Рейтинг російських смартфонів

Anonim

Тренд на підтримку вітчизняного виробника не вщухає. Незважаючи на те, що китайські смартфони з новомодними додаваннями вже заполонили ринок, ніхто не може заперечувати того, що також важливо підтримати і вітчизняного виробника, який випускає моделі не гірше, ніж усі інші.

Який смартфон варто купити

Російські виробники дійсно знизили свою продуктивність. Практично всі розуміють, що немає сенсу боротися з китайськими компаніями за клієнтів, тому що їх реклама, а також загалом система набагато звичніша за сучасного користувача.

Не дивлячись на це, на ринку є якісні компанії, які досі виробляють телефони, продають їх, роблячи з кращого матеріалу та сировини. Варто розібратися, які російські смартфони хороші, а на які навіть не варто звертати уваги.
Назва Опис Рейтинг
Nobby Марка з одними з найбюджетніших телефонів, які не лише досі обладнані старими кнопками, але й сенсорним екраном. ★★★★★
INOI Це гарний смартфон, який якоюсь мірою навіть можна сплутати з китайським. Однак, суперечки про якість цього виробника гострі. ★★★★★
DEXP Відома російська фірма, яка займається продажем не тільки телефонів, а й іншої побутової техніки. Дуже популярні на території Росії. ★★★★★
Black Fox Маловідома фірма, яка спочатку базувалася тільки на зарядних пристроях. Незважаючи на це, їй непогано вдалося створити телефони. ★★★★★
Digma Багато хто знає телефони під цією маркою. Як правило, вони досить дешеві та старі, але тримаються дуже довго. ★★★★★
Highscreen Не найкращий російський бренд. Незважаючи на всю красу їх пристроїв, вони не найпродуктивніші та якісніші. ★★★★★
Vetrex Хороша реклама робить своє, тому дані пристрої такі популярні на території Росії. У пристроїв фірми не дуже добре дотриманий баланс між компонентами системи. ★★★★★
teXet Старий російський бренд, який досі спеціалізується на потужних кнопкових телефонах. Здається, такі пристрої не зламати. ★★★★★
BQ Відома марка з виробництва електроніки. На початку свого шляху вона уславилася телефонами – розкладушками. Тепер випускає наворочені гаджети. ★★★★★

Nobby

Це бренд, який з'явився ще у 2005 році, тобто близько 15 років ця компанія знаходиться на ринку смартфонів. Як правило, всі згадують цю фірму, як виробника кнопкових пристроїв, тому що саме з цього починався шлях у цієї компанії.

Класичні телефони нікому вже не потрібні, тому на зміну їм прийшли новенькі та цікаві екземпляри, які користувач може побачити. Пристрої фірми виконані не з найкращого пластику, а також ємність акумулятора залишає бажати кращого.

Якщо розглядати камеру, то з нею також багато проблем. Через те, що фірми не позиціонує себе як дорогою, то й пристрої у них не найкращої якості, тобто відповідають критерію ціни та якості. Найпростіший смартфон з лінійки - це Nobby S200, який продається зовсім від 2400 рублів.

Потужність 5 Продуктивність 6 Камера 4 Пам'ять 5 Якість складання 7 Разом 5.4 Пристрій гарний, якщо користувачеві не потрібні додаткові пункти, як камера для професійних знімків. Підійде для того, щоб дзвонити. Плюси та мінуси Пристрої фірми мають компактний корпус, а також досить свіжу версію Анроїда – 8.1. Телефони, як правило, мають дуже низьку вартість, щоб відповідати критерію ціни та якості. На відміну від інших пристроїв, є можливість постановки власної карти пам'яті. Це зручно, тому що можна додати місця на пристрій. Як правило, смартфони цього виробника мають дуже слабку батарею, яку не вистачить на тривалі розмови. Смартфони оснащені слабкою роздільною здатністю екрану. Як правило, через це може псуватися зір. Слабкий дизайн, тобто на ринку можна знайти смартфони цікавіші та стильніші.

INOI

Це молода фірма, яка вийшла на ринок у 2017 році, тому цей рік вважають вирішальним для вітчизняних виробників. Вони відразу почали випускати спочатку кнопкові пристрої, а тільки потім перейшли на доступні та стильні пристрої на базі Андроїд.

Найпопулярніший телефон - це INOI 2, тому на його прикладі варто розглянути те, як фірма в цілому представляє свої пристрої. Телефон доступний за ціною – близько 4 тисяч карбованців. Також у нього є 5-дюймовий екран та батарейка на 2500 мАг. Це не найкращі показники.

Фронтальна камера всього на 2 МП, а також можна поставити картку пам'яті на 64 ГБ. В цілому, пристрій хороший для літніх, тому що в його управлінні немає нічого складного.

