачам:

  • доступ до онлайн-кінотеатру МТС ТВ;
  • 165 безкоштовних каналів;
  • 38 ТБ-каналів у форматі високої чіткості HD (включені до загального списку).

Для перегляду IPTV на телевізорі клієнту потрібен спеціальний CAM-модуль або ТВ-приставка, але купувати обладнання окремо не потрібно. Вартість його оренди вже входить до абонентської плати.

Нарешті, ще однією послугою тарифу МИ МТС+ 500 є безлімітний домашній інтернет на швидкості 500 Мб/с. Вона також входить у вартість АП і не вимагає внесення додаткового платежу.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Незважаючи на те, що за фіксовану абонентську плату в розмірі 1290 р/міс клієнт отримує доступ одразу до трьох послуг компанії, деякі опції оплачуються додатково. Це стосується таких дій користувача:

  • вихідні SMS межі домашнього регіону – 3, 5 р/шт;
  • відправка СМС за межі Росії – 8, 5 р/шт;
  • дзвінки з міжнародних відправлень;
  • надсилання MMS-повідомлень.

Вартість міжнародних викликів залежить від країни, куди здійснюється дзвінок.

Вартість послуг після використання пакета

До складу тарифу МИ МТС+ 500 входить пакет хвилин та СМС. Після вичерпання за здійснення дзвінків та надсилання повідомлень доведеться платити окремо за такими розцінками:

  • дзвінки по Росії – 1, 75 р/хв;
  • вихідні SMS – 3, 5 р/шт.

Оскільки інтернет на тарифі є безлімітним, платити за додатковий трафік не потрібно. Але при витрачанні пакетів хвилин та СМС слід враховувати, що враховуються дзвінки по всій країні, а SMS лише в домашньому регіоні.

Додаткові опції до тарифного плану

І хоча тариф МИ МТС+ 500 пропонує широкий перелік послуг за вигідною ціною, дана пропозиція має кілька нюансів. Вони стосуються оплати додаткових опцій, без яких інколи використання тарифного плану виглядає недоцільним.

По-перше, користувачам, які не мають Wi-Fi роутера для домашнього інтернету, необхідно докупити обладнання або взяти його в оренду у оператора за 10 р/міс. Це скромна сума, але все одно вона збільшує розмір абонентської плати.

По-друге, цікава особливість стосується мобільного зв'язку. МТС заявляє, що клієнт може розпоряджатися інтернетом, пакетом хвилин та СМС із усіма членами сім'ї. Для цього користувачеві потрібно створити групу, до якої будуть включені інші люди. Але підключення кожного наступного номера (до 5) збільшить розмір абонентської плати ще на 150 р/міс.

Нарешті, підключенням додаткових опцій клієнт MTS може розширити пакет каналів або, наприклад, активувати послугу «Забугорище» для вигідного спілкування під час перебування за кордоном.

Кому підійде тариф «МИ МТС»

Тарифний план є цікавою пропозицією для тих, хто:

  • активно користується інтернетом;
  • часто здійснює дзвінки та відправляє СМС;
  • користується кількома послугами МТС одночасно;
  • хоче заощадити на мобільному зв'язку всіх членів сім'ї.

Використання тарифу виключно на смартфоні для однієї людини є далеко не найвигіднішою пропозицією. Але в умовах, коли всі члени сім'ї потребують послуг зв'язку, а вдома використовується телевізор та інтернет, МИ МТС+ 500 стає одним з найкращих ТП оператора.

Як підключити тариф «МИ МТС»

Тарифний план МИ МТС+ 500 має низку особливостей, які потрібно враховувати перед підключенням. Крім того, оператор пропонує кілька способів активації тарифу в залежності від конкретної ситуації.

Умови підключення

Тариф МИ МТС доступний фізичним особам, які користуються такими послугами компанії, як мобільний зв'язок, домашній інтернет та ТБ. Для підключення на особовому рахунку клієнта має бути хоча б 1 рубль, але сама активація при цьому є безкоштовною.

Метод розрахунку АП на тарифі – авансовий. Списання відбувається щомісяця щодня підключення тарифного плану і залежить від залишку коштів у балансе.

Способи підключення

Вибір конкретного варіанта активації тарифного плану МИ МТС+ 500 залежить від конкретної ситуації. Наприклад, якщо людина зараз не є клієнтом компанії, їй потрібно відвідати офіс MTS для укладення договору або залишити заявку на сайті mts.ru. Для первинної активації послуг МТС необхідно мати при собі паспорт.

Якщо людина є чинним абонентом MTS, а також використовує послуги мобільного зв'язку, домашнього інтернету та ТБ, для підключення знадобиться набрати номер 0890 та дотримуватися інструкцій оператора.

Якщо клієнт не користується послугами домашнього інтернету та ТБ, але хоче їх активувати в рамках тарифного плану, необхідно залишити заявку на підключення відсутніх послуг на офсайті МТС.

Для того, щоб підключити до тарифного плану інших членів сім'ї (оплачується додатково), необхідно надіслати запрошення через додаток «Мій МТС» або скористатися командою 918179000000000 із зазначенням номера людини, яку потрібно додати .

Міста, в яких можна підключити тариф

Тариф МИ МТС+ 500 доступний для підключення на території Москви та Московської області.В інших регіонах Росії представлений модифікований тарифний план під назвою "МИ МТС +" або "МИ МТС". Головна відмінність полягає у швидкості домашнього інтернету, а також особливостях надання послуг телебачення.

Як відключити тарифний план

Щоб відмовитися від використання МИ МТС+ 500, необхідно підключити будь-який тариф через додаток «Мій МТС» або в інший зручний спосіб. А для повної відмови від послуг MTS необхідно звернутися до офісу оператора.