30 найкращих фільмів із захоплюючим сюжетом з високим рейтингом

Anonim

Представляємо кращі фільми із захоплюючим сюжетом, які здатні скрасити похмурий і одноманітний вечір у сім'ї.

Будь-якою ціною

Ця історія про двох братів, у яких померла мати. Після смерті жінка залишила синам невелику ділянку землі, яку і той банк хоче забрати, щоб погасити борги сім'ї.

Однажды на цій землі знаходять нафту. Брати Ховард вирішують викупити шматок цієї землі у держави, але для цього їм потрібна величезна сума грошей. Щоб дістати кошти, молоді люди починають грабувати банки.

У результаті братів оголошують у розшук. Чим закінчиться ця історія, чи вдасться чоловікам обійти закон і викупити свою землю?

Жанр: Бойовик, Драма, Триллер, Злочин. Вийшов на екрани у 2016 році в США. Рейтинг проекту на платформі IMDB складає 7.6.

Ще один проект із дійсно цікавим сюжетом. Історія про колишнього піхотинця на ім'я Джо з важким минулим.

В розпачі, щоб знайти своє місце в житті, чоловік починає відшукувати зниклих безвісти дітей. Джо безжально розправляється з їхніми викрадачами.

Сюжетна лінія даного фільму змушує тримати глядачів у постійному страху та напрузі, доглянути картину до останньої хвилини.

Жанр: Триллер, Детектив, Злочин, Драма. Вийшов у 2017 році у Франції та США. Рейтинг на IMDB складає 7.2.

У фільмі розповідаються події, за яких Землю захопили інопланетяни. Тепер на планеті йде жорстокий бій людей та інопланетних сутностей. Майор Вілл Кейдж гине на самому початку битви, незважаючи на свій досвід.

Тепер Вілл назавжди застряг в одному дні. Він не потрапив у світ мертвих, а став переживати цю битву день у день.

Тепер майор має повернутися в минуле і змінити події, які призвели до виникнення безжальної війни. Чи вийде це у нього?

Жанр: Фантастика, Бойовик. Проект вийшов на екрани у 2014 році в Канаді та США. Рейтинг на IMDB складає 7.9.

Приголомшливий фільм із закрученою та цікавою сюжетною лінією, який явно можна рекомендувати до сімейного перегляду.

У центрі розповіді знаходиться самотня дівчина, медсестра, яка одного разу таки зустріла своє кохання. Її виявився чоловік на ім'я Ерік Ломакс. Пара незабаром після знайомства узаконила свої відносини.

Але виявляється, що Ерік є учасником Другої Світової війни. Під час бойових дій чоловік опинився в полоні у японців, де регулярно піддавався тортурам та приниженням з боку ворога. Одного разу Еріку з'явилася можливість ще раз з ним зустрітися.

Жанр: Військовий, Драма, Мелодрама. Проект з'явився у 2013 році в Австралії та Великій Британії. Його рейтинг на платформі IMDB становить 7.1.

У центрі подій опиняється педофіл-священик. Якось невелика група журналістів отримує про цю людину докладну інформацію, а також дізнається, що всі її гріхи покриває начальство.

У результаті журналісти розкривають цілу серію церковних злочинів, які по-справжньому змушують полоскотати нерви.

Чим закінчиться таке розслідування? Чи вдасться журналістам довести злочини священиків і відправити організоване злочинне угруповання за ґрати?

Жанр: Злочин, Драма. Проект був показаний у 2015 році у США. Рейтинг фільму на платформі IMDB досягає 8.1.

В недалекому майбутньому демографічна ситуація у світі значно покращується. Населення Землі за чотири дні стабільно збільшується на 1000000 чоловік.

Тепер людей змушують носити спеціальні браслети, що стежать за ним. Через переповненість планети їм заборонено мати більше однієї дитини.

У сім'ї одного чоловіка народжується відразу сім дівчаток-близнюків.Щоб приховати цей факт від держави, головному герою доводиться ховати дітей і випускати і щотижня випускати по одній людині надвір, щоб оточуючі нічого не запідозрили. Чи розкриється ця таємниця колись?

Жанр: Трилер, Злочин, Детектив, Пригоди, Фантастика. Вийшов у 2017 році в Бельгії, США та Великій Британії. Рейтинг на IMDB дорівнює 6.9.