Потужність 5 Продуктивність 6 Камера 3 Пам'ять 5 Якість складання 5 Разом 4.8 Непоганий смартфон, який навряд чи можна назвати найкращим, але він гідний, щоб його розглядати до покупки. Плюси та мінуси Смартфони фірми мають гарний та мінімалістичний дизайн. Дехто навіть прийшов до того, щоб прибирати кнопки на екрані, багато хто став сенсорним. У них потужні динаміки, тому з таким пристроєм можна ввімкнути музику, а потім говорити по телефону. Все буде чути. Відмінна ціна, яка відповідає критерію вартості та якості.Пристрої мають слабку батарею, яку навряд чи вистачить навіть на день активного використання. Заряджати доведеться часто. У них погана роздільна здатність екрану, через що надалі псуватиметься зір. Невеликий обсяг пам'яті.

DEXP

DEXP найчастіше можна знайти в мережі магазинів DNS, тому що саме цей магазин підтримує вітчизняного виробника. Співвідношення ціни та якості дійсно відмінне, саме тому фірми затребувана на ринку смартфонів.

Найпопулярніший телефон, який найчастіше купують для захисту від вологи та ударів – це DEXP T155. Це справді бронебійний телефон, який оснащений відмінним процесором та пам'яттю в 2 ГБ. Також у нього чудова ємність акумулятора, яку вистачить не на 1 день, а відразу на кілька.

Потужність 6 Продуктивність 6 Камера 7 Пам'ять 5 Якість складання 9 Разом 6.6 Вітчизняний виробник, який чудово виробляє бронебійні смартфони. Плюси та мінуси У телефону гарний захист. Якщо брати його в похід, то їм можна колоти дрова. Як правило, у смартфонів Дексп непогана камера, на яку можна робити якісні знімки. Просто найпотужніший акумулятор, який може витримати до 2 днів без заряджання. Продається лише у мережі магазинів DNS. Black Fox У смартфонів маленький об'єм пам'яті. На деяких пристроях навряд можна пограти в ігри та інші забави. Продається лише у мережі магазинів DNS.

Black Fox

Російська марка, яка раніше займалася тільки аксесуарами, але з 2016 року користувач зміг побачити в їхньому асортименті і різні смартфони. Сьогодні виробник постійно додає в асортименти різну продукцію, в тому числі і те, що актуально для користувачів.

Як правило, продукція цієї фірми дуже проста і зручна. Вона виготовлена ​​з якісних матеріалів, а також містить сучасний дизайн. Здебільшого вона стала популярною лише через рекламу, але вона виправдана, тому що смартфони варті уваги.

Найпопулярніший пристрій – BMM 431. Саме на його прикладі найчастіше розглядають смартфони у фірми.

Потужність 6 Продуктивність 5 Камера 3 Пам'ять 6 Якість складання 5 Разом 5 Пристрій не найпотужніший, а також у нього погана камера. Плюси та мінуси Та характеристика, яка вказується виробником, найчастіше виправдовується. Має хорошу ціну, яка піде по кишені практично всім жителям Росії. Пристрої виконані в сучасному дизайні, що успішно вписується в гардероб. Пристрої виконані в сучасному дизайні, що успішно вписується в гардероб. При неправильних налаштуваннях можуть видавати помилки у використанні. Як правило, якістю складання смартфони не можуть зайняти лідируючі позиції.Поганий дисплей, через що сідатиме надалі зір. При неправильних налаштуваннях можуть видавати помилки у використанні.

Digma

У багатьох пристрої цього виробника асоціюються зі словосполученням «низька ціна». Можливо, це дійсно так, тому що виробник впевнено почувається на рідному ринку. Він має попит у покупців, а також гідно представляє вітчизняне виробництво на світовій арені.

Найпопулярніший пристрій – це Digma HIT Q500. Пристрій досить старого дизайну, але це не означає, що він виглядає не актуальним і поганим. Багато смартфонів фірми навпаки привертають увагу і відмінно поєднуються з будь-яким вбранням.

Дисплей у смартфона не найкращий. Застаріла база Анроїда дається взнаки – 7.0. Майже ніхто не користується. Також пристрій оснащений непоганим процесором, який гідно провантажує невеликі утиліти.

Потужність 5 Продуктивність 6 Камера 5 Пам'ять 6 Якість складання 4 Разом 5.2 Вітчизняний виробник з низькою ціною та хорошим співвідношенням вартості та якості. Плюси та мінуси У них досить продуктивні смартфони, тому що поставлений добрий процесор. Підійде для повсякденних завдань. Він має відмінний вбудований модуль GPS. Він потужніший, ніж деякі сучасні пристрої. Вага мінімальна, як і ціна. Досить поганий екран із жахливими кутами огляду та яскравістю. Посадити зір із ним просто. Чи не дотягує до стандарту сучасних пристроїв. Чи не прослужить довго.

Highscreen

Це ще один російський бренд, який зовсім не розчаровує покупців. Деякі моделі дуже популярні, тому користувачеві варто придивитися до моделей цієї компанії.

