Тариф «Весь МТС Ігровий (М)»

Anonim

Оператор МТС відкрив для підключення та переходу новий тариф «Весь МТС Ігровий (М)». У тарифний план включено послуги мобільного зв'язку, домашнього інтернету на швидкості 200 Мбіт/с та мобільне ТБ. Крім цього, доступна підписка на сервіс «Хмарний геймінг GeForce NOW»! Підключитись або перейти на тариф можна з 12.10.2020 року по 31.12.2020 року.

Детальний опис тарифу

Новий тариф доступний для чинних та нових абонентів мережі МТС Москви та Московської області. Послуги надаються лише за наявності технічної можливості підключення послуг фіксованого зв'язку за технологією GPON.При підключенні до нового тарифу «Весь МТС Ігровий (М)» абоненти отримують знижку на абонплату в перші 2 місяці.

Що включено до тарифу

Абонентська плата в перші два місяці становить 990 рублів на місяць. Починаючи з третього місяця абонентська плата вже 1390 рублів на місяць. За цю ціну абонент отримує такий набір послуг:

  • Домашній інтернет на швидкості до 200 Мбіт/с;
  • Мобільне ТБ 138 каналів;
  • 500 хвилин на будь-які номери Москви та Московської області та на номери МТС по всій Росії;
  • 100 смс-повідомлень на будь-які номери по Москві та Московській області;
  • 15 ГБ мобільного інтернету.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

На новому тарифі передбачено і кілька послуг, за які доведеться платити додатково.

  • Дзвінки будь-яким мобільним операторам по всій території Росії - 5, 5 рубля за хвилину;
  • Вихідні повідомлення абонентам будь-яких російських операторів – 3 рублі за одне повідомлення;
  • Вихідні SMS-повідомлення абонентам міжнародних мобільних операторів – 8 рублів за повідомлення.

Окрім цього окремо оплачуються міжнародні дзвінки. Переглянути всі напрямки та розцінки можна на офіційному сайті оператора МТС.

Додаткові опції до тарифного плану

Всем абонентам на даному тарифі доступна послуга «Хмарний геймінг GFN.ru». Для отримання в рамках послуги "Хмарний геймінг GFN.ru" доступу до контенту абоненту потрібно вказати на сайті та в клієнті свій номер телефону. Відключення послуги «Хмарний геймінг GFN.ru» можливе лише після зміни тарифного плану на будь-який доступний тариф для підключення.

На тарифі безкоштовно доступна послуга «Вам дзвонили!». Абонентам надається знижка 100% на щодобову плату за послугу.

Вартість послуг після використання пакета

Після використання ліміту, що входить у тарифний план, оплачувати дзвінки та смс-повідомлення доведеться додатково.

  • На номери інших мобільних операторів та стаціонарні телефони Москви та області – 3 рублі за хвилину (після вичерпання 500 хвилин);
  • Смс-повідомлення абонентам будь-яких операторів Москви та Московської області - 2 рублі за хвилину (понад 100 смс-повідомлень на місяць).

Після вичерпання пакета мобільного інтернету, що входить у тариф, автоматично підключається пакет 500 МБ і вартістю 95 рублів.

Кому підійде тариф

Тарифний план «Весь МТС Ігровий (М)» оптимально підійде тим абонентам, які активно користуються домашнім інтернетом та люблять дивитися телевізор.Цей тариф не дуже підходить тим абонентам, які багато дзвонять в інші регіони Росії, оскільки вартість хвилин досить висока.

Міста, в яких можна підключити тариф

Цей тариф доступний до підключення жителям Москви та Московської області.

Як підключити та відключити тариф

Діючі абоненти МТС можуть перейти на новий тариф на офіційному сайті оператора в особистому кабінеті або в мобільному додатку.

Нові абоненти можуть придбати стартовий пакет в офісі продажів МТС, у період з 12.10.2020 року до 31.12.2020 року. Абоненти інших вітчизняних операторів можуть перейти на тариф із збереженням свого номера, для цього в офісі МТС треба написати заяву та почекати близько тижня.

Відключитися від тарифу неможливо, але завжди можна перейти на інший, більш відповідний тарифний план зі списку доступних. Якщо ж ви не бажаєте більше користуватися послугами МТС, то можна просто не вносити абонентську плату і не користуватися сім-карткою, через рік договір буде розірвано автоматично за ініціативою абонента.