30 неймовірних найкращих фантастичних фільмів з високим рейтингом

Anonim
Іноді дійсно хочеться подивитися якийсь цікавий фантастичний фільм. Багато хто говорить, що подібні фільми начебто занурюють у дитинство. І це справді так. Коли переглядаєш незвичайний фантастичний фільм, по праву починаєш почуватися дитиною, якій все одно на свій вік, вона хоче дивитися і поринати в сюжет із головою.

Які найкращі фантастичні фільми можна подивитися прямо зараз? Докладніше.

1. Крізь сніг, 2013

Це фільм про повстання за справедливість. Потяг мчить крізь снігову бурю з невдалою спробою вчених, що вижили після зміни клімату землі. Залишилися лише щасливчики, які мчать у цьому поїзді і борються один з одним, незважаючи на те, що людей залишилося мало.

У поїзді все розподілено на правлячих та нижчих. У перших вагонах їдуть люди такого сорту, які правлять над рештою. Чи зможуть люди відновити справедливість і змінити звичний уклад?

Це історія про трьох друзів, у яких спільна невтішна доля. Вони виросли в інтернаті, після чого вони зовсім втратили будь-який дотик із зовнішнім світом. Глядач може подумати, що у фільмі немає фантастики, але це далеко не так. Ці друзі – незвичайні люди, які живуть та долають труднощі долі.

Це фільм, який буквально знятий в одній локації – вітальня. Історія розповідає про те, як стара скрипалька Марджорі Прайм страждає на артрит і переживає провали пам'яті. Через це вона не може змиритися з тим, що вона втратила чоловіка.

Довго місіс Прайм не може сидіти і страждати, тому вона набуває голограми своєї рідної людини і живе з нею. Фільм націлений на те, щоб показати, що навіть із найгіршим нещастям можна змиритися і знайти виходи. У результаті у вітальні Марджорі намагається жити щасливим життям зі своєю донькою, чоловіком та зятем. Чи зможе місіс Прайм стати щасливою в такій сім'ї та змиритися зі своїм станом?

Це той фільм, який виділяється на тлі інших.Незважаючи на те, що написано величезну кількість фільмів про супергероїв, цей справді вартий справжньої уваги. Комедія, драма та фантастика – все поєднує в собі сюжет цього фільму. Творці Marvel можуть придумати різних, маловідомих раніше героїв, поєднати їх в один фільм і перетворити його на історію.

Ця пригода по галактиці. Герої стикаються з низкою труднощів, а також борються з різними монстрами, переживаючи власні драми. Після перегляду цього фільму глядач зрозуміє, що все, що він бачив раніше, не зрівняється з цим світовим сюжетом.

Це фільм, який порівнюють із «Веном». При порівнянні можна помітити не лише схожість сюжету, а й навіть головних героїв, які стають супергероями. У першому випадку – героєм стає звичайний механік, якому вставили імплантат як експеримент.Як видно, інтерес зайшов в інше русло, після чого головний герой «Апгрейда» стає справжнім супергероєм.

Глядач зустріне в цьому фільмі і цікаві спецефекти, і захоплюючий сюжет, і навіть незвичайний кінець, що інтригує. Незважаючи на постійні порівняння, цей фільм не збирає глядацьких симпатій так сильно, як подібний до нього «Веном». Все одно, цей фантастичний сюжет варто подивитися кожному глядачеві, хто цікавиться темою супергероїв, перетворень та протиставлення добра і зла.

Цей фільм з першого погляду може здатися зовсім не фантастичним, а більш романтичним. Це дійсно так! Дії відбуваються між подружжям Ітаном та Софі, які намагаються врятувати свій шлюб. Для того, щоб поговорити, вони вирушають у відокремлене місце, але після деякого часу вони розуміють, що на ньому твориться щось недобре.Незважаючи на це, подружжя не бояться всякої фантастичної безбожності, вони із задоволенням приймають долю і вирушають на зустріч пригод. У результаті фільм стає воістину фантастичним і красивим.

Люди думають, що вони – єдині, хто справді може думки. Режисер Рідлі Скотт показує своїм фільмом, що це не так. Група вчених вирушає в експедицію, метою якої є питання про те, звідки походить людина. Незвідані чертоги всесвіту чекають на них. Внаслідок чого вони дійсно розуміють, що людина – піщинка всього буття і що дійсно є інші люди, які можуть розумно розуміти.

