Невідомі функції Телеграм

Anonim

Телеграм - популярна соціальна мережа, в якій можна знайти безліч цікавих функцій, якщо знати деякі тонкощі його використання. Телеграм пережив величезну кількість перешкод, але в результаті він таки закріпився на цифровому ринку месенджерів, а також займає лідируючі позиції.

Для чого потрібні функції в Телеграмі

Така популярність Телеграма обумовлена ​​тим, що в ньому багато цікавих функцій, а також є відмінні риси, яких немає в інших месенджерах. Такі функції, як:

  • Можливість зміцнити свою конфіденційність;
  • Наявність ботів, які допомагають у здійсненні побутових справ;
  • Листування – групи, які можна створити самостійно, а також до якої можна вступити;
  • Наявність груп – листування, за допомогою яких користувач з легкістю може дізнатися всю актуальну інформацію;
  • І багато іншого.

Всі ці функції роблять Телеграм популярною мережею. Цей месенджер по праву зайняв своє лідируюче місце у списку соціальних мереж.

Зверніть увагу! Завантажувати Телеграм та інші месенджери необхідно лише через офіційні джерела.

Незважаючи на популярність і популярність Телеграма, в його арсеналі є цікаві функції, за допомогою яких ця соціальна мережа стає ще зручнішою у використанні. Багато користувачів або просто не знають, або забувають про такі функції, хоча вони покликані спростити життя звичайного користувача.

Автоматичний нічний режим

Ця перша функція, яка дозволяє користувачеві автоматично активувати нічний режим. Темна тема або по-іншому нічний режим дійсно стали популярними феноменами, а все за рахунок того, що вони виглядають модно, а також мають практичну сторону.

У Телеграм також добре реалізована ця функція, причому налаштовувати її дуже зручно і чітко. Користувач на вибір має чотири режими:

  • Автоматичне підстроювання телефону під тему;
  • "За розкладом";
  • А також постійне включення.

Также користувач може настроїти адаптивний режим. Якщо запустити програму, то в цьому режимі вона автоматично перемикатиметься то на світлу, то на темну сторону. Все це залежатиме від того, які умови освітлення, причому чутливість регулювання користувач також налаштовується самостійно.

Сам процес відбувається в налаштуваннях. Після цього необхідно перейти в такий режим, як "Налаштування чату", а потім вибрати шлях під назвою "Нічний режим". Тепер залишається тільки вибрати той варіант, який йому цікавий.

Включення папки з чатами

Це нова функція, яка також з'явилася відносно недавно. Якщо користувач привчить себе використовувати її, він легко може координувати деякі галузі своєї роботи, якщо той використовує Телеграм як соціальну мережу для работы.

Папка з чатами – це можливість сортувати свої особисті листування та групи. Часто буває таке, що заходиш у Телеграм та бачиш величезну кількість чатів, а також інформаційних пабліків. Це може спантеличувати, а також просто плутати користувача.

Щоб такого не було, можна спробувати поділ чатів – ще одну корисну функцію Телеграма. Для того, щоб відправити той чи інший чат до папки, користувачеві необхідно виконати таке:

  1. Для початку необхідно задати необхідний чат до появи вікна стану;
  2. Після цього користувачеві варто тапнути на три точки, які розташовуються у правому верхньому кутку;
  3. Переходимо і бачимо пункт «Додати до папок»;
  4. Вибираємо папку, в яку нам хотілося б відправити чат.

Після цього користувач може таким чином сортувати всі свої чати по окремих папках, щоб самому не плутатися в соціальній мережі.

Збереження повідомлень та файлів

Іноді дійсно може виникнути потреба в тому, щоб зберегти ту чи іншу програму.Це може знадобитися як для робочих цілей, так і для того, щоб воно не загубилося. Для того, щоб зробити це, у Телеграмі з'явився спеціальний чат, який покликаний для того, щоб так чи інакше зберегти листування. Ця папка називається «Вибране».

Туди користувач може скидати ті корисні повідомлення, які йому можуть надалі знадобитися, а також просто певні чати. Для того, щоб перекинути чат або ціле повідомлення в цю папку, необхідно тапнути на потрібно повідомлення і затиснути його. Після цього вилізе вікно стану, в якому користувачеві необхідно тапнути на стрілочку.

