Тариф "Супер МТС" в Ростовській області

Anonim

Переважна більшість тарифних планів, які пропонує оператор стільникового зв'язку МТС на території Ростовської області та всієї Росії змушують клієнта вносити абонентську плату. Цей факт грає як у плюс, так і мінус абоненту. Серед переваг подібних ТП наявність великого пакету послуг, а до недоліків слід віднести той факт, що людина платить незалежно від того, чи користувався він зв'язком у розрахунковий період.

Детальний опис тарифу Супер МТС Ростовська область

На щастя, мобільний оператор має альтернативний тариф, який отримав назву «Супер МТС». Дана пропозиція абсолютно безкоштовна, тобто клієнту не потрібно вносити абонентський платіж. У той же час тарифний план має цілу низку нюансів, про які потрібно знати перед підключенням.

Що включено до тарифу

Як і будь-який тарифний план без абонентської плати, «Супер МТС» має лише базовий набір послуг. На відміну від інших ТП MTS клієнт не отримає:

  • пакет хвилин;
  • безкоштовні СМС;
  • гігабайти трафіку.

В той же час це не означає, що абсолютно за кожну вчинену дію власнику SIM-картки доведеться платити. Зокрема, на тарифі «Супер МТС» діють безкоштовні вхідні дзвінки, СМС та MMS.За ці послуги користувачеві платити не потрібно, як і за визначення номера.

МТС йде на прийом, розміщуючи опис тарифного плану. Оператор запевняє, що в рамках пропозиції «Супер МТС» клієнт отримає безкоштовні дзвінки в мережі та пакет інтернету, проте надання цих послуг можливе лише при підключенні додаткової платної опції.

Інші послуги зв'язку на тарифі «Супер МТС» необхідно оплачувати окремо. Це стосується як дзвінків та СМС, так і підключення до інтернету. Щоб розширити можливості користувача, оператор пропонує підключити одну з додаткових опцій, про які буде розказано далі.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

Переважна більшість послуг, які клієнти MTS користуються практично щодня, не входить до складу тарифу Супер МТС. Це означає, що абоненту потрібно буде оплачувати їх додатково. А за відсутності коштів на балансі не вдасться здійснити дзвінок або надіслати повідомлення.

На тарифному плані «Супер МТС» діють такі розцінки:

  • звонки на MTS в Ростовській області - 0, 78 р / хв;
  • дзвінки абонентів МТС по всій Росії – 3, 7 р/хв;
  • розмови в домашньому регіоні з клієнтами інших операторів – 1, 1 р/хв;
  • Інші дзвінки по країні – 12, 5 р/хв;
  • Виклики до Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизстану – 36, 5 р/хв;
  • дзвінки до інших країн СНД, Грузії, України, Абхазії та Південної Осетії – 50 р/хв;
  • розмови з абонентами з інших країн – 75 р/хв;
  • відправка СМС Росією – 2, 1 рубля;
  • MMS-повідомлень – 10, 3 р/шт;
  • вихідні SMS за кордон – 8, 4 рублі;
  • 20 Мб інтернет-трафіку - 26 рублів.

Як бачите, ціни можна назвати низькими лише у випадку з домашнім регіоном. Дзвінки в Ростов-на-Дону та по всій Ростовській області оцінюються приблизно в 1 карбованець за хвилину розмови, а СМС коштують трохи більше двох карбованців. При цьому розмовляти з клієнтами інших операторів, які проживають в іншому регіоні, досить дорого.

Певним недоліком виглядає плата за інтернет. 26 рублів за кожні 20 мегабайт - це дуже багато, тому рекомендується задуматися про активацію додаткової опції при частому використанні доступу до глобальної мережі.

Незважаючи на те, що тарифний план «Супер МТС» не має на увазі наявності абонентської плати, за відсутність платних дій протягом 90 днів з особового рахунку почне списуватися щоденна комісія у розмірі 3, 2 рублів.

Додаткові опції до тарифного плану

Оскільки «Супер МТС» пропонує клієнтам платити за кожну дію від дзвінка до виходу в інтернет, для економії коштів клієнтам оператора рекомендується оформити одну з додаткових послуг. Найбільш затребуваною пропозицією є опція «Все супер» за 8, 4 р/день.

Вона розширює базові можливості «Супер МТС», пропонуючи абонентам нові та абсолютно безкоштовні можливості:

  • дзвінки абонентам MTS у домашньому регіоні без додаткової плати;
  • 100 Мб трафіку щодня.

«Все супер» аж ніяк не є єдиною послугою, яку можна підключити додатково до тарифного плану «Super MTS». Зокрема, для свого тарифу можна активувати пакет інтернету:

  • 3 Гб (190 рублів) – 11114171;
  • 5 Гб (250 рублів) – 11115171;
  • 10 Гб (300 рублів) – 11116171.