Це цікаве продовження франшизи «Чужий» від того ж режисера. Фільм вийшов непередбачуваним, про що говорять багато фанатів його творчості.

Окча - це не дівчинка і навіть не людина. Окча - це гігантська свинка, яка стала експериментом компанії Мірандо. Окча знаходить свого найкращого друга – дівчинка Мі-джа. Разом вони товаришують, і ніхто не сміє заважати їх спільному щастю.

Але прийшов той день, коли компанія, яка породила подібний експеримент, хоче забрати свою власність. Окча не хоче віддалятися від дівчинки, як і Міджа не хоче, щоб їх розлучали. В результаті дівчинка не збирається кидати кращого друга у біді і вирушає на порятунок Окчі. Фантастичний фільм наповнений драмою. Глядач одразу починає переживати за дружбу. Після перегляду розумієш, що справжня дружба існує, навіть крізь сльози.

Це незвичайний фантастичний фільм, який більше нагадує фільм жахів. Головна героїня, на честь якої названо постановку, завжди була релігійною. Пізніше вона вступає до університету, внаслідок чого з'їжджає від своїх батьків.

В університеті у Тельми не все так гладко, як могло б бути. Незважаючи на свою релігійність, дівчина закохується у свою однокурсницю. Вона розуміє, що не зможе протистояти власним почуттям та спокусі. Через те, що вона пригнічує власні почуття, у дівчини починаються напади, які дуже нагадують епілепсію. Тельма дійсно стає заручницею своїх почуттів.

Фільм не просто так названий. Ферма – те саме тихе місце, де живе одна сім'я у складі чоловіка, вагітної дружини та дітей. Будинок, де живуть діти, по праву не може бути тихим, проте це необхідно для того, щоб уникнути тих монстрів, які оточують його.

Монстри реагують на будь-які гучні звуки, шуми та крики, тому діти і вся сім'я намагаються бути тихими, не лаятися один з одним. Чи зможе сім'я врятуватися від монстрів, залишаючись тихими з вагітною жінкою та дітьми?

Це фільм про Райана Стоян, який є професіоналом у галузі медичного інжинірингу. У неї з'являється перша власна космічна мета, яку вона летить здійснювати разом із Меттом Ковальськи. Під час того, як на борту космічного літака йде життя, трапляється непередбачена катастрофа. Шаттл розбитий, а космонавти так і залишаються літати у відкритому космосі.

Після цього вони намагаються перебувати в повній бойовій готовності, тримаючись один за одного. Незрозуміло, як вони зможуть врятуватися, перебратися на землю, при цьому залишитися живими.

Психологічний сюжет, який занурить глядача в тому, що сенс життя дійсно є і яке місце він займає у всьому величезному всесвіті. Космічний корабель, який раніше перевозив людей на Марс, випадково збивається з курсу.Польоти на Марсі раніше були повністю безпечні, тому така подія – справді незвичайне явище.

Всі пасажири не можуть сидіти на місці. Їх переповнює страх і типова для людини спрага споживання. У цей час, ціною власного життя, вони вперше замислюються про те, що таке сенс життя, яке їхнє призначення, а також що вони являють собою для цієї планети.

Головний герой сюжету – злодій та шахрай, який хоче тільки красти цінні секрети та таємниці людей у ​​їхній підсвідомості під час того, як ті сплять. Незважаючи на таку роботу, яка обіцяє повну секретність, промисловий шпигунство грає з ним злий жарт. У результаті Кобб стає втікачем і найнещаснішою людиною на землі, оскільки він наважився всього того, що в нього було.

Поява шансу на помилування з'являється – йому дали завдання, в результаті якого він має спокутувати всі свої гріхи. Чи зможе Кобб змінитись і стати щасливим?

Все людство – це велика ціна, яку не можна виправдати. Головний герой та офіцер поліції Кей є патрульним реплікантом. Вони роблять за людей, особливо важку роботу, яку виконати людям не під силу.

Незабаром цей поліцейський дізнається одну цікаву та незвичайну таємницю, яка і ставить на кон усе, що було у людей раніше. Секретна інформація може перевернути весь результат і залишити людство ні з чим.

Головний герой – молодий програміст, який був відібраний для важливої ​​місії. Йому необхідно оцінити рівень людяності, який має жінка – робота. Вона оснащена штучним інтелектом, який справді схожий на справжній, людський.

