На смартфонах Huawei з'явився додаток Moovit

Anonim

Компанія Huawei вирішила відійти від популярної програми Google Maps і знайшла йому заміну. Власники смартфонів Huawei тепер можуть завантажити програму Moovit, яка є найкращою альтернативою Google Карт. Moovit належить компанії Intel, яка може працювати з Huawei.

Трохи інформації про програму Moovit

Ця програма є безкоштовним мобільним додатком GPS, вона розроблена ізраїльським стартапом Tranzmate. Працює на операційних системах iOS та Android.

Ця програма поєднує статичні дані, які надаються операторами зв'язку, з даними, які збирають користувачі. Все дуже просто. Коли користувачі їздять на громадському транспорті з активованим на тлі додатком, то дані про швидкість та місцезнаходження знеособлено передаються Moovit. Потім ці дані інтегруються з графіком руху громадського транспорту.

Де знайти програму

Компанія Huawei оголосила, що програму можна знайти у фірмовому магазині AppGallery. Завдяки цьому можна планувати поїздки, поєднуючи різні види громадського транспорту.

Ще три роки тому генеральний директор Moovit Нір Ерез (Nir Erez) розповідав, що додаток Moovit значно перевершує Google Maps і Apple Maps за багатьма параметрами. Це точність і поширення інформації про громадський транспорт.

Зараз Moovit вже встановило понад 865 млн користувачів по всьому світу. Вони регулярно планують поїздки в автобусі, метро, ​​поїзді або автомобілі.

Програма вже доступна у фірмовому магазині додатків Huawei AppGallery. Але за бажання її можна завантажити і на сайті moovitapp.com. За рахунок магазину Huawei AppGallery додаток Moovit буде доступний, як мінімум, у 100 країнах світу та 45 мовами.