Активація є разовою, а тому клієнту доведеться підключати додатковий пакет щоразу, як він захоче здійснити вихід в інтернет на більш вигідних умовах. Альтернативною пропозицією виглядає опція "БІТ", яка протягом місяця надає клієнту щодня по 75 Мб трафіку. Їх можна витрачати на свій розсуд, а за використання послуги доведеться платити 160 р/міс, що дешевше в порівнянні з пропозицією «Все супер».

Крім того, за допомогою команди 678 клієнти з тарифом «Супер МТС» можуть підключити опцію «Доступ до YouTube» за 315 р/міс, яка надає безлімітний трафік для перегляду відео на популярному відеохостингу. А для безлімітного доступу до соцмереж та месенджерів рекомендується підключати послугу «Вережі» за 4, 2 р/день за допомогою USSD-запиту 345.Список соціальних мереж, месенджерів та стрімінгових сервісів, що працюють безлімітно, представлений нижче.

З повним переліком послуг, які додатково активуються на тарифі, можна ознайомитись на офіційному сайті МТС у відповідному розділі.

Кому підійде тариф Супер МТС

Як уже неодноразово зазначалося в сьогоднішньому матеріалі, тарифний план «Супер МТС» має цілу низку нюансів, які не дозволяють рекомендувати його для підключення абсолютно всім абонентам MTS. У той же час своя аудиторія у цієї пропозиції таки є. Але спочатку про всі переваги та недоліки тарифу. Плюси та мінуси Відсутність абонентської плати Вигідні дзвінки в домашньому регіоні Можливість підключити додаткові опції Дорогі розмови з абонентами з інших регіонів

Пенсіонерам, які не користуються інтернетом і переважно дзвонять своїм близьким, тариф «Super MTS» підійде як жоден інший.Також пропозиція стане актуальною для дітей, якщо вони ще не почали користуватися сучасними інтернет-сервісами та здійснюють виклики лише на номери батьків.

Крім того, ця пропозиція МТС підійде всім тим, хто рідко користується послугами зв'язку. Якщо ви використовуєте домашній інтернет через Wi-Fi, а дзвінки здійснюєте на загальний час не більше 50-60 хвилин на місяць, то «Супер МТС» вас не розчарує. А якщо ні, то рекомендується звернути увагу на інший тарифний план, а не активувати додаткові опції в рамках «Super MTS». Оскільки включення сторонніх послуг є набагато менш вигідною пропозицією, ніж перехід на тариф із вбудованим пакетом.

Як підключити тариф Супер МТС у Ростові

Незважаючи на досить велику кількість недоліків у тарифному плані «Супер МТС», його може підключити будь-який житель Ростовської області та не турбуватися щодо зайвих витрат на послуги зв'язку.Якщо ви не є чинним абонентом MTS, то для підключення знадобиться відвідати офіційний офіс оператора або залишити заявку на придбання SIM-картки через офіційний сайт mts.ru.

На MTS можна перейти з SIM-картою будь-якого іншого оператора, зберігши при цьому номер, що діє.

Тим, хто вже активно користується послугами МТС, рекомендується здійснити підключення через особистий кабінет на сайті mts.ru або в мобільному додатку «Мій МТС». Після авторизації клієнту знадобиться відкрити розділ «Тарифи», вибрати пропозицію, що цікавить, і натиснути кнопку «Підключити».

Перехід з іншого тарифного плану буде безкоштовним, якщо останній раз клієнт змінював ТП не менше місяця тому. В іншому випадку доведеться додатково заплатити 150 рублів.

Заключний спосіб переходу на тарифний план «Супер МТС» має на увазі використання короткої USSD-команди 1118888. Просто введіть вказані цифри в номеронабирачі та натисніть кнопку виклику, після чого буде виконано підключення нового тарифу.

Як відключити тарифний план

З відключенням тарифу «Супер МТС» справи так само, як і у випадку з активацією тарифного плану. Для відключення клієнт може просто перейти на будь-який інший ТП, який пропонує оператор мобільного зв'язку. Операція виконується кількома способами:

  • через особистий кабінет на сайті mts.ru;
  • в мобільному додатку «Мій МТС»;
  • за допомогою USSD-команди, закріпленої за кожним тарифним планом окремо.

Якщо ж ви не бажаєте надалі користуватися послугами зв'язку від компанії MTS, необхідно відвідати офіс оператора разом з паспортом та договором на надання послуг. Відсутність договору не стане на заваді, проте вимагатиме додаткового часу на перевірку документів. А ось забутий паспорт – це те, що не дозволить деактивувати SIM-карту з тарифом «Супер МТС».