Якщо розглядати відмітні ознаки фірми, це передусім ємний акумулятор.Дійсно, акумулятори цієї фірми є продуктивними, тому з ними можна вирушати в довгі походи. До того ж смартфони виглядають сучасно, а також відповідають практично всім основним параметрам, які необхідні для якісного складання пристрою.

Пристрій, який користується великою популярністю – це Highscreen Easy XL Pro. Цей пристрій має 4-ядерний процесор, а також екран 5.5 дюймів. Він має добрий дозвіл, на відміну від багатьох інших компаній, через що зір не падатиме. Це найдешевший смартфон, тому що ціна на нього стартує від 6 тисяч рублів.

Потужність 7 Продуктивність 6 Камера 4 Пам'ять 5 Якість складання 6 Разом 5.6 Відмінний пристрій, якщо необхідний дешевий та компактний варіант. Плюси та мінуси Фірми завжди представляє різноманітність користувача. Воно полягає не тільки в тому, що користувач може вибрати різні пристрої, але також відмінну один від одного цінову категорію і навіть забарвлення.Як правило, всі пристрої виглядають сучасно, а також підтримують 4G, який є актуальним на даний момент. Всі пристрої спритні. Навіть найдешевші пристрої швидко видають інформацію та рідко туплять. Процесор у найпопулярнішого пристрою застарів, тому користувач може побачити низьку продуктивність пристрою. Не всі пристрої обладнані гарним та ємним акумулятором. Трапляються не ємні пристрої. Фірма відстає за дизайном за іншими передовими компаніями.

Vetrex

Назва фірми справді не вселяє довіру, тому що звучить, як звичайний вітчизняний виробник електроніки. Це справді так, адже початкова база для Vetrex була саме такою.

Але зараз за обсягами продажів на локальному ринку Vetrex вирвалися вперед, посівши 6 місце з часткою ринку. Це по праву хороший результат, адже компанія також пропонує зовсім інший підхід до справи та своїх принципів.

Найпопулярніший смартфон у фірми – це Vetrex Impress Click NFC. Пристрої компанії справді виділяються за дизайном. Пов'язано це з тим, що вона намагається додати нові рішення, ідеї, змінивши то розмір діагоналі, то пропорції екрана.

Потужність 6 Продуктивність 7 Камера 5 Пам'ять 7 Якість складання 6 Разом 6.2 Якісний вітчизняний виробник, який не рекламується просто так. Плюси та мінуси Пристрої фірми мають відмінний, новий дизайн, який запам'ятається кожній людині. Якщо покласти два пристрої, то відразу буде видно який від компанії Vetrex. Пристрої в цілому з гарним екраном та діагоналлю, тому зір не псується. Постійні поновлення. Пристрої немає багато часу на автономну роботу. Деякі телефони із жахливими камерами. Смартфони від фірми складно знайти у звичних магазинах.

teXet

Це дешеві смартфони, які перевірені часом. Компанія відома своєю продукцією, яка включає не тільки смартфони, але й різні інші електронні товари. Користувач може побачити не тільки дешеві товари, а й досить якісного виробництва.

Серед найдешевших смартфонів з NFC варто виділити пристрій teXet TM - 5081. Телефон продається всього від 5500 рублів. Відмінна вартість, яка поєднується з якістю виконання та гарним дизайном.

Потужність 6 Продуктивність 7 Камера 5 Пам'ять 6 Якість складання 5 Разом 5.8 Дешеві смартфони та гарні кнопкові пристрої. Плюси та мінуси Різний вибір не тільки смартфонів, а й різних кнопкових пристроїв, розкладачок. Пристрої перевірені часом. Низька вартість. Як правило, дешеві пристрої довго не живуть. Невеликий термін експлуатації. Мало де продаються. Застарілі моделі.

BQ

Це вітчизняний виробник, який постачає свої пристрої на ринок з 2013 року. Також користувач може побачити якісне складання за низьку вартість. Як правило, вартість варіюється від 2 тисяч до 8. Це відмінний варіант, причому користувач може отримати і якісний продукт, і економію коштів.

Вітчизняний виробник пропонує свій найпопулярніший телефон BQ 5016G Choice. Це дешевий смартфон ціною від 3500 рублів. Користувач може побачити додаткові прилади, а також різні забарвлення. Пристрій також цікавий підтримкою 3G.

Потужність 7 Продуктивність 6 Камера 7 Пам'ять 5 Якість складання 4 Разом 5.8 Якісний вітчизняний виробник. Плюси та мінуси Усі пристрої доступного цінового сегмента. Немає жодних завищених цін, які можна зустріти в інших фірмах. Вони досить продуктивні, а також мають чіткий та яскравий дисплей.Всі пристрої мають незвичайний та цікавий дизайн. Не всі пристрої відповідають стандарту якості. Наприклад, не всі обладнані модулем 4G.