У невеликому містечку США поліція знаходить труп молодої людини, афроамериканця. Далі події фільму повертаються на добу в минуле, де глядач уже може побачити кілька цікавих деталей, пов'язаних із цим вбивством.

Доля кожної людини в цьому фільмі так чи інакше переплітається з іншими людьми. Перехожі стають озлобленими та скоюють все нові злочини. Чим закінчиться таке свавілля? Глядач дізнається про це тільки після перегляду картини.

Жанр: Драма, Злочин, Триллер. Вийшов у 2004 році в США та Німеччині. Його рейтинг на платформі IMDB складає 7.7.

У цьому фільмі розповідається про діяльність помічника прокурора одного з невеликих містечок Америки.

Одного разу до рук чоловіка потрапляє проста на перший погляд кримінальна справа. Суть у тому, що чоловік убив свою дружину, вистріливши їй у голову з пістолета, після чого зізнався у скоєному злочині.

Однак у процесі розслідування помічник прокурора дізнається, що крім визнання чоловіка, у цій справі більше нічого немає, жодного непрямого чи прямого доказу його провини.

Вбивця виявився дуже хитрим і спритним. Між помічником прокурора та чоловіком убитої жінки розгортається натуральна війна. Чи вдасться молодому та недосвідченому юристу посадити злочинця, розплутуючи нові і цікаві деталі скоєного вбивства?

Жанр: Триллер, Драма, Злочин. Вийшов 2007 року в Німеччині. Рейтинг на IMDB складає 7.2.

Сюжет фільму наповнений непередбачуваними моментами.

У Фільмі розповідається про діяльність бюро з нагляду за злочинами, що скоюються людьми в минулому, після створення машини часу.

У кожної людини у цьому світі є певний ліміт переміщень у часі. Фільм показує наслідки, які можуть статися при зміні минулого різними людьми.

Жанр: Фантастика, Детектив. Вийшов у 2014 році в США та Австралії. Рейтинг IMDB 7.5.

У центрі оповідання п'ятеро друзів, які хочуть жити дорого і багато. Для здійснення поставленої мети молоді люди вирішують викрасти пивного магната і запросити за нього викуп у розмірі 16000000 євро.

Однак платити викуп за чоловіка ніхто не збирається. Тоді викрадений намагається психологічно впливати на своїх кривдників, які тривалий час тримали його в нелюдських умовах.

Жанр: Триллер. Вийшов 2014 року в Нідерландах. Рейтинг IMDB 6.1.

У літньої людини виявили рак. Щоб урятуватися від смерті, він погоджується на пропозицію лікарів, які хочуть переселити розум чоловіка в молоде тіло.

Переміщення пройшло успішно, але ось чоловікові доводиться жити життям іншої людини, виховувати її дітей, любити дружину. Таке собі задоволення, особливо якщо у твоєму житті з'являється величезна кількість чужих проблем.

Жанр: Фантастика, Тріллер, Бойовик. Вийшов у 2015 році в США з рейтингом на IMDB d 6.5.

Ця історія про молодого IT спеціаліста Бенджаміна, який все життя мріє стати повелителем світу. Але виявляється, що в суворому світі він нікому не потрібний.

Одного разу хлопець зустрічає людину на ім'я Макс, яка повністю їй протилежна за характером.

Обидва хлопці починають йти проти системи, роблячи зухвалі злочини, роблячи хакерські атаки.

Жанр: Драма, Триллер, Кримінал. Вийшов у 2015 році в Німеччині з рейтингом 7.6 на IMDB.

У пошуках кращого життя молодий хлопець Слєвін вирушає до Нью-Йорка і поселяється в квартирі свого давнього друга.

Незабаром друга Слевіна викрадають і його дівчина починає вести власне розслідування, призначаючи Слевину побачення о 22:00.

Жанр: Драма, Детектив, Кримінал, Триллер. Вийшов у 2006 році в Німеччині та США. Його рейтинг на IMDB складає 7.7.

Фільм має захоплюючий сюжет, який тримає глядача в напрузі до самого кінця.

Тут представлена ​​історія небезпечного втікача, якого розшукує півсвіту, а він тим часом ховається у своєї коханої. У результаті фільм перетворюється на повноцінну гру шпигунів, де кожна людина ризикує власним життям.

