МТС гра Тряси дерево

Anonim

МТС – часто вигадує різні акції або пропозиції. Кожен мобільний оператор намагається надати максимально вигідні пропозиції, щоб обрали лише його послуги. Перелік послуг постійно оновлюється, щоб утримати старих та привести нових клієнтів, які за допомогою сарафанного радіо поширюватимуть всі ідеї компанії. Таким чином з'явилася акція від МТС під назвою «Дерево подарунків».

У чому суть акції МТС Дерево подарунків

Якщо розглядати цей сервіс, то можна зрозуміти, що він повністю побудований на успіху: чи пощастить користувачеві чи ні.Вигравати подарунки щодня можна за допомогою цієї акції. Багато користувачів виграють досить прості призи, наприклад, передплату на певний сервіс або «МТС Гудки».

За словами самої компанії, користувачі можуть виграти як і не найдорожчі призи, так і ті, що дійсно варті уваги. Звичайно, подібні акції багато хто вважає простою витратою коштів, але це цікава акція, в якій можна виграти мінімальні призи, наприклад, передплату на сервіс IVI.

Ця акція «Дерево подарунків» входить у трилогію інших цікавих ігор від компанії. Користувачі також можуть взяти участь у такій грі, як «розумна вікторина». Детальніше про дерево подарунків від компанії можна переглянути в цьому відео

Що можна виграти у грі МТС Дерево подарунків

Користувач може виграти зовсім різні призи, до того ж йому необхідно лише правильно потрясти дерево. Всі учасники гри можуть отримати такі призи, як

  • Підписка на YouTube;
  • Безкоштовний тариф на 1 місяць «У Мережі»;
  • Безкоштовні гудки;
  • Бонуси в МТС Кешбек;
  • Пакет інтернету різного наповнення. Найпопулярніший - пакет інтернету на 500 МБ, що йде терміном на 50 днів, а також ним можна користуватися зовсім по всій території Росії;
  • Хвилини розмови. Якщо користувач не користується безлімітним трафіком, то він може поговорити з родичами цілих 30 або 60 хвилин. Однак, пакет необхідно витратити за 30 днів;
  • СМС. Також, як і хвилини, користувач може отримати пакет СМС на 50 або 100 штук. Однак, також необхідно витратити протягом 30 днів;
  • Також найпоширеніші варіанти – це різні підписки на послуги або пакети від компанії. Таким чином можна вибити 20% знижки на різні пакети інтернету, щоб надалі заплатити трохи менше.

Цікаво те, що користувач не може виграти більш варті призи, тому сама акція такого не передбачає. Людина може взяти участь в іншій грі, наприклад, у вікторині, адже там розігруються гідніші призи. Таким чином користувач може виграти цікавий телефон від компанії, колонку, навушники та багато іншого.

Зверніть увагу! Більш актуальну інформацію користувач може подивитися на офіційному сайті компанії.

Хто може брати участь у грі

Для того, щоб брати участь у грі, користувачеві необхідно бути учасником програми МТС, тобто здійснювати дзвінки та мати номер телефону має від цієї компанії. Це досить просто зробити, тому що взяти участь можуть абсолютно всі учасники компанії МТС.

Также в умовах акції користувач може побачити, що йому необхідно буде ввести пароль від свого особистого кабінету. Якщо в нього немає його, необхідно ввести код із СМС, який буде надіслано компаній.

Тобто для того, щоб користувач зміг брати участь, йому в цілому не потрібно проходити жодну реєстрацію. Необхідно лише увійти на офіційний сайт компанії, а потім перейти в розділ під назвою «Розіграш».

Як грати

Для того, щоб грати в цю просту гру, користувачу не знадобляться спеціальні здібності. В цілому суть гри полягає в тому, щоб потрясти дерево таким чином, щоб здобути виграш. Необхідно зробити так, щоб потрясти дерево, але при цьому взагалі не злякати кота, тому що на малюнку зображено не тільки дерево з призами, а й кіт і пташки.

Можна з легкістю злякати птахів, то якщо користувач злякав кота, можна вважати, що місія провалена. Грати можна щодня, отримувати призи. Якщо людина правильно потрясла дерево, при цьому з нього щось впало, то можна вважати, що він чудово впорався із завданням.

Це цікава гра, тому що власнику номера необхідно виявити кмітливість, а також з точністю і чітко потрясти дерево подарунків таким чином, щоб не злякати мешканців на ньому. Як кажуть багато ігор, зробити це досить складно, оскільки кількість спроб обмежена, а виграти призи хочеться всім.

Детальніше про те, як правильно авторизуватися на офіційному сайті, користувач може подивитися в цьому відео

Скільки є спроб

Як говорилося раніше, користувач не може весь час грати в цю гру, при цьому легко отримувати призи. Проблема в тому, що саме завдання досить складне, але й при цьому дано лише 3 спроби.

Користувач має три спроби, щоб збити собі певні призи. Як говорилося раніше, це дуже складно, тому що не злякати кота – місія нездійсненна. Однак, якщо користувач хоча б один раз зміг вибити призи, то все проходить чудово.

Кількість спроб оновлюється кожні 24 години, тобто можна грати кожен день певний інтервал часу. Досить складно обдурити систему, щоб грати не за правилами, тобто:

  • Перекладати час на пристрої;
  • Грати з різних пристроїв;
  • І так далі.

Користувач може завести кілька номерів, при цьому немає необхідності в тому, щоб обманювати систему.

Правила отримання подарунків

Ніяких чітких правил для того, щоб отримувати подарунки, компанією зовсім не зазначено. Це означає, що отримати подарунки може будь-який номер. Головне – чесно зіграти в гру та отримати на свій пристрій фіксовану кількість коштів.

Варто звернути увагу на те, що у призовому фонді немає великих призів. Якби користувач грав у «Розумну вікторину, то він з легкістю міг би вибити для себе телефон. Якщо гравець зміг вибивати досить великі призи, йому має виповнитися 18 років, щоб він зміг отримати свій виграний подарунок.

У випадку з деревом подарунків виграти та забрати свій приз може будь-який користувач. Головне – грати чесно. Після отримання подарунка він автоматично приписується на рахунок клієнта, при цьому відразу починає діяти, набирає чинності.

МТС вигадує цікаві акції, при цьому наводить собі нових користувачів. Відмінний спосіб отримати подарунки, при цьому не витратити ні копійки.

Запитання експерту Навіщо такі акції влаштовуються?

У цьому вся багато маркетингу. Такі ігри забезпечують компанії приходить нових покупців, клієнтів, а для старих користувачів допомагає зміцнити взаємовигідні відносини. Чи можливо виграти щось велике?

Саме у грі «Тряси Дерево» - ні, тому що призовий фонд не націлений на це. В інших іграх це цілком можливо. Як оновлюються спроби?

Спроби оновлюються кожні 24 години, при цьому відлік триває за київським часом.