Як створити документ на Андроїді

Anonim

На комп'ютері можна створити документи текстового або іншого формату, а на телефоні такої функції немає. На мобільному девайсі можна тільки прочитати той чи інший документ, але створити свій досить проблематично.

Рейтинг додатків для створення текстових документів

Для цього вигадали спеціальні утиліти на телефон, щоб надалі не лише прочитувати документи, а й створювати їх навіть на мобільному телефоні. Такі програми мають величезну кількість як плюсів, так і мінусів. Які програми заслуговують на увагу користувача?

Назва Опис Рейтинг
Google Документи Додаток від популярної компанії Google заслуговує на окрему увагу. Доступно на всіх операційних системах, у тому числі й Андроїд, і iOS. Також користувач може скачати цю утиліту абсолютно безкоштовно через офіційне джерело - Плей Маркет.

Можна не тільки швидко створювати документи, але й прочитувати їх, синхронізувати акаунти між собою та багато іншого.

★★★★★
Kingsoft Office Кінгсофт Офіс – порятунок для тих, хто хоче створити певний текстовий документ. Деякі планшети або мобільні пристрої спеціально заточені саме під даний сервіс.

Редактор підтримує величезну кількість форматів, а також у ньому є багато функцій. Він також безкоштовний, а скачати його можна через офіційні джерела.

★★★★★
Olive Office Вдалий претендент, який заслуговує на розгляд. Утиліта працює практично з усіма форматами, а також пропонує читати навіть деякі графічні дизайни, зокрема JPG.

Не можна назвати дизайн або інтерфейс утиліти заплутаним. Навпаки, у ній дуже зручно орієнтуватися, можна створювати таблиці. Надалі можлива синхронізація з іншими сервісами, у тому числі і Google Диск, і Бокс.

★★★★★
OfficeSuite Програма для пристроїв на системі Android дозволить користувачеві створити свій власний документ, відредагувати його надалі.Як і інші послуги, Офіс підтримує величезну кількість форматів, а також має розширений функціонал. Завантажити можна через офіційні джерела, а також доступна синхронізація з популярними хмарними сховищами. ★★★★★
Microsoft Word Якщо користувач звик до старого Ворда, то на мобільному телефоні він також може скористатися ним. Компанія придумала мінімалістичний додаток, який також можна використовувати як основний. Достатньо увійти до свого облікового запису, а далі відредагувати необхідний документ. Як говорилося раніше, програма розрахована на тих, хто звик користуватися Вордом. Комфортне керування за допомогою сенсора – новий досвід використання програми. ★★★★★
Document To Go Це не просто додаток, а повноцінний офісний пакет, за допомогою якого можна створювати документи, змінювати формати, креслити таблиці та багато іншого. На відміну від інших утиліт, вона має мінімальний обсяг для скачування - всього 7 МБ не відчуватимуться на телефоні.

Робити з документом досить просто і легко, можна працювати з файлами відмінного формату, наприклад, PDF. Якщо користувач впевнений у тому, що йому достатньо базового функціоналу, то він може завантажувати цей додаток без страху.

★★★★★
Quickoffice Такий пакетний додаток від відомої компанії Google. Користувач, якщо не придбає спеціальний пакет, обмежений у ресурсах та можливості повноцінно використовувати програму. Існує хмарне сховище від Google, на яке зберігатимуться документи. Незважаючи на це, вона є хорошим аналогом, має класну синхронізацію, а також можливість редагувати багато форматів, включаючи навіть графічні. ★★★★★

Google Документи

Плюси та мінуси Додаток абсолютно безкоштовно. Користувачеві не потрібно доплачувати, щоб використовувати додаткові можливості редактора. Також є класна перевага у тому, що завантажити утиліту можна через офіційні джерела. З програмою можна працювати офлайн. Якщо знадобиться скористатися програмою без належного доступу до Інтернету, то вона для цього підійде. Можна налаштувати команду, а потім спільно редагувати необхідні документи. Це зручно, ця функція підійде для компаній. Хоча користувачеві не потрібно доплачувати за додатковий функціонал утиліти, користувачеві доступно лише 15 ГБ хмарного сховища безкоштовно. Далі доплата йде саме за обсяги пам'яті, а не за те, щоб використовувати програму. Іноді програма може зависати. Це залежить від поновлення, а також від того, скільки ГБ пам'яті у користувача зайнято. Також мінус полягає в тому, що без доступу в інтернет користувача просто немає можливості нормально відкрити файл, якщо той не зберігається в кеші.Вартість 10 Зручність 8 Інтерфейс 7 Функціонал 8 Разом 8.3 Відмінна програма, якщо потрібно хмарне сховище, а також швидкий доступ до редагування та створення документів.

Kingsoft Office

Плюси та мінуси Безкоштовна утиліта з величезною кількістю функцій, а також різних форматів, серед яких і файли, створені в інших подібних редакторах. Займає мінімальну кількість місця на пристрої, а також за допомогою програми можна працювати офлайн. Швидкість роботи редактора – це одна з головних переваг, яка дійсно доступна користувачеві при завантаженні через офіційне джерело Плей Маркет. У деяких користувачів виникають помилки, які вони не можуть виправити самостійно без допомоги технічної підтримки. Неправильне збереження документів. На це також скаржаться деякі користувачі та клієнти цієї утиліти.Великі документи провантажуються досить довго. Вартість 9 Зручність 6 Інтерфейс 8 Функціонал 5 Разом 7 Непогана заміна типового Ворда тільки в мобільному форматі.

Olive Office

Плюси та мінуси Можна відправляти готовий документ прямо електронною поштою, а також на інші сервіси. Величезна кількість функцій, які закріплюються класним інтерфейсом та зручним керуванням тих чи інших документів. Програма безкоштовно скачується через офіційні джерела, у тому числі і Плей Маркет. Відсутній сервіс, який допомагає перевірити набраний текст. Орфографію слід перевіряти самостійно. Усі функції підписано англійською мовою. Немає російської версії програми та локалізації у текстовому редакторі. Деякі сторінки погано поділяються. У ньому досить складно орієнтуватись. Вартість 6 Зручність 7 Інтерфейс 5 Функціонал 9 Разом 6.8 Програма добре справляється зі своїми функціями навіть на телефоні Андроїд.

OfficeSuite

Плюси та мінуси Досить просте управління, а також розширений функціонал. Можна працювати як зі створеними в утиліті програмами, так і зі звичайними документами Ворд. Є програма як і для ПК, так і для телефону. Залежно від оновлення утиліта може вилітати. Варто завантажувати останні версії. Якщо користувачеві необхідні додаткові функції та можливості, то користуватися програмою буде проблематично. Вартість 7 Зручність 6 Інтерфейс 8 Функціонал 5 Разом 6.5 Платна програма, за допомогою якої можна редагувати базові документи. Великих форматів не тягне.

Microsoft Word

Плюси та мінуси Мобільна маленька версія звичного всім офісу, яка також доступна безкоштовно при скачуванні через офіційні