Кращі авіасимулятори на ПК

Anonim

Розглянемо 10 найкращих симуляторів авіації для персонального комп'ютера.

Рейтинг авіасимуляторів

Найменування Опис Ціна Рейтинг
Digital Combat Simulator Ця гра є безкоштовним симулятором бойових дій. Виробник випускав цю гру як проект, у якому користувач може моделювати різноманітні бойові машини. Наприклад, літаки, вертольоти і так далі.

У базовій версії симулятора користувачеві надається доступ до карти Кавказу, а також узбережжя Чорного моря. Крім цього, також є частина території Грузії, Туреччини та Росії.

Крім того, у представленому симуляторі доступні дві моделі літаків. Однак, для відкриття інших моделей користувачеві доведеться заплатити.

Безкоштовно, за певну плату користувач може набувати різноманітних доповнень. ★★★★★
LockOn: Гарячі скелі Симулятор є продовженням однойменної гри, а також дає можливість користувачу спробувати побути в ролі пілота. Більше того, гравець може, керуючи літаком у представленому симуляторі, літати у різні місця.

Крім того, гра має такі особливості:

  • Виробник впровадив у гру авіаційну зброю та бойову техніку найновішого типу;
  • Є вбудований редактор завдань;
  • Гра поєднується з іншим симулятором під назвою «Ка-50: Чорна акула». Завдяки цьому користувачі можуть грати з друзями через мережу;
  • Завдяки гарній графіці та реалістичним звукам гравець повністю занурюється в процес гри.
350 рублей. ★★★★★
Air Conflicts Представлена ​​гра є аркадним симулятором, сюжет якого повністю заснований на тих подіях, що відбувалися під час першої та другої світової війни. Перед тим, як здійснювати політ, користувач може самостійно вибрати літак, який найбільше підходить для вдалого проходження місії. Крім цього, у кожній місії є певні цілі.Наприклад, користувач може патрулювати, розвідувати, бомбардувати або супроводжувати інші літаки.

Также, в даному симуляторі користувач може прокачувати свої навички для того, щоб покращити керування літаками.

У грі доступні розраховані на багато користувачів режимі, завдяки яким гравець може з'єднуватися по інтернету зі своїми друзями.

2 390 рублей. ★★★★★
Dovetail Games Flight School Ця гра була виготовлена ​​відомими розробниками. У симуляторі користувач грає безпосередньо з кабіни пілота, де він повинен проходити різні інтерактивні місії та певні випробування. Завдяки цьому гравець зможе навчитися основ пілотування дуже швидко. Більш того, в цьому симуляторі користувач може вибрати з двох представлених літаків, які можуть похвалитися неймовірно високою якістю.

Крім того, на профілі пілота користувач може відстежувати його особисті досягнення в міру проходження місій. Якщо гравець захоче просто політати в цьому симуляторі є режим вільного польоту. Завдяки цьому користувач зможе відточувати свої навички.

360 рублей. ★★★★★
Ил-2 Штурмовик Представлена ​​гра також є авісімулятором, який був розроблений досить відомою організацією. Виробник у цій відеогрі зміг зобразити ті бойові дії, які проходили в далекі 1938-1946 роки.

Більше того, деякі представники преси заявляють, що даний симулятор не має будь-яких конкурентів і є одним з найкращих авіасимуляторів у даному жанрі. Крім того, гра заслужено змогла отримати величезну кількість різних нагород від друкованих видань як російських, так і зарубіжних.

420 рублей. ★★★★★
X-Plane 10 Ця гра є сучасним симулятором польотів практично по всьому світу. У симуляторі представлені досить цікаві місії з бойовими діями, програми, завдяки яким користувач може навчитися керувати літаком, різні об'єкти тощо.

Основною перевагою даного симулятора є те, що він вважається одним із найбарвистіших і реалістичніших. Завдяки високій якості графіки гравець повністю занурюється в комп'ютерну модель світу.

У процесі гри користувач повинен проходити заздалегідь продумані виробником сценарії, здійснюючи перельоти з одного міста в інше.

Безкоштовно, за певну плату користувач може придбати доповнення. ★★★★★
World of Warplanes Ця гра відрізняється від усіх тих, що були перераховані вище тим, що користувач може запускати її лише онлайн. У цьому симуляторі розробник пропонує гравцям величезний вибір, що складається з різних літаків.

У симуляторі охоплені певні періоди розвитку літакобудування, що починаються від появи класичних біпланів у 1930 році.

Крім того, в грі вбудований великий вибір різних боєприпасів, двигунів та інших деталей, які можуть бути важливими в літаку. Всі літаки мають кілька варіацій боєприпасів, а завдяки комбінаціям можна підібрати найкращий варіант.

Безкоштовно. ★★★★★
War Thunder Ця гра, що вийшла у світ далекого 2012 року, також є онлайн симулятором, який розробник присвятив бойовій авіації та флоту, який був за часів Другої Світової війни.

У процесі гри користувач може брати участь у різних цікавих битвах.

Крім того, в цьому симуляторі надано величезну кількість різних націй. Розробники часто доповнюють гру різними оновленнями. Також, гравці мають доступ до різних режимів, наприклад, бої з іншими гравцями.