Молодий програміст, беручи участь у даному експерименті, може як і закохатися в жінку – робота, так і зрозуміти, що вона є провальною машиною. Чи так це насправді і що справді приховує за собою цей робот?

Операційні системи можуть замінити і справжнього друга, і партнера всього життя. Це показано на прикладі самотнього письменника, який ніби прийшов із найближчого майбутнього, в якому все модернізовано та підлаштовано під потреби людей. Він, будучи самотнім, справді закохується в операційну систему з жіночим голосом. Вона розроблена фахівцями для того, щоб задовольняти абсолютно всі людські забаганки. Чи можливо полюбити жіночий голос і як повернеться життя молодого письменника, можна дізнатися прямо у фільмі.

Як відомо, майбутнє та інноваційні технології оточують людину щодня. У цьому майбутньому на землю напали прибульці та інопланетні істоти, яких не може перемогти жодна армія. Так, в одному з боїв гине майор Кейдж, але в цьому майбутньому можливо все, тому він потрапляє в петлю часу.

Нагадуючи замкнене коло, майор знову і знову потрапляє на той бій, і щоразу один підсумок – його смерть. Щоразу він навчається на своїх помилках, знаходить нові способи, щоб перемогти ворога і врятувати землю, її мешканців і себе.

Прибульці – типовий сценарій практично для всіх фантастичних фільмів. Але як часто людина бачила те, щоб прибульця виходили на контакт із людиною? Насправді таке можливо, що доводить лінгвіст Луїза Бенкс.

Її, як і всю решту команди, відправляють на пошуки та відкриття загадок. Прибульці стали заселяти кожен куточок землі, відвідуючи нові території. Щоб розгадати їхню загадку, Луїза намагається розгадати їхні слова, що вони кажуть, адже цьому зобов'язує професія лінгвіста. Як дівчина дізнається справжні цілі іноземних товаришів?

Пошук нової планети – ось справжня мета групи мандрівників, яка вирушає в експедицію. Все через те, що на планету обрушилася продовольча криза, практично всі ресурси вичерпалися і тільки нова планета здатна врятувати народ.

У пошуках нової планети група мандрівників вирушає у несподівані подорожі, намагаючись знайти не тільки нову батьківщину, а й, можливо, навіть себе.

Якщо людина не знайде собі партнера протягом 45 днів, то вона стає прибульцем. Цей висновок звучить як якась фантастика, а насправді це дійсний сюжет даного фільму.

«Санаторій» призначений для того, щоб відсіювати непридатних людей і створювати нові сім'ї для популяції. Здавалося б, 45 днів – це багато для того, щоб знайти партнера всього життя.Насправді головний герой вирішує по-іншому. Він обирає стати прибульцем, а саме – лобстером. Зробивши вибір, на нього чекають цікаві пригоди, а також море нерозгаданих секретів.

Хто б міг подумати, що автостопники ризикують життям? Насправді, це справді так, адже на них може чекати гарна і пишногруда брюнетка, яка не тільки хоче підкинути тих людей, хто «стопить», а й зробити з ними щось дуже цікаве.

Чи ця красуня Скарлетт Йоханссон, яка проїжджає щодня на старому автомобілі на трасі Единбург - Глазго чи вона не та, за кого себе видає?

Метеорити на землі – часте подія, насправді вони нічого не можуть зробити для людей. Цей же метеорит спричинив неймовірні зміни, які групі біологів, серед яких є і Ліна, належить розгадати.Ліна найбільше зацікавлена ​​у подіях, оскільки метеорит прилетів не просто в загадкову зону, а в маяк. На цьому місці знаходився її чоловік, який безвісти пропав.

Таємниця метеорита має бути розгадана групою вчених, адже від цього залежить не тільки доля міста, але й доля Ліни, її чоловіка. Зацікавившись у дослідженні, вона намагається розгадати причину, а також наслідки драми.

Ніхто не знає, що може приготувати група жінок на чолі одинокого мандрівника. Вони всі разом біжать на бойовій фурі, причому втеча проходить через усю пустелю. Фуріос – голова команди, а також біженець. Він біжить із командою тільки для того, щоб сховатися від незліченного Джо. Фуріос викрав щось дуже цінне та дороге для Джо, тому той готовий кинути абсолютно всі сили, щоб урятувати ту річ, яка належить йому.

Це може здатися простим фільмом, але насправді дуже цікаво спостерігати за тим, як відбувається погоня. Фантастики не прибрати, як і незвичайного, захоплюючого сюжету.

