Інтернет-трафік у Теле2 став дешевшим у 2 рази

Anonim

Альтернативний оператор мобільного зв'язку Теле2 запустив акцію в рамках якої інтернет-трафік, куплений на «Маркеті Tele2» подвоюється. Промоакція триватиме з 30 вересня по 30 листопада 2020 року.

Мобільного інтернету ще більше

У вересні минулого року Tele2 запустив унікальний сервіс «Маркет Tele2». Якщо інтернет-трафіку не вистачило до кінця місяця, то абоненти можуть його купити на «Маркеті Tele2» у інших користувачів, вибравши для себе найбільш прийнятну ціну.

Цього року майданчику виповнюється рік і на честь цієї події оператор запустив акцію – все лоти гігабайтів, придбані в акційний період, будуть подвоєні Теле 2 пропонує абонентам самостійно розпоряджатися пакетами послуг, за необхідності вони можуть продавати та купувати додаткові гігабайти.

Можливості онлайн-пощадки

«Маркет Tele2» - це безкоштовний онлайн-майданчик, де всі абоненти Теле2 можуть продавати та купувати гігабайти, хвилини та смс-повідомлення. За статистикою, понад 30% абонентів оператора активно користуються послугами маркету для купівлі та продажу лотів. При продажу залишків пакетів виручені гроші надходять на рахунок і їх потім можна використовувати для оплати послуг зв'язку.

У абонентів Теле2 є й інші переваги. Усі невикористані залишки хвилин та гігабайтів автоматично переносяться на наступний місяць. Крім того, можна ділитися пакетами з клієнтами оператора по всій Росії.У поїздках країною клієнти користуються своїм звичним тарифом без будь-яких доплат. На лінійці тарифів «Мій Tele2» діє захист від небажаних підписок.

Так як абоненти активно користуються мобільним інтернетом, і споживання трафіку зростає щомісяця, оператор Теле 2 запускає нові продукти відповідно до даної тенденції. Важливо, щоб клієнти могли скористатися послугами без обмежень. Саме тому оператор подвоює гігабайти, куплені в маркеті.