Жанр: Триллер. Проект вийшов на екрани у 2014 році у Великій Британії та Німеччині. Його рейтинг на IMDB досягає позначки в 6.8.

Історія знайомство молодої пари закоханих з російським олігархом, який займається відмиванням грошей через організовані злочинні угруповання. Їхня зустріч відбулася на відпочинку в Марокко.

Однак бандити ось-ось знайдуть олігарха і вб'ють його, тому чоловік намагається знайти надійний захист серед чесних людей.

Жанр: Триллер. Проект вийшов у 2016 році у Великій Британії та Франції. Рейтинг на IMDB складає 6.2.

Історія про молодого чоловіка на ім'я Саймон, у житті якого несподівано з'являється старий друг, його колишній однокласник. Це людина з великими дивностями в поведінці та способі життя.

Ця зустріч змінила все життя Саймона і вселила в нього страх і розпач.

Жанр: Триллер, Детектив. Вийшов у 2015 році в США та Австралії. Рейтинг проекту на платформі IMDB набирає 7.0.

Ця історія про двох великих аферистів свого часу, які заробили цілий стан на горі простих людей. Тепер вони змушені допомагати співробітнику правоохоронних органів ловити небезпечних убивць та інших відомих особистостей кримінального світу.

Чим закінчиться така діяльність аферистів. Отримати цю інформацію можна буде після перегляду фільму.

Жанр: Драма, Комедія. Проект вийшов у 2014 році у США. Його рейтинг на IMDB складає 7.2.

Ця історія про коханих Ед та Емі, які займаються вивченням всесвіту. Вони знайшли один одного в цьому непростому світі і тепер щасливі разом.

Одного разу Ед просто зникає і починає надсилати своїй коханій дивні листи, послання. Яку гру затіяв хлопець, і чого він хоче домогтися?

Жанр: Драма, Мелодрама. Проект вийшов на екрани в Італії у 2016 році. Його рейтинг на платформі IMDB складає 6.1.

У центрі оповідання троє найкращих друзів, кожен з яких мріє про велике і прекрасне майбутнє, займаючись улюбленим заняттям. Але молоді люди навіть і не підозрюють, що майбутнє зовсім близьке.

Якось в одній із кімнат свого заміського будинку головні герої знаходять машину, яка щодня в один і той же час робить фотографію цієї кімнати. На зроблених знімках видно події завтрашнього дня. Спочатку все йде як слід друзям. Але незабаром їхнє життя сильно зміниться, причому в гірший бік, змушуючи молодих людей негайно діяти.

Жанр: Тріллер, Фантастика. Проект вийшов у США у 2016 році. Рейтинг фільму на IMDB складає 6.5.

Аферист і професійний шахрай Граф своїми маніпуляціями змушує дівчину Соку взяти участь в одній цікавій справі, обіцяючи їй за цю солідну винагороду.

Граф хоче викрасти кохану дівчину і виїхати з нею в іншу країну. Суть у тому, що ця дівчина багата та успішна, а її батьки проти такого союзу. Соку влаштовується в будинок до дівчини Графа служницею, щоб допомогти молодій людині здійснити задумане.Але раптово, всі плани Графа руйнуються.

Жанр: Драма, Триллер, Детектив. Вийшов у 2016 році в Південній Кореї. Рейтинг на IMBD складає 8.1.

Ця історія про журналіста, який, збираючи матеріал для написання чергової статті, натикається на один секретний документ ЦРУ. У ньому написано, що деякі співробітники цієї державної організації причетні до брудної справи з перевезенням героїну в іншу країну.

Молода людина робить статтю на цю тему і публікує її в найвідомішому та найпопулярнішому журналі Америки.

Що робитимуть агенти ЦРУ? Вб'ють репортера, щоб народ переконався в правдивості написаного ним, чи відправлять журналіста до в'язниці?

Жанр: Триллер, Детектив, Кримінал, Драма. Вийшов 2015 року в США. Рейтинг становить 6.9.

Ця історія про екстрасенс, який неодноразово допомагав співробітникам ФБР розслідувати страшні та заплутані злочини.

Джон Кленсі, так звати екстрасенса, здатний бачити минуле. Однак він не підозрює, що така здатність ні що порівняно з умінням передбачати майбутнє. Саме це і вміє один із найжорстокіших убивць міста, з яким має бути зіткнутися Джону. Чим закінчиться небезпечна гра?