Після тапа користувач може переслати повідомлення у верхню папку під назвою «Вибране». Це дуже зручно, тому що за допомогою цієї функції користувач навряд чи щось забуде.

Наявність каналів

Канали - це не те ж саме, що і чат. Він виглядає так само, як і чат, але його особливість у тому, що користувач не може писати в цей канал. Повідомлення йдуть лише з одного боку. Це такий спосіб, який є лише у Телеграмі.

За допомогою його багато блогерів або новинні паблики виставляють різну інформацію. Ніхто не може відповідати на них, але всі можуть читати їх. Якщо користувач хоче використовувати канал у власних цілях, він легко може його створити. Для цього необхідно виконати такі дії:

  1. Для початку необхідно зареєструватися в Телеграм, якщо користувач раніше в нього не заходив;
  2. Після цього необхідно тапнути на кнопку «Створити», яка є основною;
  3. Далі необхідно клацнути на пункт «Створити контакт»;
  4. Тепер залишається тільки вказати назву каналу, додати опис і аватарку.

Детальніше про те, як створити власний Телеграм – канал, можна подивитися в цьому відео

Телеграм X

Багато хто чув про цей сервіс, але мало хто його використовував. Якщо розглядати цю мережу з боку програми, то це просто розширена бета – версія, яка також призначена для звичайної програми.

Всі функції, які були додані в основний Телеграм, можна знайти і там. Причому в телеграмі X можна знайти не тільки додані функції в основний додаток, а й свої. У ньому доступний:

  • Достатньо великий редактор тем, а також налаштування зовнішнього дизайну;
  • Можливість імпортувати та експортувати теми;
  • Використання нових стікерів.

Це просто покращена версія Телеграма, яка також гідна місця на ринку програм. Користувач може використовувати його як додаткову соціальну мережу, просто в ній додалися нові та цікаві функції.

Можна задати час для надсилання повідомлення

Багато користувачів дійсно не знають про те, що в Телеграмі є така можливість, як відправлення повідомлень за часом. Це вкрай корисна фішка для багатьох блогів та каналів, які завжди публікують контент у певний час, а також це хороша річ, коли потрібно терміново щось нагадати людині.

Для того, щоб задати час, необхідно лише ввести потрібно повідомлення, а після цього затиснути кнопку відправки на кілька секунд. Далі необхідно вибрати дату, точний час, коли повідомлення відправиться.

Це дуже зручна функція, яку потрібно використовувати з розумом.

Прослуховування аудіоповідомлення через динамік для розмови

Це зручно, коли користувачеві необхідно прослухати повідомлення, але зробити це тихо. Як правило, всі аудіо повідомлення прослуховуються саме через основний динамік. Це може бути незручно, саме тому вигадали функцію, за допомогою якої можна прослухати повідомлення навіть приклавши динамік до вуха.

Для того, щоб це зробити, користувачеві не знадобиться багато чого. Необхідно лише ввімкнути повідомлення, а потім притулити телефон до вуха. Після цього повідомлення заграє так, як необхідно через розмовний динамік.

Діалог можна залишити непрочитаним

Як би багато хто не думав, але дійсно можна з легкістю всі важливі повідомлення залишити непрочитаними.Це дуже зручно, тому що в цілому його можна залишити прочитаним, але якщо воно містить важливу інформацію, щоб не забути поставлене завдання, можна використовувати пункт з тим, що воно не прочитане.

Щоб зробити це, необхідно затиснути той діалог, який хотілося б залишити непрочитаним, а потім тапнути на пункт «Позначити як нове». Після цього повідомлення знову горітиме синім, тобто буде непрочитаним.

Як видно, у Телеграмі безліч корисних функцій, про які деякі навіть і не знали. Телеграм - цікава соціальна мережа, в якій кожен знайде щось для себе. Питання експерту Чи легально використовувати Телеграм?

Так, оскільки ця соціальна мережа дозволена біля Росії. Де завантажити Телеграм?

Завантажити програму можна через офіційні