Цей той випадок, коли можна зняти шедевр всього за 5 днів. Режисер цього фільму постарався та зняв цікаву сюжетну лінію, на чолі якої головні герої, а саме компанія друзів. Всі вони збираються на звану вечерю, в результаті якої вони починають вірити в містиці. Навіть у дорозі з ними трапляються різні пригоди, у тому числі і потріскані шибки автомобілів, і зв'язок з перебоями.

Після компанія дізнається про те, що саме в цей день над землею пролітає комета, завдяки якій і відбуваються всі чортовини. Однак, перебої – це найменше, що може статися з друзями. На них чекають великі пригоди навіть на званій вечері.

Науково – фантастична картина, яка оцінюється, як одна з найкращих і душещипательних на всьому світі. Ад – це коли щось горить, у цьому фільмі горіти починає сонце, яке може занапастити все людство.

Щоб врятувати землю і всіх жителів, група космонавтом вирушає на важке завдання: їм необхідно скинути бомбу прямо на сонце, щоб воно почало світити з новою силою, при цьому увійшло до своєї нормальної роботи. Ця місія дуже складна. У фільмі показано, як сила та дух команди може врятувати цілий світ, як самовідданість може вплинути на весь перебіг подій та навіщо людині допомогу.

Подорожі в часі – теж одна з тем, яка може підкорити людський розум. Режисери – фантасти люблять знімати на такі теми. Цей фільм мав низький бюджет, але, незважаючи на це, сюжет зміг перевернути погляд людей на багато проблем.

Головні герої – затяті любителі різного складання, у тому числі навіть найнезвичайнішої. Вони конструюють у своєму старому гаражі їх підручних деталей машину часу, однак вони не розуміють, що це саме вона.Їм здається, що подібний винахід підкорить серця, проте вони не врахували того, що будь-який прилад має побічні ефекти.

Складно змиритися з тим, що твій контракт закінчено, а ти перебуваєш на місяці вже 3 роки. Це трапилося з астронавтом Семом Беллом, який насправді сумує через те, що його контракт добігає кінця. Він провів на місяці в повній самоті цілих три роки. Він лише доглядає за роботою одного апарату на місяці. Однак після, вже після закінчення контракту, Сем починає розуміти, що з ним твориться щось недобре. Виявляється, що його життя на волосині, а все через те, що його весь час водили за ніс.

Якщо людина думає, що вона з жорсткого і черствого пацана не може перетворитися на захисника і борця з прибульцями, то вона далеко не помиляється.Цей фільм зумів поєднувати у собі і фантастику, і молодіжну картину, і комедію, і жахи. Банда хлопців, яка патрулює свій власний район, виявляє, що на їхньому районі є прибульці. Вони не розуміють, звідки взялися, але не збираються з цим миритися. У результаті вирішують змінити справу всього свого життя – вони стають борцями за справедливість, захисниками своєї раси. Як вони приберуть «чужих» зі своєї місцевості і врятують район?

Цей фільм спочатку справді зазнав збитків, оскільки вийшов не в найвдаліший час, а саме під час трагедії після 11 вересня. Фільм не зміг нормально вийти в прокат, але потім він знайшов своїх шанувальників. Ніхто не знає, як він відреагує, якщо йому незвичайна істота, яка віддалено схожа на кролика, скаже, що він загине через 8 днів із копійками. Донні Дарко також не міг припустити, що з ним може таке трапитися, проте він зрозумів, що пророцтва кролика справді стали збуватися.Низка подій, а саме падіння літака прямо на будинок, справді мало не вбили Донні. В нагороду за врятоване життя Донні, кролик починає вимагати від хлопчика розплати.

Цей фільм заснований на фантастичній повісті братів Стругацьких, а знятий він Олексієм Германом. Сам сюжет був готовий, але все знімалося упродовж 15 років. Сюжет у тому, що група вчених вирішила поїхати на планету, яка практично схожа і є сестрою планети Земля. Життя там немає, а якщо є, то якісь тварини та деякі люди.

За правилами люди не повинні втручатися в долю цієї планети, проте правила потрібні для того, щоб їх порушувати, тому вчені і вдерлися на цю землю. Як все це вплине на хід історії – ніхто не знає, однак, це дійсно може змінити долю не тільки цієї планети, а й землі.

IMDb: 6, 7