Безкоштовно. ★★★★★
Microsoft Flight Основною перевагою представленого симулятора є те, що в процесі гри користувач може вибирати різну цивільну техніку, доступну йому. Крім цього, у грі можна здійснювати польоти на «боїнгах» та схожих класах літаків. Крім цього, за бажання користувач може докупити цікавлять його моделі літаків.

У грі є навчання, завдяки якому користувач навчитися керувати не тільки літаком, а й вертольотом.

7 799 рублей. ★★★★★
Ace Combat: Joint Assault Це продовження знаменитої однойменної гри. У цьому симуляторі користувач може здійснювати польоти над Лондоном, Токіо та інших великих міст.

Крім того, розробник впровадив у цю ігри розрахований на багато користувачів режим, завдяки якому можна грати компаніями.

Крім того, в симуляторі користувач також може літати і обстрілювати ворогів, здійснюючи запаморочливі маневри. Більше того, за рахунок того, що в грі є дуже реалістична графіка, користувач може милуватися красою природи.

590 рублей. ★★★★★

Digital Combat Simulator

Плюси та мінуси У грі користувачеві відкривається неймовірно красива та реалістична графіка. Гра практично зовсім не гальмує завдяки вбудованій оптимізації. Якщо у користувача виникнуть проблеми з цією грою, він може звернутися за допомогою до розробника, який вирішить її в найкоротші терміни. Поданий симулятор досить складно освоїти. Для відкриття більшої кількості модулів користувачеві доведеться заплатити певну суму. Реалістичність 8 Інтерфейс 6 Якість графіки 8 Разом 7.3.

LockOn: Гарячі скелі 2

Плюси та мінуси У разі пошкодження літака на ньому з'являються реалістичні сліди. Гра працює у неймовірно швидкій швидкості. Розробник створив дуже реалістичну графіку. Кожен літак необхідно налаштовувати. На не найпотужніших комп'ютерах ця гра може трохи гальмувати.Реалістичність 8 Інтерфейс 9 Якість графіки 9 Разом 8.7.

Air Conflicts

Плюси та мінуси Користувач може виступити в ролі пілота однієї з країн у представленій грі. Є режим розрахованої на багато користувачів гри. Величезна кількість різних карт та локацій. Графіка виконана дуже якісно. Іноді гра може видавати помилки. Реалістичність 5 Інтерфейс 7 Якість графіки 7 Разом 6.3.

Dovetail Games Flight School

Плюси та мінуси У процесі гри користувач може літати на тренувальних літаках, які максимально точно повторюють справжні. Є навчання. Не надто реалістична графіка. У цей авіасимулятор досить складно грати. Реалістичність 5 Інтерфейс 7 Якість графіки 6 Разом 6

Ил-2 Штурмовик

Плюси та мінуси Представлена ​​гра є однією з найкращих у даному сегменті симуляторів. Максимально реалістичне керування літаком. Користувач за бажанням може самостійно підібрати колір літака. На жаль, зараз гра вже застаріла. Реалістичність 7 Інтерфейс 8 Якість графіки 8 Разом 7.7.

X-Plane 10

Плюси і мінуси Основною перевагою даного симулятора є те, що він може добре працювати і на найпотужніших комп'ютерах. Достатньо якісна графіка, зображення відображається реалістично. Є величезна кількість різноманітних доповнень. Представлений симулятор займає велику кількість пам'яті на персональному комп'ютері. Гра не деталізована. Реалістичність 7 Інтерфейс 4 Якість графіки 8 Разом 6.3.

World of Warplanes

Плюси та мінуси Захоплююча графіка, завдяки якій користувач відразу занурюється у процес гри. Автор симулятора надав своїм користувачам уроки, які повинні допомогти їм у процесі освоєння. Є досить великий вибір літаків. Камера стеження погано опрацьована. Гра може дуже гальмувати на старих пристроях. Реалістичність 4 Інтерфейс 6 Якість графіки 7 Разом 5.7.

War Thunder

Плюси та мінуси У грі неймовірно просте управління, з яким впоратися навіть не найдосвідченіший користувач. Дуже висока якість графіки. У цьому симуляторі є безліч різноманітних локацій. Досить складно прокачувати літаки. Згодом гра набридає. Реалістичність 9 Інтерфейс 7 Якість графіки 8 Разом 8.

Microsoft Flight

Плюси та мінуси Виробник зробив у цій грі неймовірно якісну графіку. Користувач у процесі гри може літати по різних містах, а також дивитися на пейзажі, що зачаровують. У процесі гри користувачеві відкривається повна свобода дій. Досить висока вартість симулятора. На найпотужніших персональних комп'ютерах гра може почати підгальмовувати. Реалістичність 10 Інтерфейс 8 Якість графіки 9 Разом 9.

Ace Combat: Joint Assault

Плюси та мінуси У цій грі дуже легко керувати літаками. Користувач у процесі гри може брати участь у захоплюючих боях. Виробник гри в цьому симуляторі пропонує широкий вибір різних літаків. Цілком нецікавий сюжет.Усі місії, які представлені у цьому симуляторі, однакові. Реалістичність 6 Інтерфейс 8 Якість графіки 5 Разом 6.3.

https://www.youtube.com/watch?v=q-dWPkUjKIM