Жанр: Детектив, Триллер Кримінал. Фільм вийшов 2016 року в США. Його рейтинг на IMDB складає 6.4.

У фільмі розповідається про життя сімейної пари, які нещодавно переїхали до нового заміського будинку разом зі своїми дочками.

Однажды глава сімейства гине у страшній катастрофі. Його дружина всю ніч не може заснути, а вранці чоловік опиняється поруч із нею в ліжку. Дівчина не розуміє, що сталося. Однак наступного дня проводиться похорон чоловіка.

Жанр: Фентезі, Драма, Тріллер. Проект вийшов на екрани у 2007 році в США. На платформі IMDB фільм набрав рейтинг 5.9.

Прокурору довелося звільнити жорстоких злочинців з-під варти. Однак чоловік, який став жертвою звільнених злочинців, вважає, що помста для прокурора – це єдине правильне рішення. Чим закінчиться помста, чи вдасться прокурору уникнути її?

Жанр: Триллер, Кримінал. Вийшов 2009 року в США. Рейтинг на IMDB складає 7.4.

Ця історія про психіатра, який зіткнувся з роздвоєнням людської особистості. Психіатр, це дівчина, яка не визнає виявленого відхилення, вважаючи його вигадкою. Таке ставлення до хвороби призводить до того, що психіатр призначає неправильне лікування своїх пацієнтів.Незабаром вони захочуть помститися їй. І що тоді буде з дівчиною?

Жанр: Триллер, Детектив. Проект вперше був показаний у 2011 році у США. На платформі IMDB його рейтинг становить 6.1.

У центрі оповідання вдалий гравець Джейк, у якого купа грошей, зароблених на азартних іграх.

Якось Джейка змушують зіграти з місцевим кримінальним авторитетом, який володіє всіма казино у місті. Суть у тому, що Джейк має програти йому. Але чоловік робить по-іншому, виграючи в авторитету і обзиваючи його некультурними словами.

Бандит лютує і хоче помститися нахабному гравцю. Чим усе закінчиться для Джейка, чи зможе він вийти в черговий раз сухим із води?

Жанр: Кримінал, Трилер, Драма. Вийшов у 2005 році у Великій Британії. Рейтинг на IMDB складає 6.4.

Джейка у фільмі від мафіозі захищатимуть його рідні брати.

Тут розповідається про продажного поліцейського Брюса, який підсів на наркотики. Брюс через свій активний спосіб життя вже не може розслідувати злочини і намагається не мелькати перед начальством. Чим у результаті закінчиться ця дивовижна історія?

Жанр: Кримінал, Драма, Комедія. Вийшов у 2013 році у Великій Британії. Рейтинг фільму на IMDB досягає 7.1.

Історія про вчених, які викривають шахраїв, вивчають паранормальні явища.

Одного разу вчені зустрічаються зі своїм давнім ворогом Сільвером, який обіцяє творити справжнє зло, виступаючи перед громадськістю. Чи згадають люди, скільки людей загинуло через Сільвера раніше?

Жанр: Триллер, Драма, Детектив. Вийшов 2012 року в Іспанії. Рейтинг IMDB 6.2.

У центрі подій звичайний вчитель історії. Одного разу при перегляді фільму він бачить себе в одному з кадрів, але трохи молодший. У титрах до фільму історик знаходить ім'я цього актора та намагається його розшукати. Тепер пошук свого двійника-справа всього життя вчителя. Чи вдасться йому знайти потрібного актора?

Жанр: Детектив, Триллер. Вийшов 2014 року в Канаді. Рейтинг на IMDB дорівнює 6.9.

Сюжет даного проекту не менш заплутаний та цікавий. Життя трьох зовсім незнайомих людей пов'язане між собою. Так виходить, що від дій одного з них залежить якість життя інших.

Головне, нікому не можна оступатися, щоб не наробити дурниць і не нашкодити іншій людині. Один невірний крок, і головний персонаж вмирає, а потім знову народжується, і так до нескінченності.

Жанр: Фентезі, Драма, Фантастика. Цей проект з'явився на екранах у січні 2007 року на території США. На платформі IMDB фільм набирає 6.3. Це середній показник.