В Однокласниках тепер можна купити товари з AliExpress

Anonim

Розробники соціальної мережі Однокласники перезапустили маркетплейс. Тепер він працює спільно з "AliExpress Росія". Завдяки цьому користувачам стало доступно понад 100 мільйонів різних товарів, які можна купити не виходячи із соціальної мережі.

Покупки можна робити в будь-якому розділі соцмережі

Товари з китайського торгового майданчика Аліекспрес нативно інтегровані у всі розділи соціальної мережі. Так користувач може робити покупки не тільки в окремому розділі з товарами, але також у стрічці новин і навіть під час перегляду відеороликів, де є картка з товаром.

Предбачено персональну стрічку товарів, яка формується на основі запитів користувача. Можна ділитися посиланнями на товари, що сподобалися, зі своїми рідними та друзями і навіть отримувати від них цінні рекомендації.

Маркетплейсу від Однокласників вже 3 роки

Власний Маркетплейс товарів з Китаю Однокласники запустили ще 2017 року. У 2019 році було створено спільне підприємство у сфері електронної соціальної комерції, до якого увійшли Alibaba Group, "Мегафон", Mail.ru Group та РФПІ створили "AliExpress Росія".

У рамках партнерства між AliExpress Росія та Mail.ru Group було укладено угоду про стратегічне співробітництво. Крім іншого, така співпраця передбачає обмін трафіком і продуктову та інтеграцію з різними соціальними мережами компанії Mail.ru Group.

Варто нагадати, що минулого місяця соцмережа Однокласники відкрила для брендів нову можливість. Тепер вони можуть запускати нативні рекламні спецпроекти в розділі Повідомлення.

https://www.youtube.com/watch?v=Kf-AQEu4NMo