Тариф Білайна «Інтернет Pro+»

Anonim

Оператор Білайн запустив новий тарифний план «Інтернет Pro+». Головною особливістю цього тарифу є великий обсяг інтернет-трафіку. При цьому в нічний час користуватися мобільним інтернетом можна безкоштовно і без обмежень. Цей тариф прийшов на зміну тарифу «Інтернет Pro», який було відправлено до архіву.

З 20 жовтня 2020 року відкрито для підключення та переходу новий тариф від Білайну «Інтернет Pro+». В цей тарифний план входить 100 ГБ швидкісного інтернету.

Що включено до тарифу

При покупці стартового пакета до 31 січня 2021 року діють особливі умови підключення. У перші три місяці користування тарифом абонентська плата складає 630 рублів, а починаючи з 4-х місяців абонплата – 900 рублів. За цю суму абонент отримує такий набір послуг:

  • Мобільний інтернет по всій Росії в мережі Білайн – 100 ГБ;
  • Безлімітний мобільний інтернет вночі.

Окрім цього до тарифу включена підписка від ViP Play на два місяці та підписка на 155 ТБ-каналів. Завдяки цьому абонент може переглядати улюблені фільми, серіали та передачі на будь-яких пристроях.

Не включено до тарифу та оплачується окремо

У цьому тарифі немає пакетів хвилин, тому всі дзвінки доведеться оплачувати окремо:

  • Дзвінки на номери Білайн Росії - 2, 5 рубля за хвилину;
  • Дзвінки на номери інших операторів у домашньому регіоні – 2, 5 рубля за хвилину;
  • Дзвінки на міжміські номери інших операторів – 5 рублів за хвилину;
  • Смс-повідомлення на номери операторів домашнього регіону – 2, 5 рубля за повідомлення;
  • Смс-сообщения на міжміські номери інших операторів – 5 рублів за сообщение.

Оплачуються окремо та дзвінки до інших країн. Повний перелік країн та розцінок можна переглянути на сайті оператора.

Додаткові опції до тарифного плану

Абоненти можуть додатково прив'язувати до свого номера до 4 інших номерів та ділитися з ними інтернетом. Ця послуга абсолютно безкоштовна і не обов'язково, щоб два пристрої знаходилися поряд.

Вартість послуг після використання пакета

Якщо мобільного інтернету не вистачило на місяць, то завжди можна підключити додаткові пакети за окрему плату. Це послуги Пакет 3 ГБ, Пакет 15 ГБ і Пакет 30 ГБ.

Кому підійде тариф

Новий тариф оптимально підійде тим абонентам, які активно користуються мобільним інтернетом. Пакет, що входить у тариф, гігабайт цілком вистачить і на всю сім'ю, якщо підключити 4 додаткові номери і розділити кількість гігабайтів на всіх. При цьому вартість інтернету досить прийнятна.

Як підключити та відключити тариф

Підключити тарифний план «Інтернет Pro+» можна декількома способами:

  1. Купити стартовий пакет у будь-якому офісі Білайн.
  2. Якщо ви вже є абонентом Білайн, можна перейти на цей тариф, вибравши його в переліку доступних. Зробити це можна на сайті оператора в особистому кабінеті або мобільному додатку.
  3. Якщо ви є абонентом іншого мобільного оператора, то можна перейти до Білайна зі своїм номером. Для цього в офісі треба написати заяву і почекати близько тижня.

Вимкнути тариф «Інтернет Pro+» неможливо, але завжди можна перейти на інший тарифний план у мобільному додатку або на сайті. Якщо немає бажання залишатись абонентом Білайн, можна просто не вносити абонентську плату. Через півроку договір буде розірвано з ініціативи абонента.

В відео - опис тарифу «Інтернет Pro», де доступно 60 ГБ